Gray Matter... NEWS

More
12 Νοε 2010 15:22 #29068 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Gray Matter... NEWS
Εγώ δεν θα συμφωνήσω με την εισαγωγή....
Η κίνηση στο τρέξιμο είναι φυσικότατη, όπως και σε πολλά άλλα σημεία.
Αλλού, όπως στο περπάτημα και κυρίως στο φαγητο δεν μου άρεσε.
Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για ένα παιχνίδι που δείχνει καταπληκτικό.
Προσωπικά θα παραγγείλω ΚΑΙ την deluxe εκδοση από τη Γερμανία, αφού στην ουσία το παιχνίδι είναι στα αγγλικά. Δεν βλέπω τον λόγο να περιμένω...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
12 Νοε 2010 15:30 #29069 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Gray Matter... NEWS
Παρακαλώ να μην γίνει καμία άλλη αναφορά στο gameplay του παιχνιδιού, θα αναγκαστώ να μεταφέρω τα σχετικά posts σε νέο thread και να το κλειδώσω μέχρι να κυκλοφορήσει το GM.

Το ξέρω ότι γίνομαι σπαστικός αλλά πραγματικά δεν θέλω να γίνεται κουβέντα βασισμένη σε warez releases.

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
12 Νοε 2010 15:48 #29070 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Gray Matter... NEWS
To παιχνίδι κυκλοφορεί officialy στο amazon.de
Παρολαυτά σταματάω να μιλάω γι' αυτο!

More
12 Νοε 2010 15:50 #29071 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Gray Matter... NEWS
Αν το έχετε παραγγείλει retail από το amazon de και αναφέρεστε σε αυτό τότε πάσο.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
12 Νοε 2010 17:14 #29073 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Gray Matter... NEWS
Ενώ άλλοι αναφέρονται στο παιχνίδι, εγώ συνεχίζω να τρίβομαι. Αποπειράθηκα να παραγγείλω τόσο την απλή, όσο και την collector's από το amazon.de και μου 'χουν κάνει εντύπωση αρνητικότατη τα νταβατζιλίκια που καλούμαι να πληρώσω. Και στις 2 περιπτώσεις από 10+ ?. Γιατί; Και δεν ξέρω και γερμανικά. Και μάλιστα φαίνεται πως με χρεώνουν σε 2 δόσεις την αύξηση. Μια αύξηση με το που διαλέγω τη διεύθυνση και μια στο τέλος για ταχυδρομικά. Δηλαδή η collector' s πηγαίνει στα 62? και η απλή στα 45?. Έλεος. 62 ? για ένα παιχνίδι σε μεταλλική θήκη και μια τράπουλα; Οι φίλοι μας οι Γερμανοί κάπως την έχουν δει τη δουλειά, δεν ξέρω. Μια με το υποβρύχιο, τώρα με το gray matter. Ξέρω, άσχετο. Λοιπόν, επειδή έχω γίνει ενδεχομένως βαρετός, απλώς να προσθέσω πως η Lace Mamba στο mail που έστειλα το πρωί, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Θα ξαναμιλήσω για τέτοια διαδικστικά, μόνο εφόσον υπάρξει κάτι νεότερο και ενδιαφέρον.

Υ.Γ. Βλέπω τελικά hell tech στον ορίζοντα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
22 Φεβ 2011 22:12 #31511 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Gray Matter... NEWS
κυκλοφόρησε επιτέλους, οπότε βουρ στον πατσά. Μετά από τόση ταλαιπωρία (και τέτοια εξεταστική :P ) το καλό που της θέλω της Jensen να έχει φτιάξει κάτι εξαιρετικό, γιατί θα της στείλω τον πως-τον-λένε από το GK2 να τη φάει :evil:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...