Gray Matter... NEWS

More
10 Νοε 2010 22:10 #28997 by Tasos
Replied by Tasos on topic Gray Matter... NEWS
Η περιγραφή του πάντως λέει

Coming later this Year for 360 and PC

πράγμα που θολώνει κάπως τα νερά σχετικά με το αν είναι η τελική έκδοση ή καποια beta που έχει διαρεύσει,
μην έχοντας XBOX 360 δεν θα πειραματιστώ, αλλά περιμένω με αγωνία τις δικές σου πρώτες εντυπώσεις..

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
10 Νοε 2010 22:13 #28999 by Elessar
Replied by Elessar on topic Gray Matter... NEWS

Tasos wrote: Η περιγραφή του πάντως λέει

πράγμα που θολώνει κάπως τα νερά σχετικά με το αν είναι η τελική έκδοση ή καποια beta που έχει διαρεύσει,
μην έχοντας XBOX 360 δεν θα πειραματιστώ, αλλά περιμένω με αγωνία τις δικές σου πρώτες εντυπώσεις..

Εγώ δεν περιμένω καμία πρώτη εντύπωση, μην το συνεχίσουμε παρακαλώ ;)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
10 Νοε 2010 22:15 #29000 by Tasos
Κατανοητό απολυτα!

More
10 Νοε 2010 22:38 #29001 by GK
Replied by GK on topic Gray Matter... NEWS

Elessar wrote:

Tasos wrote: Η περιγραφή του πάντως λέει

Εγώ δεν περιμένω καμία πρώτη εντύπωση, μην το συνεχίσουμε παρακαλώ ;)

:oops: Συγγνώμη για την αναφορά. Απλώς είμαι κομματάκι ενθουσιασμένος (τι κομματάκι... :mrgreen: ) και παρασύρθηκα λίγο. :)

"It's a basic truth f the human condition that everybody lies... the only variable is about what"

More
11 Νοε 2010 00:54 #29003 by giovanna
Replied by giovanna on topic Gray Matter... NEWS
Συγγνώμη,

Αλλά εγώ που δεν κατάλαβα ακόμη, κυκλοφόρησε το Gray Matter για Pc ή όχι??? :cry:

More
11 Νοε 2010 01:28 #29004 by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Gray Matter... NEWS
Διάβασα κάπου ότι θα βγει (στα γερμανικά) στις 12/11, δλδ αύριο. Λογικά και για τα δυο, και PC και XBOX

More
11 Νοε 2010 10:29 #29007 by crocark
Replied by crocark on topic Gray Matter... NEWS
Νομίζω είναι προφανές ότι μας κάνει πλάκα ο GK.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Νοε 2010 10:36 #29008 by shodan
Replied by shodan on topic Gray Matter... NEWS
Καμία πλάκα... Πρόκειται για leaked έκδοση από ότι διαβάζω. Προσωπικά δεν το διακινδυνεύω. Θα περιμένω την επίσημη έκδοση με το κουτάκι (ή ακόμα καλύτερα τη συλλεκτική).

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
11 Νοε 2010 10:44 #29010 by crocark
Replied by crocark on topic \
Ούτε κι εγώ. Μόνο ένα σχόλιο. Καλά να πάθουν με την απύθμενη χαζομάρα τους και τις XBOX εκδόσεις. Να χάσουν τώρα ένα μέρος του κοινού από τα pcs, να δούμε κι εμείς πότε θα ξαναδούμε παιχνίδι.

Edit: το παίρνω πίσω. Τώρα είδα και τα παραπάνω posts. Απ' ό,τι γράφει στο JA η έκδοση που διέρρευσε είναι του XBOX. Δηλαδή, δεν πρόκειται να χάσουν pc gamers. Δηλαδή, εμείς περιμένουμε σα να μη πω τόσο καιρό να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι λόγω XBOX και τελικά οι XBOXάκηδες θα το παίξουν πιο γρήγορα. Μωρέ καλά να πάθουν :mrgreen: (αυτό δεν είναι το εικονίδιο για χαιρέκακα γελάκια; )

Edit 2: υπάρχει και συνέχεια. Λένε πως τώρα η εταιρεία θα επισπεύσει την κυκλοφορία για προφανείς λόγους. Επίσης δίνουν κι ένα link για αγορά αγγλικής έκδοσης από το γερμανικό Amazon:

www.amazon.de/dtp-entertainment- ... 971&sr=8-1

Μπορεί κάποιος με γνώσεις γερμανικών να μας πει τι λέει;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Νοε 2010 11:11 #29011 by photiscta
Replied by photiscta on topic Gray Matter... NEWS
Κι όμως... διέρευσε έκδοση για PC!

More
11 Νοε 2010 11:15 #29012 by crocark
Replied by crocark on topic Gray Matter... NEWS
Το είδα κι αυτό. Μπορεί κάποιος όμως να δει παρακαλώ το link παραπάνω και να μου πει τι λέει; Δεν είμαι σίγουρος για τι ακριβώς μιλάμε. Γερμανική ομιλία με αγγλικούς υποτίτλους;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Νοε 2010 11:27 #29013 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Gray Matter... NEWS
Όντως διέρρευσε, ελπίζω να επισπεύσουν την κυκλοφορία του μετά από αυτό.

EDIT: Πρώτο hands-on στα αγγλικά, μαζί με βιντεάκια από την αρχή του παιχνιδιού. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, ο τύπος το αγόρασε digital download από το amazon de.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
11 Νοε 2010 12:10 #29015 by GK
Replied by GK on topic Re: Gray Matter... NEWS

Elessar wrote: Όντως διέρρευσε, ελπίζω να επισπεύσουν την κυκλοφορία του μετά από αυτό.

Μακάρι. Άντε και περιμένω και την συλλεκτική έκδοση. :P

Για ποιό λόγο το καθυστέρησαν πάλι όμως για Φεβρουάριο;

[edit]: μόλις είδα πως στο Amazon.de το Gray Matter κυκλοφορεί αύριο , έχοντας επιλογή γλώσσας (Αγγλικά/Γερμανικά)!

Φεβρουάριος είναι για τις υπόλοιπες χώρες από όσο διάβασα, οπότε από ό,τι φαίνεται μπορούμε να το παραγγείλουμε από Γερμανία! :D :D :D :D

"It's a basic truth f the human condition that everybody lies... the only variable is about what"

More
11 Νοε 2010 13:21 #29016 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Gray Matter... NEWS
Δε μου λέει κανείς :( Αυτό το sprache που γράφει, αναφέρεται σε ομιλίες ή υπότιτλους; Αν φυσικά καταλαβαίνετε. Επίσης, αφού δε σκαμπάζω γρι, πως στο καλό θα κάνω την παραγγελία; Προλαβαίνω μέχρι αύριο να μάθω γερμανικά; Τέλος, για όσους καταλαβαίνουν και δε μου λένε κι εμένα, να πω πως το ίδιο sprache το γράφει και στην collector's στα 51 ?. Αφού δε βλέπω να το παίρνω εγώ, ας το πάρει κανείς άλλος να μας πει εντυπώσεις.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Νοε 2010 13:29 #29017 by GK
Replied by GK on topic Re: Gray Matter... NEWS

crocark wrote: Δε μου λέει κανείς :( Αυτό το sprache που γράφει, αναφέρεται σε ομιλίες ή υπότιτλους; Αν φυσικά καταλαβαίνετε. Επίσης, αφού δε σκαμπάζω γρι, πως στο καλό θα κάνω την παραγγελία; Προλαβαίνω μέχρι αύριο να μάθω γερμανικά; Τέλος, για όσους καταλαβαίνουν και δε μου λένε κι εμένα, να πω πως το ίδιο sprache το γράφει και στην collector's στα 51 ?. Αφού δε βλέπω να το παίρνω εγώ, ας το πάρει κανείς άλλος να μας πει εντυπώσεις.

To "sprache" αναφέρεται στην ομιλία, οπότε πέρα από υπότιτλους έχει και αγγλική ομιλία. Για παραγγελία, μπορείς να ανοίξεις το site μέσω babelfish ή κάποιου ανάλογου online μεταφραστή. :wink: (πάτα εδώ ) και είσαι έτοιμος. :D