Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
26 Απρ 2011 11:23 #32422 by crocark
Το Amber δεν είναι FMV;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
26 Απρ 2011 11:29 #32423 by tsampikos
Το Amber κάποιες Digitized φάσεις πρέπει να τις έχει. To εγκατέστησα σε Windows 98 μέσω Virtualbox και από το λίγο που είδα στην αρχή, οχι δεν είναι FMV. Θεωρείται πάντως ένα από τα πιο φοβιστικά παιχνίδια όλων των εποχών μιας και το θέμα του είναι paranormal activity και electronic voice phainomena, κάτι σαν το Lost Crown ένα πράγμα, αλλά στο ακόμα καλύτερο.

More
26 Απρ 2011 11:55 #32424 by shodan

crocark wrote: :shock:
Κι εγώ που νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος με αρχαιολογικού τύπου ενδιαφέροντα :lol: Καλούτσικο είναι αλλά αν θυμάμαι καλά έχει γρίφο με κωδικό. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι το έχω καταχωνιασμένο :lol:

Τον κωδικό στις κατακόμβες θα λες.. Εύκολο ήταν να τον βρω, βασικά όλοι οι γρίφοι είναι λογικοί μέχρι στιγμής, αλλά μου έσπασε τα νεύρα μέχρι να τον βάλω στο χρηματοκιβώτιο.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
26 Απρ 2011 12:18 #32425 by crocark
Μάλλον :rolleyes: Δυστυχώς φίλε δε θυμάμαι την παραμικρή λεπτομέρεια (σε λίγο καιρό θα σας ρωτάω εδώ μέσα πως με λένε ). Θυμάμαι γενικά ότι μου άρεσε, αλλά το σημείο στο οποίο έχω τοποθετήσει το κουτί για να μην το πολυβλέπω, μου λέει άλλα :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
26 Απρ 2011 12:24 #32427 by Tasos
@ crocark

Sam: Max is all short term memory! I have to bring him back up to speed every once and a while!

Max: (pointing terrified at Sam!) Aaaa! Giant talking dog!!

[The Devil's Playhouse, Episode 1]

More
26 Απρ 2011 12:32 #32428 by crocark
Πολύ καλό! Γιατί όμως το απευθύνεις ειδικά σε μένα; Δε θυμάμαι τίποτα σχετικό ... Τέλος πάντων :?

:lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
26 Απρ 2011 13:16 #32432 by Themistoklis
Τελείωσα μολις χθες το Black Mirror 3. Παρα πολυ καλο, ισως και καλυτερο απο το 1ο, το οποιο με ειχε συγκλονισει. Λιγο με "μουδιασε" το τέλος του, μου φανηκε καπως αποτομο.... Ας μην δωσω παραπανω στοιχεια, αμαρτια ειναι.

Ειχα αφησει στη μεση το Whispered World... Αλλα απο περιεργεια ξεκινησα χθες το "Everlight of magic and power" και εχω μαγευτεί εντελώς .... Επισης ας μη δωσω συνεχεια, ισως ανοιξω ξεχωριστο thread! :)

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

More
26 Απρ 2011 13:19 #32433 by Tasos
Κι εγώ το τελειώνω σήμερα το BMIII και συμφωνώ πως είναι καλύτερο και από το πρώτο. Περισσότερα later στο σχετικό thread!

More
26 Απρ 2011 14:58 #32435 by outcry
Το Amber Journeys Beyond είναι έπος αν και είναι μικρό και εύκολο.

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

More
26 Απρ 2011 16:57 #32436 by moumiaq
Realms of the haunting μιας και μου είχε ξεφύγει πολλά χρόνια και μιας και βγήκε στο GOG μου έκατσε κουτί.Έχω 10 μέρες και έχω κολλήσει με την πάρτη του.Adventure κλασσικό δεν είναι σίγουρα πάντως.

More
26 Απρ 2011 17:20 #32437 by crocark
Θέμη,
άμα θες, ρίξε μια ματιά στις Παρουσιάσεις, όπου είχα ανεβάσει review για το Everlight πριν μερικούς μήνες.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
27 Απρ 2011 08:02 #32444 by Themistoklis

crocark wrote: Θέμη,
άμα θες, ρίξε μια ματιά στις Παρουσιάσεις, όπου είχα ανεβάσει review για το Everlight πριν μερικούς μήνες.

Ωραια η παρουσιασή σου crocark! Ακομα είμαι στην αρχή του παιχνιδιού (να φανταστείς, μόλις ενεργοποίησα την εναλλαγή μέρας / νύχτας) οπότε έχω πολύ δρόμο μπροστά μου ακόμα. Θα έχω πάντως υπόψη μου το bug που αναφέρεις... Πάντως το παιχνίδι - κυρίως λόγω των γραφικών του και της θεματολογίας του - μου έχει κάνει φοβερά θετική εντύπωση και με έχει κερδίσει. Ίσως αν είχα παίξει τα πρόσφατα "Simon..." 's νωρίτερα από αυτό (όπως σχεδίαζα, αλλά αλλίως τα έφερε η 'τύχη' τελικά) να ήμουν πιο συγκρατημένος. Πάντως, ήδη τα "Simon..."'s και λόγω του Everlight και μόνο , ανέβηκαν θέσεις στη λίστα "Επόμενο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθώ" !

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

More
27 Απρ 2011 09:36 #32445 by crocark
Εγώ εύχομαι να τ' απολαύσεις όλα εξίσου. Η σειρά που τα παίζεις έχει για μένα ένα θετικό - μπορεί να σ' αφορά ή όχι - το ότι παρουσιάζει κλιμακούμενη δυσκολία.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
27 Απρ 2011 10:19 #32447 by Themistoklis
Xμ ναι...παιζει ρολο. Μια που το ανεφερες, να σε ρωτησω... Εχεις παιξει το Whispered World? Επειδη το εχω αφησει καπου στα μισα... Το θεωρεις δυσκολοτερο η ευκολοτερο των προαναφερθεντων;

More
27 Απρ 2011 10:37 #32449 by crocark
Τώρα έπιασες από κούπες φίλε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο να σε βοηθήσει :lol: :lol: :lol:
Πριν ένα χρόνο το είχα παρατήσει στα 3/4. Είπα θα το συνεχίσω (πριν τα Χριστούγεννα, μετά από κάτι που έγραψε ο outcry), το ξανάρχισα, αλλά το άντεξα γύρω στο πεντάλεπτο ...
Λοιπόν, δεν είμαι ο καταλληλότερος για ν' απαντήσω. Ωστόσο θυμάμαι ότι ήταν αρκετά δύσκολο. Θα έλεγα ότι, ναι μάλλον το WW είναι πιο δύσκολο όλων. Ας απαντήσει όμως καλύτερα και κανένας που να τα 'χει δει όλα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ