Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
Μετρούσα τις προάλλες τα παιχνίδια που βρίσκονται στην επιφάνεια εργασίας. Μαζί με το 7th guest είναι καμιά 30αριά. Μόνο που βάζω μέσα και μερικά μη adventures. Ποιο να πρωτοπιάσω Τσαμπίκο! Πάντα θα υπάρχει κάποιο να μου κάνει περισσότερα κλικ. Ας είμαστε όμως καλά και κάτι θα γίνει και με το 7th guest κάποια στιγμή
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
Θυμάμαι όμως ότι σε μερικά δωμάτια γινόντουσαν ενδιαφέροντα πράγματα Μη με βάζεις όμως σε παρακαλώ να σου πω τι ακριβώς. Ρώτα το WickedMan. Άμα το έχει παίξει θα μπορέσει να μπει σε λεπτομέρειες πιο άνεταtsampikos wrote: για να μάθεις τι πραγματικά συνέβη εκεί μέσα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- outcry
- Walker Survivor
@crocark
Άμα έχεις λύσει καμια 15αρια πρέπει να σαι κοντά στο τέλος. Νομίζω γύρω στα 20 είναι όλα όλα.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- BostonLow
- Walker Survivor
Στο τελος του 2 καταλαβα οτι μαλλον πηγαινε για τριλογια αλλα δυστυχως...
You start talking to yourself when you realise that you already know what you are going to say - [i:1o506f1o]Leisure Suit Larry[/i:1o506f1o] (οταν κανεις κλικ το talk icon πανω στον εαυτο σου)
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Tasos
- Templar Hunter
Διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη, αλλά μάλλον το έχουμε παραζαλίσει το συγκεκριμένο θέμα αλλού....Έτσι παιδιά μου! Αυτά είναι παιχνίδια. Τα παλία. Τα αληθηνά Αdventures! Όχι σαν τα νέα που τα περισσότερα δεν τα φτάνουν ούτε στο μισό σε αξία.
Το 'I have no mouth' είναι ένα παιχνίδι με το οποίο έχω ασχοληθεί ελάχιστα!
Τώρα λέω να ξεκινησω το Broken Sword 2.5!
- outcry
- Walker Survivor
Έπος.Εγώ μόλις ξεκίνησα το 'I have no mouth and I must scream" που για κάποιο περίεργο λόγο μου είχε διαφύγει τότε. Μέχρι στιγμής φαίνεται καταπληκτικό.
[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]
- Atrus
- Spammer
Πριν απο αυτο ειχα τελειωσει το πρωτο επεισοδιο του Back to The Future Episode I, ενω παραλληλα εχω να 'τρεχει' το Gray Matter... :shock:
Viva la Revolucion!
- tsampikos
- Master of Dimensions
Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις ένα ωραιότατο Remake του King's Quest III έχει δημιοθργηθεί από την Infamous Adventures, το οποίο και μπορείς να κατεβάσεις από την παρακάτω ιστοσελίδα.
www.infamous-adventures.com/kq3/
- crocark
- Adventure's Advocate
Συμφωνώ με τον Τάσο:
Έγραψα ολόκληρη εισαγωγή στο τελευταίο review για να δείξω με λίγα λόγια ότι τα adventures συνεχίζουν ακάθεκτα την παρουσία τους στο χώρο κι ότι το πρόβλημα δεν είναι τα παιχνίδια, αλλά οι παίκτες. Τα adventures είναι μια χαρά. Οι adventurers είμαστε να μας κλαιν κι οι ρέγγες Τη μια μας φταίει το ένα, την άλλη το άλλο. Γιατί δεν μπορούμε να κάτσουμε ν' απολαύσουμε ένα παιχνίδι απλά κι όμορφα ... Εμένα μου λένε ότι έχω κολλήσει στην εποχή της Lucas, αλλά τελικά είμαι από τους λίγους που παίζω σύγχρονα παιχνίδια και διασκεδάζω. Ο Τάσος έχει δίκιο και στο ότι το παραζαλίσαμε, αλλά ήθελα να το γράψω. Ουφ!Tasos wrote: Παράθεση:
Έτσι παιδιά μου! Αυτά είναι παιχνίδια. Τα παλία. Τα αληθηνά Αdventures! Όχι σαν τα νέα που τα περισσότερα δεν τα φτάνουν ούτε στο μισό σε αξία.
Διαφωνώ κάθετα με αυτή την άποψη, αλλά μάλλον το έχουμε παραζαλίσει το συγκεκριμένο θέμα αλλού....
outcry wrote: @crocark
Άμα έχεις λύσει καμια 15αρια πρέπει να σαι κοντά στο τέλος. Νομίζω γύρω στα 20 είναι όλα όλα.
Σίγουρα είμαι μετά τη μέση, αλλά αυτό είναι λόγος αρκετός για να μην το σβήσω. Όχι για να το ξεκινήσω πάλι άμεσα
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- tsampikos
- Master of Dimensions