Gray Matter... NEWS
- Tasos
- Templar Hunter
πράγμα που θολώνει κάπως τα νερά σχετικά με το αν είναι η τελική έκδοση ή καποια beta που έχει διαρεύσει,Coming later this Year for 360 and PC
μην έχοντας XBOX 360 δεν θα πειραματιστώ, αλλά περιμένω με αγωνία τις δικές σου πρώτες εντυπώσεις..
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Tasos wrote: Η περιγραφή του πάντως λέει
πράγμα που θολώνει κάπως τα νερά σχετικά με το αν είναι η τελική έκδοση ή καποια beta που έχει διαρεύσει,Coming later this Year for 360 and PC
μην έχοντας XBOX 360 δεν θα πειραματιστώ, αλλά περιμένω με αγωνία τις δικές σου πρώτες εντυπώσεις..
Εγώ δεν περιμένω καμία πρώτη εντύπωση, μην το συνεχίσουμε παρακαλώ
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Tasos
- Templar Hunter
- GK
- Elite Member
Elessar wrote:
Tasos wrote: Η περιγραφή του πάντως λέει
Εγώ δεν περιμένω καμία πρώτη εντύπωση, μην το συνεχίσουμε παρακαλώ
Συγγνώμη για την αναφορά. Απλώς είμαι κομματάκι ενθουσιασμένος (τι κομματάκι... ) και παρασύρθηκα λίγο.
"It's a basic truth f the human condition that everybody lies... the only variable is about what"
- giovanna
- Adventure's Advocate
Αλλά εγώ που δεν κατάλαβα ακόμη, κυκλοφόρησε το Gray Matter για Pc ή όχι???
- ikarus260
- Moderator
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- shodan
- Schattenjäger
"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]
- crocark
- Adventure's Advocate
Edit: το παίρνω πίσω. Τώρα είδα και τα παραπάνω posts. Απ' ό,τι γράφει στο JA η έκδοση που διέρρευσε είναι του XBOX. Δηλαδή, δεν πρόκειται να χάσουν pc gamers. Δηλαδή, εμείς περιμένουμε σα να μη πω τόσο καιρό να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι λόγω XBOX και τελικά οι XBOXάκηδες θα το παίξουν πιο γρήγορα. Μωρέ καλά να πάθουν (αυτό δεν είναι το εικονίδιο για χαιρέκακα γελάκια; )
Edit 2: υπάρχει και συνέχεια. Λένε πως τώρα η εταιρεία θα επισπεύσει την κυκλοφορία για προφανείς λόγους. Επίσης δίνουν κι ένα link για αγορά αγγλικής έκδοσης από το γερμανικό Amazon:
www.amazon.de/dtp-entertainment- ... 971&sr=8-1
Μπορεί κάποιος με γνώσεις γερμανικών να μας πει τι λέει;
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- photiscta
- Spammer
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Elessar
- Team
EDIT: Πρώτο hands-on στα αγγλικά, μαζί με βιντεάκια από την αρχή του παιχνιδιού. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ο τύπος το αγόρασε digital download από το amazon de.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- GK
- Elite Member
Elessar wrote: Όντως διέρρευσε, ελπίζω να επισπεύσουν την κυκλοφορία του μετά από αυτό.
Μακάρι. Άντε και περιμένω και την συλλεκτική έκδοση.
Για ποιό λόγο το καθυστέρησαν πάλι όμως για Φεβρουάριο;
[edit]: μόλις είδα πως στο Amazon.de το Gray Matter κυκλοφορεί αύριο , έχοντας επιλογή γλώσσας (Αγγλικά/Γερμανικά)!
Φεβρουάριος είναι για τις υπόλοιπες χώρες από όσο διάβασα, οπότε από ό,τι φαίνεται μπορούμε να το παραγγείλουμε από Γερμανία!
"It's a basic truth f the human condition that everybody lies... the only variable is about what"
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- GK
- Elite Member
crocark wrote: Δε μου λέει κανείς Αυτό το sprache που γράφει, αναφέρεται σε ομιλίες ή υπότιτλους; Αν φυσικά καταλαβαίνετε. Επίσης, αφού δε σκαμπάζω γρι, πως στο καλό θα κάνω την παραγγελία; Προλαβαίνω μέχρι αύριο να μάθω γερμανικά; Τέλος, για όσους καταλαβαίνουν και δε μου λένε κι εμένα, να πω πως το ίδιο sprache το γράφει και στην collector's στα 51 ?. Αφού δε βλέπω να το παίρνω εγώ, ας το πάρει κανείς άλλος να μας πει εντυπώσεις.
To "sprache" αναφέρεται στην ομιλία, οπότε πέρα από υπότιτλους έχει και αγγλική ομιλία. Για παραγγελία, μπορείς να ανοίξεις το site μέσω babelfish ή κάποιου ανάλογου online μεταφραστή. (πάτα εδώ ) και είσαι έτοιμος.