Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- Tasos
- Templar Hunter
Πραγματικά καμία σχέση με το Arsin Lupin!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- maladroid
- Templar Hunter
Χθες τελείωσα το Vampire: Bloodlines (για δεύτερη φορά, η πρώτη ήταν πριν 5 χρόνια) και παραμένω υπό την επήρεια της "αφαίμαξης". Τολμώ να πω ότι, ενώ ήξερα τι πρόκειται να γίνει μια και το παιχνίδι είναι εντελώς linear αν εξαιρέσεις τους εναλλακτικούς τερματισμούς, υποδυόμενος τον Malkavian το ευχαριστήθηκα περισσότερο κι από τη πρώτη φορά (ναι, τότε όλα είναι καινούργια και υπάρχει ενθουσιασμός αλλά δεν ξέρεις ακόμα τι σου γίνεται ). Υποδειγματική νεο-gothic ατμόσφαιρα σήψης και διαστροφής (ξεχάστε τους χλεχλέδες του Twilight), καστ αμοραλιστών χαρακτήρων για σεμινάριο και Malkavian διάλογοι που ούτε ο David Lynch με τους αδερφούς Cohen δε θα μπορούσαν να αποδώσουν καλύτερα. Η μηχανή γραφικών έχει πολλά ενοχλητικά glitches και κακοτεχνίες (τα υπόλοιπα bugs έχουν εκμηδενιστεί με τα απανωτά unofficial patches - εγώ έπαιζα στο 7.1) και ο σχεδιασμός της δράσης σε ορισμένα σημεία απογοητεύει, ειδικά όταν σε υποχρεώνει να γίνεις κομάντο ενώ σε όλο το παιχνίδι έχτιζες έναν master converstationalist/ subterfuger. Με λίγα λόγια είναι ένα διαμάντι, όχι ακατέργαστο αφού η δουλειά των δημιουργών στο περιεχόμενο του παιχνιδιού είναι ασύλληπτης ποιότητας, αλλά θολό από τις κακουχίες και το πέρασμα του χρόνου. Όποιος έχει την υπομονή να το περάσει μ' ένα πανάκι θα έχει κάνει στον εαυτό του πολύ μεγάλη χάρη.
Χωρίς υπερβολή, το Bloodlines είναι από τα ωραιότερα και πιο "μερακλήδικα" RPGs που έχω δει - αρκεί να ακούσει κανείς τις in-game ραδιοφωνικές μεταδόσεις στο διαμέρισμα του χαρακτήρα ( "The Deb of Night, #3" - μία από τις πέντε συνολικά) για να καταλάβει τι έκατσαν κι έφτιαξαν οι άνθρωποι. Για μένα ανήκει στις περιπτώσεις όπου το άθροισμα των ξεχωριστών τμημάτων που το αποτελούν (και είναι ΠΟΛΛΑ, αρκετά μάλιστα δεν διακρίνονται με γυμνό μάτι και μπορεί εύκολα κανείς να τα προσπεράσει) ξεπερνά κατά πολύ το σύνολο.
Edit: Τώρα το πρόσεξα ότι το link φαινόταν ανάκατα-μανάκατα >.<
No good deed goes unpunished
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Αχμ, συγγνώμη παρασύρθηκα. Επίσης εξαιρετική μουσική από τους Ministry. Το μόνο πρόβλημα τα χιλιάδες bugs... Κρίμα με τέτοια engine...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- giovanna
- Adventure's Advocate
P.S. αλήθεια γιατί δεν βάζετε και μερικά άλλα emoticons, για να εκφραζόμαστε καλύτερα έτσι στερημένα μας έχετε
- crocark
- Adventure's Advocate
Και όχι, δεν είναι adventure ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Elessar
- Team
Για κάποιο περίεργο λόγο το έχω απεγκαταστήσει αλλά έχω κρατήσει τα saves μου.
Εγώ αυτό τον καιρό ασχολούμαι πάλι με τα King's Quest - ξεκίνησα με τα τρία remakes και προχωράω προς τα πάνω. Εννοείται πως με το VIII δεν θα ασχοληθώ ενώ το σκέφτομαι για το VII.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- giovanna
- Adventure's Advocate
- Elessar
- Team
- giovanna
- Adventure's Advocate
- crocark
- Adventure's Advocate
Off topic
Έπρεπε να το είχα φανταστεί ότι παίζοντας πρώτα το KOTOR II, όταν θα έπαιζα το 1ο το παιχνίδι θα έχανε πολύ. Αν τα είχα παίξει με τη σωστή σειρά ίσως τώρα να ένιωθα άρχοντας, αλλά είπα πως αν παίξω ένα μόνο, καλύτερα να είναι το 2. Είχα διαβάσει και κάτι mini reviews στο play που με οδήγησαν προς αυτήν την απόφαση. Απλά δεν είχα φανταστεί ότι θα αντιμετώπιζα πρόβλημα παρόμοιο μ' αυτά της Giovanna αλλά από την αντίθετη. Ξεκινώντας το παιχνίδι μου έβγαλε warning γιατί η κάρτα μου δεν ήταν μάλλον επαρκής. Στις λεπτομέρειες μου τη σύγκρινε με κάτι κάρτες της προηγούμενης δεκαετίας κι εγώ τρελαινόμουν. Πάντως μάλλον είχε δίκιο, γιατί χρειάστηκε να κρασάρει καμιά εικοσαριά φορές, ενώ εγώ έκανα τυχαίες ρυθμίσεις όπου να 'ναι. Τώρα παίζει ... νομίζω.
On topic
Έχοντας προς το παρόν παρατήσει τα λοιπά adventures με τα οποία ασχολούμαι που και που, ομολογώ πως το Jack the Ripper - New York 1901, μ' έχει απορροφήσει τελείως. Το παιχνίδι είναι κακό τεχνικά (για να μην πω άθλιο), σπανίως θυμίζει adventure (πιο πολύ μοιάζει με interactive movie), αλλά έχω τρελαθεί από την αγωνία μου να δω τι θα γίνει στο φινάλε. Καιρό έχει να μου συμβεί αυτό - μάλλον από το ΒΜ2. Μετά από ένα απίστευτο σερί χθες τη νύχτα, σταμάτησα λίγο πριν το τέλος, γιατί δεν άντεχα άλλη "σπλατεριά" νυχτιάτικα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Atrus
- Spammer
Viva la Revolucion!
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- Elessar
- Team
Παιδιά, εννοείται ότι δεν θα σβήσω τίποτα - το ανέφερα για χάρη της κουβέντας
- crocark
- Adventure's Advocate
Elessar wrote: crockark, μην παίξεις KOTOR 2 χωρίς πρώτα να βάλεις το Restored Content mod, το παιχνίδι από τη μάνα του είναι απίστευτα κουτσουρεμένο.
Πω, πω ζημιά! Δηλαδή άντε πάλι από την αρχή.
Κάνω και το δύσκολο, λες και θα με χαλάσει Το είχα έτσι κι αλλιώς στα υπόψη (αφού δεν το απεγκατέστησα). Απλά όχι άμεσα. Ίσως προς τα Χριστούγεννα, αν δεν έχω adventurικές υποχρεώσεις.
@ WickedMan
Φίλε θα σου πω κι εγώ μόλις με το καλό το τελειώσω. Προχθές που έψαχνα να δω μήπως υπάρχουν bugs κλπ. είδα κι εγώ ότι δεν έχει αρέσει σε πολύ κόσμο η μεταφορά της ιστορίας στη ΝΥ. Εμένα προς το παρόν με έχει καθηλώσει. Αυτό που λίγο με ενοχλεί είναι ότι σεναριακά έχει πολλά κοινά με Post Mortem (με αυτό δυστυχώς και τεχνικά) και Still Life, οπότε μοιάζει με πείραμα της εταιρείας πριν τα Still Life ή κάτι τέτοιο.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ