Gray Matter... NEWS

More
31 Αυγ 2010 17:34 #28333 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Gray Matter... NEWS
Πάντα, μα πάντα, η collector's ενός παιχνιδιού είναι σε περιορισμένα κομμάτια - αυτό είναι άλλωστε και το νόημα της 'περιορισμένhς συλλεκτικής έκδοσης'.

EDIT: Επίσης πάντα η συλλεκτική έκδοση κυκλοφορεί μία φορά - άπαξ και εξαντληθεί δεν ανατυπώνεται.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
01 Σεπ 2010 15:12 #28356 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Gray Matter... NEWS
Εξαιρετική τιμή πραγματικά!
Στην Ελλάδα θα το δούμε ή να το χτυπήσουμε από amazon??

More
05 Σεπ 2010 17:22 #28412 by Elessar
Έκανα πριν από λίγο εικονική παραγγελία (έφτασα δλδ πριν το place your order) για να δω πόσο στοιχίζει το GM μαζί με τα μεταφορικά και η συνολική τιμή είναι 19λίρες - δλδ το amazon uk χρεώνει 6.74 λίρες μεταφορικά!

More
05 Σεπ 2010 22:35 #28413 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Gray Matter... NEWS
Ναι, η κατάσταση έχει εκτραχυνθεί το τελευταίο διάστημα όσον αφορά το amazon κι ενώ οι αρχικές τιμές του παραμένουν αρκετά συμφέρουσες, καταλήγεις να πληρώνεις υπέρογκο φέσι που και ακυρώνει τις όποιες βλέψεις για εξοικονόμηση χρημάτων και εκνευρίζει γιατί όπως και να το κάνουμε τα "βερεσέδια" προκαλούν πάντοτε μεγαλύτερη ενόχληση από μια εξ' αρχής υψηλή τιμή (ειδικά όταν αναλογίζεσαι ότι ορισμένοι εταίροι μας τα γλιτώνουν).

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η εγχώρια αγορά games είναι εγκληματικά ασύμφορη (τόσο σε τιμές εκκίνησης νέων παραλαβών όσο και σε βάθος χρόνου με τις αέναες καθυστερήσεις αναπροσαρμογής στη τιμή παλιότερων παιχνιδιών) αλλά πλέον το amazon με τη πολιτική του έκλεισε κάπως τη ψαλίδα. Τα υπόλοιπα online καταστήματα (retail) παιχνιδιών, όπως Play, zavvi κτλ., το έχουν πράξει από καιρό με το "καπέλο" στην αλλαγή συναλάγματος που ουσιαστικά ενσωματώνει τα "δωρεάν" μεταφορικά. Difficult times ahead, fellow citizens. Very difficult..

No good deed goes unpunished

More
06 Σεπ 2010 01:00 #28414 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Gray Matter... NEWS
Παρόλα αυτά δε νομίζω ότι τους συμφέρει να το παρακάνουν... διότι δε νομίζω ότι θα τους αρέσει η εναλλακτική. Μπορεί να (προσπαθούμε να) είμαστε τίμιοι, αλλά δεν είμαστε και ηλίθιοι. Και ο νοών νοείτο...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
06 Σεπ 2010 01:38 #28417 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Gray Matter... NEWS
Αν εννοείς τα ελληνικά καταστήματα πώλησης, συμφωνώ απολύτως στο ότι θα φάνε το κεφάλι τους συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο, αν και αμφιβάλλω ότι τα (computer) games αποτελούν σημαντικό κομμάτι του τζίρου τους. Εκτός αν μιλήσουμε για κονσόλες, όπου -ειδικά- οι μικρότερης ηλικίας αγοραστές που δεν είναι εξοικειωμένοι με online συναλλαγές και πιστωτικές κάρτες, καταφεύγουν στις βιτρίνες με τις εξωφρενικές τιμές.

Όσον αφορά το amazon, πολύ φοβάμαι ότι η online αγοραστική δραστηριότητα της Ελλαδίτσας μας δεν είναι και τόσο δυναμική ώστε να τους πληγώσει η απώλεια μερίδας των πελατών τους. Ιδιαίτερα από τη στιγμή που η διαφορά αυτή εν μέρει θα καλυφθεί μέσω της πρόσφατης αναπροσαρμογής της τιμολογιακής πολιτικής τους (ραγδαία αύξηση των εξόδων αποστολής - μέχρι πρότινος βρισκόταν κοντά στις 3-3.5 λίρες, αν θυμάμαι καλά), εφόσον κάποιοι θα εξακολουθήσουν να καταφεύγουν σε αυτό για προϊόντα στα οποία δύσκολα έχουν πρόσβαση διαφορετικά (ξενόγλωσσα ή επιστημονικά συγγράματα, εξαντλημένα games, άλλου είδους merchandise σχετικό με ταινίες ή games που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ή πωλείται σε εντελώς εξωφρενικές τιμές).

Τον "εναλλακτικό" τρόπο αντιμετώπισης των αλμυρών τιμών δεν θα τον σχολιάσω γιατί είναι ένα τεράστιο θέμα στο οποίο έχω ελάχιστα ελλαστικές θέσεις.

ΥΓ: 304 posts! Εγώ και το avatar είμαστε πλέον σειρούλες...

No good deed goes unpunished

More
06 Σεπ 2010 09:47 #28423 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Gray Matter... NEWS
Παιδιά βοηθείστε λιγάκι. Η έκδοση στην οποία παραπέμπει το link του Elessar δεν είναι η γερμανική; Εκτός από το γερμανικό κείμενο, στη φωτογραφία το κουτί έχει απέξω τον κλασικό γερμανικό ρόμβο. Πείτε σας παρακαλώ αν έχει και αγγλική.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
08 Σεπ 2010 18:39 #28451 by odnorf
Replied by odnorf on topic Re: Gray Matter... NEWS
Ναι, είναι η γερμανική συλλεκτική έκδοση καθώς όλα τα παιχνίδια στη Γερμανία κυκλοφορούν στα γερμανικά. Αντίστοιχη αγγλική CE έκδοση δεν έχω δει αλλά λογικά κάτι θα βγει.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
09 Σεπ 2010 09:58 #28460 by crocark
Ευχαριστώ Odnorf.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Σεπ 2010 17:58 #28530 by crocark
Παρακαλώ, ας μου πει κάποιος ότι δε βλέπω καλά κι ότι αυτός βλέπει κάτι άλλο. Τι ημερομηνία λέει στο play ότι πήγε η κυκλοφορία;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Σεπ 2010 20:13 #28533 by Elessar
Το amazon UK πάντως το έχει ακόμα για τα τέλη Οκτώβρη, ελπίζω να μην πήρε και άλλη αναβολή.

More
20 Σεπ 2010 20:36 #28535 by crocark
Παιδιά, ειλικρινά και πέρα από την όποια πλάκα, δεν αντέχω άλλο. Είμαι κι εγώ αναβλητικός τύπος, αλλά αυτοί στην dtp είναι άρρωστοι. Ας ελπίσω κι εγώ να είναι κάποιο πρόβλημα αποκλειστικά του play και να το πάρουμε από αλλού.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
21 Σεπ 2010 16:04 #28546 by Elessar
Μίλησα με cd-media και μου είπαν πως το παιχνίδι κυκλοφορεί στην Ελλάδα 24 Σεπτέμβρη - η ημερομηνία που βλέπεις στο play.com αφορά την Αγγλία.

Θα μιλήσω και με hell-tech και θα επανέλθω.

ΥΓ: Σας τρέλανα έ; Εγώ να δείτε :shock:

More
21 Σεπ 2010 17:23 #28550 by crocark
Να τους ρωτήσεις, αν μπορείς, αν θα βγάλουν και &quot;ελληνική&quot; συλλεκτική έκδοση, γιατί λέγε - λέγε έχω πειστεί να την τιμήσω.

Πάντως, ναι, μας τρέλανες :D

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
21 Σεπ 2010 18:10 #28553 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Gray Matter... NEWS
Μας έκαψες, δεν μας τρέλανες απλά.. Για κάνε τα κονέ σου!!

&quot;Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?&quot;
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]