Games σε τιμή ευκαιρίας!
- tsampikos
- Master of Dimensions
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Praetorian
- Walker Survivor
Δείχνει όμορφο, αλλά σε reviews διαβάζω κάποια αρνητική κριτική για το σενάριό του...
store.steampowered.com/app/10240/
Το έχει παίξει κανείς; Ολοκληρώνει την ιστορία του ή την αφήνει στη μέση για το sequel (A Stroke of Fate: Operation Bunker). Ξέρουμε πότε κυκλοφορεί το sequel (στα αγγλικά) ;
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- manos426f
- Futuristic Fedora
"Χωρίς να στερείται ελαττωμάτων, το Operation Valkyrie αποδεικνύεται ένα όμορφο adventure game, που καταφέρνει να μεταφέρει με αρκετά υψηλή πιστότητα τον παίκτη στην εποχή της χειρότερης πολεμικής σύρραξης που έλαβε χώρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Διαθέτει πολύ καλή ατμόσφαιρα, μια ιστορία με εξαιρετικό ενδιαφέρον και προσφέρεται σε χαμηλή τιμή. Στον αντίποδα, δυστυχώς κόβεται στη μέση, αστοχεί ελαφρώς στον τομέα του ρεαλισμού και είναι αρκετά σύντομο στην ολοκλήρωσή του."
Για 2.5 ευρώ είναι μια πολύ καλή αγορά,δεν το συζητώ.
Επίσης πρέπει να πω ότι το "κόβεται στη μέση" ΔΕΝ έχει την αυστηρή έννοια του cliffhanger στην ιστορία του Operation Valkyrie,αλλά στην τύχη του ίδιου του πρωταγωνιστή μετά τα γεγονότα του παιχνιδιού,η οποία θα φανερωθεί στο Operation Bunker.To τελευταίο δε γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα εμφανιστεί στην αγγλική γλώσσα....
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- skoros
- Banned
Διάβασα στο review tou adventuregamers ότι οι φωνές είναι χάλια και του δίνει μόνο 2 αστεράκια.
Είναι πράγματι τόσο κακό;
Ρωτάω, όχι γιατί τσιγγουνεύομαι τα 2,5 €, αλλά δε θέλω να φάω το χρόνο μου με μετριότητες.
- manos426f
- Futuristic Fedora
skoros wrote: Διάβασα στο review tou adventuregamers ότι οι φωνές είναι χάλια
Aντιγράφω πάλι από το review μου:
"Αξιοσημείωτη πάντως είναι η επιτυχία τους στο ζήτημα του speech, καθώς θα ορκιζόμουν ότι και Γερμανοί να ήταν οι δημιουργοί του τίτλου, δε θα υπήρχε σημαντική διαφορά επ’ αυτού. Μικρή εξαίρεση αποτελεί ο ίδιος ο Mayer, ο οποίος στερείται της σκληρής και βαριάς γερμανικής προφοράς, θυμίζοντας περισσότερο Άγγλο."
skoros wrote: Είναι πράγματι τόσο κακό;
H δική μου άποψη είναι σαφέστατα "όχι".....
- Praetorian
- Walker Survivor
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- skoros
- Banned
- emmanuel
- Topic Author
- Spammer
www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCG.02114&sid=1
To παιχνίδι το είχα αγοράσει παλαιότερα από το e-shop, καθώς εμφανίζεται αρκετά συχνά με μειωμένη τιμή, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθώ μαζί του και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη.
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
- nikomar
- Elite Member
Emmanuel wrote:
To παιχνίδι το είχα αγοράσει παλαιότερα από το e-shop, καθώς εμφανίζεται αρκετά συχνά με μειωμένη τιμή, αλλά δυστυχώς δεν βρήκα ποτέ την ευκαιρία να ασχοληθώ μαζί του και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω προσωπική γνώμη.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι νομίζω ότι το είχα πάρει και εγώ από κάποια προσφορά του e-shop.
Όλο και σε κάποιο κατάστημα θα υπάρχει σε κάποιο καλάθι με 5 ευρώ, το έχω δει πολλές φορές.
Δεν έχω παίξει πολλά παιχνίδια αλλά ίσως είναι απ'τα δύο-τρία που μ΄έχουν κάνει να τα
παρατήσω στη μέση. Τώρα που το ανέφερες Emmanuel το έψαξα και είδα ότι το έχω ακόμη.
Όποιος το θέλει του το χαρίζω. Μπορεί να του αρέσει και να πει καμιά καλή κουβέντα.
Εμένα αν και μου αρέσει η ατμόσφαιρα των κόμικ το DIABOLIK με κούρασε.
- manos426f
- Futuristic Fedora
Όποιος θέλει να αποκτήσει τα παιχνίδια Gabriel Knight 2-Beast within και Stupid Invaders στις original,big box,συσκευασίες τους έναντι 10 ευρώ συνολικά,ας δει εδώ ...
- manos426f
- Futuristic Fedora
- Praetorian
- Walker Survivor
Εχουν σε pay-what-you-want το Botanicula, μαζί με Machinarium και Samorost 2 DRM free και μαζί με τα soundtracks!!
Ισχύει για δύο εβδομάδες από σήμερα.
Περισσότερες λεπτομέρειες:
www.humblebundle.com/
- maladroid
- Templar Hunter
Να εξηγήσω ότι με τον όρο "αποζημίωση" δεν υπονοώ ότι εξαπατήθηκαν οι πελάτες του GoG με κάποιο τρόπο, απλά ορισμένοι (όπως είναι λογικό) χαλάστηκαν όταν είδαν ότι το παιχνίδι που είχαν κάνει pre-order με 9 δολάρια, ήταν διαθέσιμο day 1 για... ένα cent (στα Humble Bundles πληρώνει κανείς όσο θέλει). Βέβαια, η μέση τιμή που αγοράζει ο κόσμος μέχρι στιγμής είναι στα 8.70 δολάρια περίπου αλλά έτερον εκάτερον.
Για μένα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι αμφότερες οι εταιρείες (GoG και Amanita) αξίζουν την έμπρακτη υποστήριξη του κοινού, γιατί με τη φιλοσοφία τους σέβονται το προϊόν τους και τον καταναλωτή.
No good deed goes unpunished
- Praetorian
- Walker Survivor
Επίσης έχουν και τον κάθε τίτλο χωριστά σε -66% προσφορά.
store.steampowered.com/sub/6183