Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Φεβ 2011 10:01 #31484 by tsampikos
Το Tender Loving Care είναι μια interactive ιστορία σαν ταινία, του 1998. Πρωταγωνιστεί μέσα (μεταξύ άλλων) ο γνωστός ηθοποιός Τζον Χαρτ (Το εξπρές του Μεσονυκτίου, Ιντιάνα Τζοουνς 4 κλπ.). Υπάρχει και κανονική ταινία με την ίδια ονομασία. Υπάρχει σε δύο εκδόσεις (τουλάχιστον όσον αφορά τα PC γιατί υπάρχει και άλλη μια ειδική έκδοση για να παιζεται σε κανονικο DVD) 4 CDs και DVD. Για περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω Link. Γενικά πάντως σαν παιχνίδι έχει αποσπάσει καλές κριτικές.

www.mobygames.com/game/windows/t ... oving-care

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
22 Φεβ 2011 10:08 #31485 by crocark
Ωραίος. Ευχαριστώ Τσαμπίκο.
Το έχεις παίξει;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Φεβ 2011 13:16 #31486 by tsampikos
Δεν το έχω παίξει ακόμα. Ωστόσο έχω διαβάσει καλά σχόλια για το συγκεκριμένο τίτλο. Στο περίπου περιμένω να δω μια FMV ιστορία να ξεδιπλώνεται, κατά τη διάρκεια της οποίας ο παίκτης θα καθορίζει διάφορα πράγματα. Πιστεύω πως για τίτλο του συγκεκριμένου είδους είναι αρκετά καλοφτιαγμένο και προσιτό.

More
22 Φεβ 2011 17:14 #31488 by crocark
Προσιτό; Οικονομικά εννοείς; Ε, ναι. Με 1,90?, είναι!
Από το link σου είδα ότι η έκδοση DVD είναι καλύτερη από τη CD (σε γραφικά, ποιότητα video κλπ. - λογικό). 1,90 κόστιζε η DVD έκδοση :!:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
22 Φεβ 2011 19:30 #31492 by tsampikos
Προσιτό και από την άποψη ότι παίζεται ευχάριστα. Δεν περιμένουμε δα από τέτοιου είδους παιχνίδι να είναι σούπερ δύσκολο. Πάντως είναι γεγονός ότι η DVD έκδοση έχει πολύ ανώτερη ποιότητα γραφικών, αφού η συμπίεση των δεδομένων εικόνας και ήχου στο DVD είναι σαφώς μικρότερη από το CD. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλους τίτλους πχ. το Reah-Face of the Unknown, του οποίου η έκδοση των 6 CD είναι σαφώς κατώτερη σε γραφικά απ'οτι εκείνη του DVD διπλής όψεως.

More
22 Φεβ 2011 22:00 #31509 by WickedMan
αντίθετα, πάλι, εγώ δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
23 Φεβ 2011 19:22 #31524 by Leo Rise
Αυτές τις μέρες παίζω το Whispered World (εξαιρετικό!) και στη συνέχεια ακολουθεί Εdna and Harvey :mrgreen: το οποίο φαίνεται να 'χει πρωτότυπο σενάριο...

More
25 Φεβ 2011 01:17 #31550 by Fallen Angel

Leo Rise wrote: Αυτές τις μέρες παίζω το Whispered World (εξαιρετικό!) και στη συνέχεια ακολουθεί Εdna and Harvey :mrgreen: το οποίο φαίνεται να 'χει πρωτότυπο σενάριο...

Αλλάζοντας το "Whispered World" σε "Last Window" (NDS) θα έλεγα μία από τα ίδια κι εγώ αυτές τις μέρες.

Επί τη ευκαιρία, welcome Leo. Εξαιρετικό avatar!! :)

Nothing happens unless first a dream...

More
25 Φεβ 2011 02:27 #31554 by nitro912gr
Έχω καταπιαστεί με το Riven, το παράξενο δεν είναι ότι παίζω με ένα παιχνίδι σαν αυτό, αλλά ότι το προχωράω κιόλας χωρίς λύση. :P

More
25 Φεβ 2011 07:40 #31555 by outcry
^
Τυχερέ.
Πάντως χωρίς λύση μπορείς να δεις τα 4/5 του παιχνιδιού μιας και ουσιαστικά δεν έχει κανέναν ιδιαίτερο γρίφο. Το 1/5 που μένει όμως είναι το καλύτερο :P

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
25 Φεβ 2011 09:30 #31556 by crocark
@ Nitro
Σε γείωσε άσχημα, ε;
:wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
25 Φεβ 2011 09:38 #31557 by tsampikos
Τόσο ωραίο είναι αυτό το Riven ρε παιδιά?

More
25 Φεβ 2011 13:04 #31564 by crocark
Το ξεκίνησα το TLC, αλλά όπως ανέμενα δεν κυλούν όλα τέλεια. Μόλις λύσω ένα θεματάκι - τόσο δα μικρό - με τα βίντεο που δεν παίζουν*, θα είμαι άρχοντας.

*Τι να λέει που σε interctive movie δεν παίζει κανένα βίντεο; Δε μασάω με τίποτα. Προχωράω κι απαντάω στις ερωτήσεις που μου κάνει το παιχνίδι χωρίς να έχω ιδέα για τι πράγμα μιλάει :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Φεβ 2011 13:51 #31565 by WickedMan
@tsampikο εξαρτάται αν σ αρέσουν τα παιχνίδια τύπου Myst ή όχι..

@crοcark βρε δε βαριέσαι, εμείς να είμαστε καλά :lol:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
25 Φεβ 2011 15:43 #31567 by nitro912gr
@crοcark Μπα όχι ακόμα, θα γειωθώ μόλις φτάσω στο 1/5 που λέει :lol:

@tsampiko, δεν ξέρω τι τράβηξε άλλους, αλλά εμένα με τραβάνε τα γραφικά του (640Χ480 σε 256 χρώματα και όμως ακόμα πανέμορφα), όπως και στο schizm, απλά τώρα έκατσα να μπω στην λογική του και πως δουλεύουν οι γρίφοι γιατί θα με βοηθήσει στην προσπάθεια με το δικό μου adventure.