Games σε τιμή ευκαιρίας!

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
06 Απρ 2012 11:39 #36729 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Τραγική και στασιμή η ποικιλία του e-shop σε Adventures. Πάντως για την ποιότητα του παιχνιδιού πράγματι πρόκειται για πολύ καλή τιμή.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
07 Απρ 2012 20:40 #36745 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Στο steam έχουν σε 24ωρη προσφορά το "A Stroke of Fate: Operation Valkyrie" στα 2,5€ (-75%).
Δείχνει όμορφο, αλλά σε reviews διαβάζω κάποια αρνητική κριτική για το σενάριό του...
store.steampowered.com/app/10240/

Το έχει παίξει κανείς; Ολοκληρώνει την ιστορία του ή την αφήνει στη μέση για το sequel (A Stroke of Fate: Operation Bunker). Ξέρουμε πότε κυκλοφορεί το sequel (στα αγγλικά) ;

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
07 Απρ 2012 22:12 #36746 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Νομίζω πως ο καταλληλότερος να απαντήσει είναι ο Μάνος που έχει γράψει και το review για το Pcm, αναμένουμε την γνώμη του.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
08 Απρ 2012 00:04 #36749 by manos426f
Replied by manos426f on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Κάνω copy-paste το συμπέρασμά μου για το παιχνίδι,όπως το διατύπωσα στο review που έγραψα.

"Χωρίς να στερείται ελαττωμάτων, το Operation Valkyrie αποδεικνύεται ένα όμορφο adventure game, που καταφέρνει να μεταφέρει με αρκετά υψηλή πιστότητα τον παίκτη στην εποχή της χειρότερης πολεμικής σύρραξης που έλαβε χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Διαθέτει πολύ καλή ατμόσφαιρα, μια ιστορία με εξαιρετικό ενδιαφέρον και προσφέρεται σε χαμηλή τιμή. Στον αντίποδα, δυστυχώς κόβεται στη μέση, αστοχεί ελαφρώς στον τομέα του ρεαλισμού και είναι αρκετά σύντομο στην ολοκλήρωσή του."

Για 2.5 ευρώ είναι μια πολύ καλή αγορά,δεν το συζητώ.

Επίσης πρέπει να πω ότι το "κόβεται στη μέση" ΔΕΝ έχει την αυστηρή έννοια του cliffhanger στην ιστορία του Operation Valkyrie,αλλά στην τύχη του ίδιου του πρωταγωνιστή μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού,η οποία θα φανερωθεί στο Operation Bunker.To τελευταίο δε γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα εμφανιστεί στην αγγλική γλώσσα....

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
08 Απρ 2012 00:25 #36750 by skoros
Replied by skoros on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Φίλε Μάνο τα αρνητικά που αναφέρεις εσύ δεν ειναι τοσο αποτρεπτικά...
Διάβασα στο review tou adventuregamers ότι οι φωνές είναι χάλια και του δίνει μόνο 2 αστεράκια.
Είναι πράγματι τόσο κακό;

Ρωτάω, όχι γιατί τσιγγουνεύομαι τα 2,5 €, αλλά δε θέλω να φάω το χρόνο μου με μετριότητες.

More
08 Απρ 2012 05:18 #36751 by manos426f

skoros wrote: Διάβασα στο review tou adventuregamers ότι οι φωνές είναι χάλια

Aντιγράφω πάλι από το review μου:

"Αξιοσημείωτη πάντως είναι η επιτυχία τους στο ζήτημα του speech, καθώς θα ορκιζόμουν ότι και Γερμανοί να ήταν οι δημιουργοί του τίτλου, δε θα υπήρχε σημαντική διαφορά επ’ αυτού. Μικρή εξαίρεση αποτελεί ο ίδιος ο Mayer, ο οποίος στερείται της σκληρής και βαριάς γερμανικής προφοράς, θυμίζοντας περισσότερο Άγγλο."

skoros wrote: Είναι πράγματι τόσο κακό;

H δική μου άποψη είναι σαφέστατα "όχι".....

More
08 Απρ 2012 12:18 #36754 by Praetorian
Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Το πήρα τελικά :)

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
08 Απρ 2012 12:25 #36755 by skoros
Replied by skoros on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Το πήρα και γω. Ευχαριστώ Μάνο

More
08 Απρ 2012 12:40 #36756 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Στις εβδομαδιαίες προσφορές Crazy Sundays του e-shop μπορείτε να βρείτε το "DiaboliK" στα 4 μόνον Ευρώ:

www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02114&sid=1

To παιχνίδι το είχα αγοράσει παλαιότερα από το e-shop, καθώς εμφανίζεται αρκετά συχνά με μειωμένη τιμή, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθώ μαζί του και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη.

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

More
08 Απρ 2012 14:37 #36757 by nikomar
Replied by nikomar on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

Emmanuel wrote:
To παιχνίδι το είχα αγοράσει παλαιότερα από το e-shop, καθώς εμφανίζεται αρκετά συχνά με μειωμένη τιμή, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθώ μαζί του και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι νομίζω ότι το είχα πάρει και εγώ από κάποια προσφορά του e-shop.
Όλο και σε κάποιο κατάστημα θα υπάρχει σε κάποιο καλάθι με 5 ευρώ, το έχω δει πολλές φορές.
Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια αλλά ίσως είναι απ'τα δύο-τρία που μ΄έχουν κάνει να τα
παρατήσω στη μέση. Τώρα που το ανέφερες Emmanuel το έψαξα και είδα ότι το έχω ακόμη.
Όποιος το θέλει του το χαρίζω. Μπορεί να του αρέσει και να πει καμιά καλή κουβέντα.
Εμένα αν και μου αρέσει η ατμόσφαιρα των κόμικ το DIABOLIK με κούρασε. :neutral:

More
19 Απρ 2012 15:29 #36968 by manos426f
@ Θεσσαλονικείς και Σερραίους του forum

Όποιος θέλει να αποκτήσει τα παιχνίδια Gabriel Knight 2-Beast within και Stupid Invaders στις original,big box,συσκευασίες τους έναντι 10 ευρώ συνολικά,ας δει εδώ ... :wink:

More
19 Απρ 2012 22:13 #36975 by manos426f
Καθαρά για το τυπικό σκέλος της υπόθεσης,να διευκρινίσω ότι δεν έχω την παραμικρή σχέση με την εν λόγω πώληση....

More
19 Απρ 2012 22:59 #36978 by Praetorian
Λίγο απροσδόκητη η προσφορά του νέου Humble Indie Bundle.
Εχουν σε pay-what-you-want το Botanicula, μαζί με Machinarium και Samorost 2 DRM free και μαζί με τα soundtracks!!

Ισχύει για δύο εβδομάδες από σήμερα.

Περισσότερες λεπτομέρειες:
www.humblebundle.com/

More
20 Απρ 2012 20:08 #36979 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Όντως κίνηση-ματ το Humble-Bundle και αρχικά έδειξε να τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια των GoG και Gamersgate που το είχαν για pre-order μέρες τώρα. Ευτυχώς το GoG έδειξε για άλλη μια φορά τη κλάση του και έβγαλε σχετική ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη και "αποζημιώνει" όσους έκανα pre-order το παιχνίδι δίνοντάς τους δωρεάν το Witcher: EE. Αλλά και η Amanita, αναγνωρίζοντας το "σφάλμα" της -και σε συνεργασία με το GOG- θα προσθέσει δωρεάν στο λογαριασμό των προαναφερθέντων το Machinarium, πλήρες soundtrack κι ένα artbook του Botanicula.

Να εξηγήσω ότι με τον όρο "αποζημίωση" δεν υπονοώ ότι εξαπατήθηκαν οι πελάτες του GoG με κάποιο τρόπο, απλά ορισμένοι (όπως είναι λογικό) χαλάστηκαν όταν είδαν ότι το παιχνίδι που είχαν κάνει pre-order με 9 δολάρια, ήταν διαθέσιμο day 1 για... ένα cent (στα Humble Bundles πληρώνει κανείς όσο θέλει). Βέβαια, η μέση τιμή που αγοράζει ο κόσμος μέχρι στιγμής είναι στα 8.70 δολάρια περίπου αλλά έτερον εκάτερον.

Για μένα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αμφότερες οι εταιρείες (GoG και Amanita) αξίζουν την έμπρακτη υποστήριξη του κοινού, γιατί με τη φιλοσοφία τους σέβονται το προϊόν τους και τον καταναλωτή.

No good deed goes unpunished

More
20 Απρ 2012 22:50 #36982 by Praetorian
Daily Deal για σήμερα στο Steam έχουν το πακέτο των Special Editions για τα Monkey Island 1 και 2 στα 5,09€ (-66%).
Επίσης έχουν και τον κάθε τίτλο χωριστά σε -66% προσφορά.
store.steampowered.com/sub/6183