Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- maladroid
- Templar Hunter
Elessar wrote: Καλά, αν πάρω σβάρνα τα threads και αρχίσω να σβήνω τα off-topics ο αριθμός του post count μας θα πέσει τουλάχιστον στο μισό
Όταν έρθει αυτή η ώρα της Gehenna με βλέπω να μένω με αρνητικό πρόσημο στο post count
crocark wrote: Πω, πω ζημιά! Δηλαδή άντε πάλι από την αρχή.
Από τότε που άρχισε αυτό το restoration project με έχει ψήσει κι εμένα να ξαναπάρω το τιρκουάζ φωτόσπαθό μου αλλά διστάζω. Πάντως, αν και έχω ακολουθήσει 2-3 φορές αυτή τη λογική του back-to-back replay σε παιχνίδια της Bioware, διαπιστώνω ότι επειδή η κυριότερη δύναμή τους είναι στο σενάριο και τους διαλόγους, κάτι τέτοιο δεν τα ευνοεί μια και θυμάσαι σχεδόν απέξω τις συζητήσεις και αναγκαστικά το χέρι πηγαίνει συχνά-πυκνά στο Spacebar/Right click. Ευτυχώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που πρωτοέπαιξα τα KOTOR οπότε σιγά-σιγά ανεβαίνουν στη λίστα των game re-runs. I can feel the midiclorians rising in my blood.
Προς το παρόν, όμως, νομίζω θα δώσω προτεραιότητα σε κάποιο adventurάκι για να καθαρίσω λίγο το τσι μου και μετά βλέπουμε.
No good deed goes unpunished
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Pournelaos
- Moderator
Μου πήρε πάνω από 40 ώρες θυμάμαι (μαζί με όλα τα side-quests) να το τελειώσω σαν Jedi και μου μπαίνουν ιδέες τώρα με αυτό.Elessar wrote: crockark, μην παίξεις KOTOR 2 χωρίς πρώτα να βάλεις το Restored Content mod , το παιχνίδι από τη μάνα του είναι απίστευτα κουτσουρεμένο.
Παιδιά, εννοείται ότι δεν θα σβήσω τίποτα - το ανέφερα για χάρη της κουβέντας
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Α, επίσης είχα την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά στο episode 0 (free download) ενός παιχνιδιού που λέγεται Casebook. Ενδιαφέρον φάνηκε, αλλά με κάποια προβλήματα χειρισμού και εκνευριστικότατο pixel hunting. Έχει αγοράσει κανείς κάποιο από τα επόμενα επεισόδια ή τη special edition; Εδώ η σελίδα
www.casebookthegame.com/index.html
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- NikolasFigaro
- Elite Member
Για τα Casebook games, τα πράγματα είναι διφορούμενα. Έχω παίξει και τα τρία επεισόδια, και, μολονότι μου άρεσε το όλο εγχείρημα, σίγουρα δεν είναι για όλους τους adventure fans. Ουσιαστικά, μιλάμε για ένα κράμα (καλοφτιαγμένου) FMV και -ελαφρώς- casual game. Βρίσκεις στοιχεία, τα επεξεργάζεσαι, φτιάχνεις την "υπόθεση", και τέλος. Inventοry, διάλογοι, γρίφοι και λοιπά adventur-ίστικα ήθη δεν υπάρχουν. Πάντως, άριστες εντυπώσεις μου άφησε η μηχανή που χρησιμοποιείται, αφού πρακτικά νιώθουμε ότι κινούμαστε μέσα... σε βίντεο (μου θύμισε Temujin), ενώ και σενάριο/χαρακτήρες είναι υψηλού επιπέδου.
Γούστα, βέβαια, είναι αυτά, αλλά αν σου άρεσε το Episode 0, θα σου αρέσουν και τα υπόλοιπα της σειράς, που είναι και πιο ποιοτικά.
Si vis pacem, para bellum
- giovanna
- Adventure's Advocate
Εγώ αγόρασα όλα τα Casebook special edition σε ένα DVD και ναι τα έσβυσα αμέσως, φρικτή κίνηση, να μην καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω και τε τέτοιες αηδίες, συγγνώμη εσύ που το βρήκες δωρεάν?
- ikarus260
- Moderator
- maladroid
- Templar Hunter
NikolasFigaro wrote: To Under a Killing Moon είναι έπος, απλά. Ναι, ο χειρισμός είναι λιγάκι "κάπως", ειδικά στην αρχή, αλλά με λίγη καλή θέληση (και αρκετή συνήθεια), όλα λύνονται
Φαντάσου τι πακέτο έφαγα όταν ξεκίνησα την adventuro-καριέρα μου με το Pandora Directive... Αλλού πάταγα κι αλλού βρισκόμουνα >.<
Συμφωνώ, πάντως, ότι το UAKM είναι πολύ αξιόλογο παιχνίδι και τολμώ να πω το τελευταίο της Tex Murphy saga με διάχυτο αυτό το ανάλαφρο ύφος του παιχνιδιού που δεν παίρνει και πολύ τον εαυτό του στα σοβαρά. Το Pandora είναι σαφώς ανώτερο σαν game, το ίδιο και το Overseer (για μένα), ωστόσο τόσο το πρώτο όσο και -ειδικά- το δεύτερο έχουν απεμπολήσει εν μέρει αυτό το φευγάτο, goofy ύφος των περιπετειών Tex Murphy που προκαλούσε γέλια ακόμα με -πολλές φορές- σαχλά ευρήματα και ερασιτεχνικές "μεταμφιέσεις" των μεταλλαγμένων (θυμάμαι ακόμα τον τύπο με την προβοσκίδα και τον μπάτλερ με τα μυαλά...πάνω απ' το κεφάλι του). Υπό αυτό το πρίσμα νομίζω ότι το Under A Killing Moon είναι ένα συλλεκτικό κομμάτι και μια ιδιαίτερη εμπειρία, ακόμα κι αν δεν είναι συνολικά το καλύτερο επεισόδιο της έξοχης αυτή σειράς.
Συμπέρασμα: hang in there, man, αξίζει να το προχωρήσεις ως το τέλος.
No good deed goes unpunished
- Atrus
- Spammer
Ενα παιχνίδι που ήθελα καιρό να παίξω και είχα διαβάσει καλά σχόλια, το dracula 3 the path of the dragon.
Το παιχνίδι μέχρι στιγμής με έχει κερδίσει με τα γραφικά του και τα χρωματά του, ενώ "looks very promising" για την συνέχεια.
Οι δε προφορά και φωνή των χαρακτήρων σωστές όπως πρέπει, αν και διαθέτει λίγο δύσκολους διαλόγους.
Επίσης μου αρέσει που διαθέτει το "360 view" ( αν το λέω καλά μιάς και δεν γνωρίζω όρους ) Ελπίζω να μην με απογοητεύσει.
Viva la Revolucion!
- crocark
- Adventure's Advocate
Α, φίλε. Path of the dragon. Φανταστικό παιχνίδι. Το έπαιζα σχετικά πρόσφατα και το απολάμβανα. Δύσκολο αρκετά, με πολύ καλή εξέλιξη στο σενάριο. Αλλά είχα μια πρωτοφανή ατυχία. Βρισκόμουν στα 4/5 περίπου του παιχνιδιού, όταν μου έσβησε ο υπολογιστής την ώρα που έκανα save. Έκτοτε το παιχνίδι δεν έτρεχε. Χρειάστηκε να το επανεγκαταστήσω, αλλά έκανα και μια επιπλέον βλακεία. Δεν κράτησα τα saves κάπου για ασφάλεια. Θεώρησα, προφανώς λανθασμένα, ότι το παιχνίδι θα τα ξαναβρεί, αλλά σβήστηκαν. Δεν αποπειράθηκα να το ξαναρχίσω. Δεν ξέρω πως τελειώνει, αλλά αν το φινάλε είναι αντάξιο του υπόλοιπου παιχνιδιού θα πρέπει να έχασα κάτι πολύ δυνατό. Συμφωνώ σε όλα που λες εκτός από το 360 view το οποίο, όσο δε μου αρέσει, τόσο η Kheops (που είναι από τις αγαπημένες μου) το χρησιμοποιεί. Καλή συνέχεια.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
giovanna wrote: @WickedMan
Εγώ αγόρασα όλα τα Casebook special edition σε ένα DVD και ναι τα έσβυσα αμέσως, φρικτή κίνηση, να μην καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω και τε τέτοιες αηδίες, συγγνώμη εσύ που το βρήκες δωρεάν?
Στη σελίδα του παιχνιδιού δίνει δωρεάν το episode 0 είναι κάτι σαν πρόλογος - εισαγωγή του κανονικού παιχνιδιού που ουσιαστικά λειτουργεί σαν demo για να το δοκιμάσεις και να δεις αν σ αρέσει πριν αγοράσεις το κανονικό παιχνίδι. Αυτό έπαιξα, όχι το κανονικό...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Τυχερός είσαι την γλίτωσες, πάντως εάν θέλεις να δεις από τι γλίτωσες μπορώ να στο δανείσω να το παίξεις (εάν δεν σπάσεις εν τω μεταξύ πληκτρολόγια και ποντίκια) και τα ξαναλέμε
- GK
- Elite Member
Ήδη έλιωσα τα πρώτα Gabriel Knight και δε μπορούσα να περιμένω άλλο για την επίσημη κυκλοφορία. Θα του ρίξω και άλλο ένα όταν μου έρθει το επίσημο πακέτο.
"It's a basic truth f the human condition that everybody lies... the only variable is about what"
- Tasos
- Templar Hunter
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς