Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
11 Νοε 2010 15:56 #29021 by odnorf
Το Gray Matter κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Κάποιος στον DTP δεν θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος. :shock:

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Νοε 2010 19:12 #29039 by giovanna
@odnorf

Τι είναι DTP? :!:

More
11 Νοε 2010 19:50 #29043 by odnorf
Είναι η γερμανική εταιρεία dtp entertainment . Υπεύθυνη για ένα μεγάλο ποσοστό από τα adventures που έπαιξες τα τελευταία χρόνια.

EDIT: Και προφανώς ήθελα να πως &quot;στην DTP&quot; και όχι &quot;στον DTP&quot;. :oops:

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
12 Νοε 2010 00:03 #29050 by giovanna
@odnorf

Αυτή μου έδωσε παιγνίδια που μπορούσα να παίξω ή ήτανε αυτή που μου ζητούσε να έχω hard core υπολογιστή για να τα παίξω, μην ξεράσω πάλι :oops:

More
12 Νοε 2010 02:07 #29056 by WickedMan
Ποιο γνωστά τα δύο Black Mirror και το So Blonde για μένα...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
12 Νοε 2010 09:48 #29060 by crocark
@ WickedMan &amp; Giovanna

Πες της καλύτερα για τα Ghost Pirates of Vooju Islands, το Mata Hari και το Memento Mori για τα οποία μας έχει γράψει και τη γνώμη της. Βέβαια δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι να της αναφέρεις το ghost pirates γιατί είχε τραβήξει πολλά ... :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Δεκ 2010 12:26 #29803 by crocark
Τελειώνοντας το Gray Matter και το Lost Horizon, μπορώ πλέον να επιστρέψω στο Wallace &amp; Gromit. Παράλληλα παίζω το Trine που δόθηκε πρόσφατα ξέρετε από που ...

@ Qrious

Είχες δίκιο σ' αυτά που έλεγες πριν ενάμιση χρόνο. Δεν περίμενα να κάτσω να παίξω platform 20 σχεδόν χρόνια μετά.

Επίσης παίζω και κάποια παλιά, όπως πάντα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Δεκ 2010 17:36 #29809 by WickedMan
Τι γνώμη έχεις για το Trine. Αξίζει τον κόπο να του ρίξω μια ματιά;

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
06 Δεκ 2010 17:58 #29810 by crocark
Νομίζω ναι. Είναι platform με στοιχεία RPG. Αρκετά μακριά από καθαρό RPG. Έχει τα κλασικά puzzles ( ; ) των platforms. Του στυλ που να πατήσω για να φτάσω εκεί πάνω και τέτοια. Χειρίζεσαι εναλλάξ 3 χαρακτήρες: ένα μάγο, ένα μαχητή και μια κλέφτρα. Χρησιμοποιείς τον καθένα εκεί που το χρειάζεσαι. Ποικιλία σε εχθρούς μηδέν - βασικά οι μάχες είναι βαρετές. Μόνο που έχει bosses και, πίστεψέ με , είχα να δω bosses πάαααρα πολλά χρόνια. Δεν είναι δύσκολο και δεν πεθαίνεις ποτέ. Σώζει μόνο του εκεί περίπου που το παρατάς. Είναι ό,τι πρέπει για όταν κολλάς σε γρίφους σε adventure. Το παίζω και το παρατώ χωρίς καθόλου τύψεις, γιατί και που δεν ακολουθώ κατά πόδας την ιστορία (δεν είναι και κάτι σπουδαίο) δεν τρέχει μια. Το gameplay κυρίως όσον αφορά την υπερπήδηση εμποδίων είναι εθιστικότατο. Δε θα έδινα π.χ. 20? για να το αγοράσω, αλλά για παιχνίδι δώρο είναι πολύ καλύτερο από πολλά. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα, αν θες κάτι ξαναρωτάς :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
06 Δεκ 2010 18:17 #29811 by outcry
Εγώ ασχολούμαι με το 4ο Gobliiins εδώ και κάποιες μέρες. Όταν δεν έχεις καιρό για κάτι πιο πολύπλοκο (σεναριακά και σε μέγεθος κόσμου γιατί από γρίφους έχει κάμποσους) είναι ότι πρέπει.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
06 Δεκ 2010 21:49 #29817 by maladroid
Το Trine το αγόρασα πριν κανένα μήνα σε μια προσφορά του Steam (μπράβο timing, ούτε ο Επίτιμος τέτοιες επιτυχίες) οπότε το δώρο του γνωστού περιοδικού το βλέπω να γίνεται ένα ωραιότατο Χριστουγεννιάτικο δώρο, ένα κι ένα για τη λιτότητα. :mrgreen:

Σαν παιχνίδι τώρα δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε, ο crocark με κάλυψε σε μεγάλο βαθμό με τις περιγραφές του αλλά να σημειώσω ότι το saving σύστημα που χρησιμοποιεί με τα checkpoints είναι λίγο προβληματικό αφού σε επαναφέρει στην αρχή της πίστας και όχι στο τελευταίο σημείο όπου έκανες respawn (όπως γίνεται όταν πεθαίνεις, για παράδειγμα). Στο normal επίπεδο τα βρήκα σκούρα σε αρκετά σημεία (ειδικά η τελευταία πίστα μου φάνηκε κολασμένη αν και με τη σωστή στρατηγική δεν είναι και τόσο δύσκολη τελικά) αλλά η ώρα περνάει ανώδυνα χάρη στις εναλλαγές ανάμεσα στους τρεις χαρακτήρες και ορισμένα physics puzzles που έχουν αρκετό γούστο.

Bonus points για το έξοχο art direction και τα catchy μουσικά θέματα καθώς και την ποικιλία στο gameplay, με εξαίρεση τους εχθρούς που, όπως ειπώθηκε, είναι διαρκώς οι ίδιοι και οι ίδιοι. Θα σου πάρει γύρω στο οχτάωρο να το ολοκληρώσεις οπότε νομίζω αξίζει τον κόπο αν θέλεις να σκοτώσεις ευχάριστα δύο απογεύματα.

No good deed goes unpunished

More
06 Δεκ 2010 22:44 #29821 by Pournelaos
Trine = The lost vikings στη σημερινή εποχή.

More
06 Δεκ 2010 23:47 #29823 by WickedMan
Οκ, thnx παιδιά. Μάλλον θα το πάρω το περιοδικό. Έχω να το διαβάσω και κάτι χρόνια είναι η αλήθεια, θα είναι ευχάριστo ανάγνωσμα τα χριστούγεννα. 15 μέρες χωρίς ίντερνετ βλέπετε...

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
07 Δεκ 2010 20:04 #29860 by tsampikos
Αυτόν τον καιρό ασχολούμαι με το &quot;Galador-The Prince and the coward&quot;, στην γερμανική του έκδοση (&quot;Galador-der Fluch des Prinzen&quot;). Παλιό παιχνίδι, του 1999, με όμορφα γραφικά, χαρωπή ιστοριούλα και αρκετά δύσκολο. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που τα βρήκαν μπαστούνια....

www.mobygames.com/game/windows/p ... the-coward

More
08 Δεκ 2010 01:07 #29878 by giovanna
@tsampikos

Τι θα γίνει, μην τρελαθούμε τελείως :cry: