Gray Matter... NEWS

More
08 Μαρ 2010 18:41 #27150 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Gray Matter... NEWS

crocark wrote: Θα γράψει; Δε φαντάζομαι πως θα γράψει τη μουσική τώρα

Έχεις δίκιο, φυσικά το σωστό είναι 'έχει γράψει'... :)
Ιδού και το σχετικό thread από το επίσημο blog του παιχνιδιού.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
08 Μαρ 2010 19:41 #27151 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Gray Matter... NEWS
Απλά φοβήθηκα μήπως πάει το παιχνίδι για 2011. Όχι ότι μπορεί κανείς να είναι σίγουρος για το πότε ...

Επίσης στο σύνδεσμο που δίνεις Elessar το τραγουδάκι του συγκροτήματος πολύ καλό :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
16 Μαρ 2010 22:49 #27211 by qrious
Replied by qrious on topic Re: Gray Matter... NEWS
2 νέα screenshot προστέθηκαν στην gallery

More
17 Μαρ 2010 04:03 #27217 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Gray Matter... NEWS
Εμένα, ειδικά η δεύτερη pic μου θυμίζει υπερβολικά Syberia... :D

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
17 Μαρ 2010 09:58 #27221 by crocark

WickedMan wrote: Εμένα, ειδικά η δεύτερη pic μου θυμίζει υπερβολικά Syberia... :D

Wicked, είσαι man, έτσι; Δεν το έχεις βάλει στο ψευδώνυμο για να μας μπερδέψεις; Πονηρούλη, οι άκρες των χειλιών σου έχουν φτάσει μέχρι τ' αυτιά :wink:

Επίσης, νομίζω ότι αν κάποιος κάνει τα στατιστικά της κατηγορίας: το παιχνίδι με τη μεγαλύτερη screenshot gallery πριν την κυκλοφορία του, το Gray Matter θα είναι ο νικητής της κατηγορίας. Έχουμε να δούμε ακόμηηηη ...

Η γνώμη μου είναι πως έχει καταντήσει γελοίο. Οι εταιρείες βγάζουν screenshots και γενικά υλικό για να ενημερώσουν, δελεάσουν, ιντριγκάρουν κλπ. το κοινό κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του παιχνιδιού και για να δουν τον όποιο αντίκτυπο. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία προφανώς έχει φτιάξει το παιχνίδι ήδη και επειδή κάποιοι αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν όποτε το κυκλοφορήσουν, μας δίνουν φωτογραφίες για να μην το ξεχνάμε.

Όχι δηλαδή πως δεν τσιμπάω ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
18 Μαρ 2010 00:42 #27240 by WickedMan
Eεεε ναι είμαι man... Και περιέργως, αυτό που είπα δεν το είπα μόνο για το λόγο που εννοείς ότι εννοώ (και δεν εννοείς λάθος :wink: ) αλλά και για τη συνολικό setting σε αυτήν την pic και γενικότερα το πως φαίνονται τα γραφικά... Όσο για το άλλο που λες με τις screenshots, δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
18 Μαρ 2010 10:44 #27245 by crocark
Ναι φίλε, το setting. Πραγματικά φοβερό!

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
25 Απρ 2010 22:28 #27450 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Gray Matter... NEWS
Στο Gry-online (πολωνικό site για games), δόθηκαν σε αποκλειστικότητα νέες εικόνες του παιχνιδιού. Απολαύστε τες εδώ .

Nothing happens unless first a dream...

More
29 Απρ 2010 16:57 #27484 by Elessar
Νέα αναβολή για το Grey Matter, πήγε για τέλος του 2010, ενώ τελικά θα βγει και για XBox 360

More
01 Μάι 2010 05:25 #27501 by WickedMan
Δε μας τα λένε καλά...

• Visitor
  • Visitor
04 Μάι 2010 02:19 #27517 by
Replied by on topic Re: Gray Matter... NEWS
Πιθανότατα η αναβολή να σχετίζεται με την ανάπτυξη της XBOX έκδοσης και την ταυτόΚρονη κυκλοφορία (σουώωωπα). Ελπίζω τουλάχιστον να αξίζει... το παιχνίδι όχι η 360 βερζιόν!

More
12 Μάι 2010 20:49 #27598 by istar
Replied by istar on topic Re: Gray Matter... NEWS

WickedMan wrote: Δε μας τα λένε καλά...

Μας πρήξαν με τις αναβολές!! :twisted: έλεος !! :?

NΗΦΕ ΚΑΙ ΜΕΜΝΗΣΟ ΑΠΙΣΤΕΙΝ

More
15 Μάι 2010 20:04 #27617 by nitro912gr
Replied by nitro912gr on topic Re: Gray Matter... NEWS
μάλλον ζήλεψαν από το duke nukem for ever :lol: και κάποια στιγμή θα βγουν: "εεε τελικά το ακυρώνουμε..." :evil:

More
15 Μάι 2010 23:20 #27618 by Elessar

nitro912gr wrote: μάλλον ζήλεψαν από το duke nukem for ever :lol: και κάποια στιγμή θα βγουν: "εεε τελικά το ακυρώνουμε..." :evil:

Έχει πάει όντως αρκετά μακριά η βαλίτσα με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

More
17 Μάι 2010 10:13 #27623 by crocark
Παιδιά δε ζήλεψαν από τίποτα. Είναι φως φανάρι ότι θέλουν να κάνουν το μπαμ κυκλοφορώντας το παράλληλα και στις κονσόλες. Ίσως μάλιστα αν το βγάλουν και στο PS να μας καθυστερήσουν και κανένα χρόνο ακόμη. Είναι ενυπωσιακό να σου λέει η εταιρεία ότι το παιχνίδι είναι έτοιμο (εδώ και καιρό), αλλά για λόγους marketing αποφασίσαμε να το τρενάρουμε λίγο. Επίσης που ξέρετε; Μπορεί να το κάνουν για το καλό της τσέπης μας. Να βγάλουν και τα Gray Matter 2 και 3 πρώτα και μετά να μας τα πουλήσουν κατευθείαν σε πακέτο προσφοράς. Αν και απ' ό,τι είδα η τιμή του θα είναι αντίστοιχη για παιχνίδι του PS. Κάτι που με κάνει να σκέφτομαι πως και σήμερα να το κυκλοφορούσαν δε θα το αγόραζα. Θα περίμενα να περάσει κανένας χρόνος πρώτα :wink: Με λίγα λόγια εμένα αυτήν την προσμονή - αγωνία για την κυκλοφορία του παιχνιδιού μου τη χάλασε η ίδια η εταιρεία παραγωγής με τις ενέργειές της (αλλεπάλληλες ανακοινώσεις νέων ημερομηνιών, πάμπολλα screenshots, τιμή κλπ.). Σίγουρα δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι της Jensen, το ενδιαφέρον είναι αμείωτο, η ανυπομονησία όμως πάει, έφυγε. Όταν έχεις κάτι καυτό δεν προσπαθείς να το κάνεις πιο καυτό γιατί θα εξατμιστεί. Ούτε το αφήνεις να κρυώσει. Το σερβίρεις την ώρα που πρέπει.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ