Gray Matter... NEWS

More
23 Αυγ 2009 12:59 #25733 by istar
Replied by istar on topic Gray Matter... NEWS

Fallen_Angel wrote: Έτσι όπως είναι θυμίζει πολύ anime-movie πάντως... ;)

Πολύ "εκδικητικες" ειναι ρε μαμώτι ... (οι περισσότερες τλχ :rolleyes: ) Προσωπικά δεν θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο :wink:

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
25 Αυγ 2009 16:21 #25737 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Gray Matter... NEWS
Δε νομίζω πως τελικά θα δούμε κάτι τέτοιο. Μου φαίνεται απίθανο να μην υπάρχουν σχετικές αναφορές σε μια τέτοιου είδους καλλιτεχνική επιλογή. Παρόλα αυτά, εμένα δε θα με πείραζε καθόλου. ;)

Nothing happens unless first a dream...

More
08 Οκτ 2009 23:29 #25886 by Elessar
Replied by Elessar on topic Gray Matter... NEWS
στο επίσημο site του παιχνιδιού αναγράφεται πια το "Coming soon 2010" - απλά ελπίζω να εννοούν την αγγλική έκδοση. Οι πρώτες φήμες πάντως κάνουν λόγο για τον Μάρτιο του 2010.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
09 Οκτ 2009 12:47 #25891 by crocark
Replied by crocark on topic Gray Matter... NEWS
Τι περίεργο; Δε μας έχουν συνηθίσει σε καθυστερήσεις μέχρι τώρα :lol:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Οκτ 2009 00:52 #25931 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Jane Jensen - Video Interview
Νομίζω πως αξίζει το χρόνο (15-20 λεπτά) όλων μας να παρακολουθήσουμε μία video interview της Jane Jensen στο Adventure Gamers που μιλάει τόσο για το πολυαναμενόμενο Gray Matter όσο και για το "buried deeper and deeper in the basement" Gabriel Knight.

More
13 Νοε 2009 17:36 #26104 by crocark
Replied by crocark on topic Gray Matter... NEWS
Ημερομηνία κυκλοφορίας σύμφωνα με το PLAY (οπότε μιλάμε για αγγλική έκδοση λογικά): 21/5/2010

Εdit: Ναι, για αγγλική μιλάμε΄... δείτε και το πλαίσιο δεξιά σ' αυτή τη σελίδα
www.dtp-entertainment.com/en/index.php

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
17 Φεβ 2010 18:28 #26790 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Gray Matter... NEWS
Τρεις μήνες έμειναν.. και με 30? μόνο... η πένα της Jensen θα κάνει πάλι την καρδιά μας να χτυπά ξέφρενα!! :) :)

Για περισσότερα, διαβάστε το δελτίο τύπου που ακολουθεί (αμετάφραστο 8)):

Gray Matter is the first adventure game by renowned author Jane Jensen since the release of Gabriel Knight 3: the story mixes eerie goingson with supernatural events in best Jensenstyle. Neurobiologist Dr. David Styles is one of the gameʼs central characters: since losing his wife in a horrible accident some several years ago, he has become a recluse, seldom leaving Dread Hill House, his English country estate.

When student and part-time street performer Samantha Everett shows up at his doorstep, she unexpectedly becomes his assistant. Hailing from America, she has been travelling through most of Europe the last couple years. Her first task: finding six test subjects at Oxford University for one of Stylesʼ experiments. The experiment starts off innocently enough, but then inexplicable incidents start mounting. And Styles is visited by his dear departed wife. Now itʼs up
to Sam and Dr. Styles to solve the mysteries of Dread Hill House.

Features:
? Classic mystery adventure game by famous adventure author Jane Jensen
? Dark story with eight chapters in the style of Gothic Novels
? 2 playable characters: Samantha and Dr. Styles
? Fascinating magic tricks as innovative gameplay element

Format: PC
Release Date: 21st May 2010
Retail Price: ?29.99

More
18 Φεβ 2010 01:22 #26800 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Gray Matter... NEWS
Προσωπικά το αίσθημα αναμονής/ανυπομονησίας που νιώθω για την κυκλοφορία αυτού του παιχνιδιού συγκρίνεται μόνο με την αναμονή για το Dreamfall πριν 4 χρόνια... Μάλιστα κυκλοφόρησε και περίπου την ίδια περίοδο αν δεν κάνω λάθος...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
18 Φεβ 2010 14:15 #26806 by treptolemus
Replied by treptolemus on topic Re: Gray Matter... NEWS
Το συγκεκριμένο παιχνίδι μ'αρέσει. Σύμφωνα με όσα είδα. Αλλά μου προκάλεσε λιγάκι απορία που η υπεύθυνη δημιουργός ανέφερε κάτι για "πρωτοτυπία" και κάτι "unusual" ... τα πιστεύω αλλά, λίγο!

Και για την κυκλοφορία του παιχνιδιού, μακάρι αλλά δεν το βλέπω
(με τπτ-ψίθυρος)

[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]

More
18 Φεβ 2010 15:52 #26807 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Gray Matter... NEWS
Πολύ πολύ ευχάριστα νέα! Πρόκειται, όντως, για ένα από το πιο πολυαναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων ετών, καθώς σηματοδοτεί την επιστροφή της Σιδηράς Κυρίας Jane Jensen στο χώρο των adventures. Τα λίγα που έχουμε δει και ξέρουμε για το παιχνίδι οξύνουν την περιέργεια και την προσμονή όλων μας περισσότερο. Θαυμάζω πολύ τη Jensen όχι μόνο για τα σενάρια, τους ήρωες, τη δράση κτλ, αλλά και γιατί κατάφερε να φτιάξει τρια πραγματικά διαμάντια -τα Gabriel Knight- που αν και αριστουργήματα είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους. Είναι κρίμα που δεν συνεχίστηκε η σειρά και που όπως πιθανολογεί η ίδια η Jensen η διάδοχος της πάλαι πότε Sierra δεν ξέρει καν οτι έχει στη κατοχή τςη τα δικαιώματα της σειράς.

Παρεμπιπτόντως σ' ένα πρόσφατο ερωτηματολόγιο της Telltale που αφορούσε τα μελλοντικά project της εταιρείας υπήρχε η ερώτηση "Με ποιά γνωσή σειρά θα θέλατε να ασχοληθεί η Telltale (εκτός των τίτλων της LucasArts)" και ανάμεσα στις 4-5 επιλογές υπήρχε και η σειρά των Gabriel Knight. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αλλά αξίζει πιστεύω να αναφερθει. Άλλοι 'υποψήφιοι' το Broken Sword και το Dreamfall.

More
18 Φεβ 2010 16:08 #26810 by qrious
Replied by qrious on topic Re: Gray Matter... NEWS

Tasos wrote: Παρεμπιπτόντως σ' ένα πρόσφατο ερωτηματολόγιο της Telltale που αφορούσε τα μελλοντικά project της εταιρείας υπήρχε η ερώτηση "Με ποιά γνωσή σειρά θα θέλατε να ασχοληθεί η Telltale (εκτός των τίτλων της LucasArts)" και ανάμεσα στις 4-5 επιλογές υπήρχε και η σειρά των Gabriel Knight.

Πραγματικά εφιαλτικό σενάριο... :shock:

More
18 Φεβ 2010 16:13 #26811 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Gray Matter... NEWS
Χαχααχαχχα! Τα timeblocks και τα chapters θα μεταγραφοταν σε επισόδεια!
Μάλλον δεν υπάρχει τέτοια πιαθανότητα, οπότε don't worry!
Το καλύτερο θα ήταν να επιστρέψουν τα δικαιώματα στη δημιουργό τους...
Σημειωτέον οτι υπάρχει η πρόθεση και ο σχεδιασμός να συνεχιστεί η σειρά του Gray Matter

More
18 Φεβ 2010 16:45 #26813 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Gray Matter... NEWS
Μην του λες του Qrious τέτοια Τάσο, γιατί θα τον μαζεύουμε. Ακούει telltales και τρελαίνεται :lol:

Τριπτόλεμ, τι δε βλέπεις; Την ημερομηνία; Αφού έχουν γίνει προπαραγγελίες! "Τελείωσαν τα ψέματα" Όσο για το θέμα της πρωτοτυπίας, να αισιοδοξείς. Αν δεν μπορεί η Jensen, άλλον δε μπορεί κανείς. Δεν είναι τυχαίο πως για παιχνίδι δικό της περιμένουν οι adventurάδες μια δεκαετία :wink:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Φεβ 2010 17:26 #26815 by treptolemus
Replied by treptolemus on topic Re: Gray Matter... NEWS
Μακάρι να είναι στις ημερ. του site -play. (τωρα λεει 28/05)

Δεν νομίζω να βγει τότε, διότι δεν έχω δει από το σαιτ του game στανταρντ ημερομηνία. Κ μπλέκει & mamba games για την αγγλική version (πείτε μ αν έχω λάθος εδώ). Λογικα δηλ. πρώτα η γερμανική? Κάπου πήρε το μάτι ένα ποστ από υπευθυνο της mamba το φεβρ.-'10 και δε ξεκαθάρισε ημερ. λέγοντας ότι τους ενδιαφέρει το competition για release -ακόμα κι αν το game είναι έτοιμο...

Εύχομαι πάντως να πάνε όλα καλά με timeline

[i:3vscgu69]"Vast Universe...Cosmic Sea...This emptiness is normal,
the richness of our own neighbourhood is the exception..."[/i:3vscgu69]

More
18 Φεβ 2010 17:54 #26816 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Gray Matter... NEWS
Στην κορυφή της σελίδας θα δεις ένα post μου πριν λίγο καιρό που απαντούσε σ' αυτά σου τα ερωτήματα και έλεγε ξεκάθαρα για αγγλική έκδοση το Μάιο. Τώρα φυσικά το ανάλογο link δείχνει άλλα. Σε κάθε περίπτωση είμαι σίγουρος πως η ημερομηνία που βλέπεις στο play θα ισχύσει. Δε θα βάλω το χέρι μου και στη φωτιά, αλλά είμαι σίγουρος πως είναι η τελική ημερομηνία μετά από χρόνια αναμονής.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ