Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
01 Φεβ 2011 19:03 #31193 by crocark
Αυτό το παιχνίδι δεν το έχω τελειώσει ποτέ :( Εγώ, όπως έλεγα κι αλλού, είμαι χαμένος στα παιχνίδια της Cing. Η τελειότητα για ένα λάτρη της jazz ... Αφήνω το μαραφέτι ανοιχτό με τις ώρες :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Φεβ 2011 19:23 #31195 by tsampikos
Αδερφέ crocark, θα σου συνιστούσα να το ξαναπιάσεις. Πραγματικά αξίζει τον κόπο. Μιλάμε για μεγάλη γοητεία. Τα παζλ του είναι πραγματική πρόκληση, έκτος από 1-2 παράλογα, τα οποία πρέπει να είσαι εντελώς Άγγλος για να τα λύσεις! Δοκίμασέ το και στο τέλος θα νιώσεις δικαιωμένος. Εγώ την έχω καταβρεί πάντως! Και στην τελική για το 7th Guest μιλάμε, όχι για κανένα τυχαίο παιχνίδι. :)

More
01 Φεβ 2011 19:32 #31196 by crocark
Δεν έχεις άδικο. Πρακτικά δεν το έχω εγκαταλείψει ποτέ. Τελευταία φορά είχα ασχοληθεί το καλοκαίρι. Αλλά κολλάω στο θέμα κατανόησης του τι μου ζητά σε κάποια δωμάτια. Εκεί που κολλούσα πάντα, εκεί εξακολουθώ να μη βρίσκω τη ζητούμενη λογική.

Μετρούσα τις προάλλες τα παιχνίδια που βρίσκονται στην επιφάνεια εργασίας. Μαζί με το 7th guest είναι καμιά 30αριά. Μόνο που βάζω μέσα και μερικά μη adventures. Ποιο να πρωτοπιάσω Τσαμπίκο! Πάντα θα υπάρχει κάποιο να μου κάνει περισσότερα κλικ. Ας είμαστε όμως καλά και κάτι θα γίνει και με το 7th guest κάποια στιγμή :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
01 Φεβ 2011 19:53 #31198 by tsampikos
Υπάρχουν όντως κάποια πράγματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι που και για μένα είναι δυσνόητα. Ας πούμε από την κουζίνα και από ένα σαλόνι βγαίνεις σε έναν λαβύρινθο, στον οποίο πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Κατά τα άλλα πιστεύω πως η ουσία είναι η εξής: Ο Stauf έχει βάλει ένα σωρό παζλ μέσα στην έπαυλη τα οποία εσύ πρέπει να ξεκλειδώσεις για να μάθεις τι πραγματικά συνέβη εκεί μέσα.

More
01 Φεβ 2011 20:07 #31199 by crocark
Τη γενική ιδέα την έχω Τσαμπίκο. Έχω λύσει και καμιά 15αριά puzzles. Εννοώ ότι δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική γύρω από ένα - δυο, τα οποία όμως προφανώς είναι απαραίτητα για να πας παρακάτω. Το λαβύρινθο δεν το θυμάμαι (τον ξέχασα ή δεν έφτασα ποτέ τόσο μακριά).

tsampikos wrote: για να μάθεις τι πραγματικά συνέβη εκεί μέσα

Θυμάμαι όμως ότι σε μερικά δωμάτια γινόντουσαν ενδιαφέροντα πράγματα :wink: Μη με βάζεις όμως σε παρακαλώ να σου πω τι ακριβώς. Ρώτα το WickedMan. Άμα το έχει παίξει θα μπορέσει να μπει σε λεπτομέρειες πιο άνετα :lol: :lol: :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
01 Φεβ 2011 21:00 #31201 by outcry
Ιστορικό παιχνίδι. Κρίμα που η συνέχειά του ήταν απογοητευτική.

@crocark

Άμα έχεις λύσει καμια 15αρια πρέπει να σαι κοντά στο τέλος. Νομίζω γύρω στα 20 είναι όλα όλα.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
01 Φεβ 2011 22:29 #31203 by BostonLow
Τις τελευταιες εβδομαδες καταπιαστηκα με τη σειρα Gateway 1+2 της Legend (1993)... με παθος και ενθουσιασμο :) Και ναι, καταφερα και τα τελειωσα χωρις λυσαρι

Στο τελος του 2 καταλαβα οτι μαλλον πηγαινε για τριλογια αλλα δυστυχως...

You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)

More
01 Φεβ 2011 23:45 #31204 by Elessar
Εγώ μόλις ξεκίνησα το 'I have no mouth and I must scream" που για κάποιο περίεργο λόγο μου είχε διαφύγει τότε. Μέχρι στιγμής φαίνεται καταπληκτικό.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
02 Φεβ 2011 00:24 #31205 by tsampikos
Έτσι παιδιά μου! Αυτά είναι παιχνίδια. Τα παλία. Τα αληθηνά Αdventures! Όχι σαν τα νέα που τα περισσότερα δεν τα φτάνουν ούτε στο μισό σε αξία.

More
02 Φεβ 2011 00:57 #31206 by Tasos

Έτσι παιδιά μου! Αυτά είναι παιχνίδια. Τα παλία. Τα αληθηνά Αdventures! Όχι σαν τα νέα που τα περισσότερα δεν τα φτάνουν ούτε στο μισό σε αξία.

Διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη, αλλά μάλλον το έχουμε παραζαλίσει το συγκεκριμένο θέμα αλλού....

Το 'I have no mouth' είναι ένα παιχνίδι με το οποίο έχω ασχοληθεί ελάχιστα!
Τώρα λέω να ξεκινησω το Broken Sword 2.5!

More
02 Φεβ 2011 08:00 #31209 by outcry

Εγώ μόλις ξεκίνησα το 'I have no mouth and I must scream" που για κάποιο περίεργο λόγο μου είχε διαφύγει τότε. Μέχρι στιγμής φαίνεται καταπληκτικό.

Έπος.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
02 Φεβ 2011 08:13 #31211 by Atrus
Συστηματικα, εδω και 2-3 μερες, παιζω το Kings Quest II VGA - το Remake της AGD Interactive - . Το παιζω για 2η φορα μετα απο πολυυυυ καιρο, σε αναμονη του adventure της ζωης μ....εεε...του μηνα, του King's Quest III Redux :D :D

Πριν απο αυτο ειχα τελειωσει το πρωτο επεισοδιο του Back to The Future Episode I, ενω παραλληλα εχω να 'τρεχει' το Gray Matter... :shock:

Viva la Revolucion!

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
02 Φεβ 2011 08:49 #31213 by tsampikos
@Gwydion

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ένα ωραιότατο Remake του King's Quest III έχει δημιοθργηθεί από την Infamous Adventures, το οποίο και μπορείς να κατεβάσεις από την παρακάτω ιστοσελίδα.

www.infamous-adventures.com/kq3/

More
02 Φεβ 2011 10:31 #31215 by crocark
Ρε σεις όλοι. Που είστε εξαφανισμένοι τόσο καιρό;

Συμφωνώ με τον Τάσο:

Tasos wrote: Παράθεση:

Διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη, αλλά μάλλον το έχουμε παραζαλίσει το συγκεκριμένο θέμα αλλού....

Έγραψα ολόκληρη εισαγωγή στο τελευταίο review για να δείξω με λίγα λόγια ότι τα adventures συνεχίζουν ακάθεκτα την παρουσία τους στο χώρο κι ότι το πρόβλημα δεν είναι τα παιχνίδια, αλλά οι παίκτες. Τα adventures είναι μια χαρά. Οι adventurers είμαστε να μας κλαιν κι οι ρέγγες :wink: Τη μια μας φταίει το ένα, την άλλη το άλλο. Γιατί δεν μπορούμε να κάτσουμε ν' απολαύσουμε ένα παιχνίδι απλά κι όμορφα ... Εμένα μου λένε ότι έχω κολλήσει στην εποχή της Lucas, αλλά τελικά είμαι από τους λίγους που παίζω σύγχρονα παιχνίδια και διασκεδάζω. Ο Τάσος έχει δίκιο και στο ότι το παραζαλίσαμε, αλλά ήθελα να το γράψω. Ουφ!

outcry wrote: @crocark

Άμα έχεις λύσει καμια 15αρια πρέπει να σαι κοντά στο τέλος. Νομίζω γύρω στα 20 είναι όλα όλα.

Σίγουρα είμαι μετά τη μέση, αλλά αυτό είναι λόγος αρκετός για να μην το σβήσω. Όχι για να το ξεκινήσω πάλι άμεσα :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
02 Φεβ 2011 10:52 #31216 by tsampikos
Μα κι εγώ παίζω σύγχρονα παιχνίδια. Και υπάρχουν πράγματι πολύ ωραία. Απλά τα παλιά είναι καλύτερα! Αυτό είναι όλο! Από τις καινούργιες εταιρείες μόνο συγκεκριμένες όπως η Deck 13 και η Pendulo έχουν πιάσει το νόημα.... Αφήστε δε που έχει νοθευθεί το είδος με αυτά τα casual παιχνιδάκια, τα hidden object games, που μας τα πλασάρουν ως Adventures!