Games σε τιμή ευκαιρίας!
- Praetorian
- Walker Survivor
www.gog.com/en/gamecard/the_whispered_world
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Visitor
Praetorian wrote: The whispered world από το gog.com σε προσφορά για σήμερα (-60%) στα $5.99 (περίπου €4.73)
www.gog.com/en/gamecard/the_whispered_world
Όποιος δεν το 'χει παίξει... ΤΡΕΧΤΕ!!
- Praetorian
- Walker Survivor
Είναι pay-what-you-want (πλήρωσε όσο θέλεις), αλλά το ποσό θα πρέπει να είναι πάνω από το ελάχιστο ενδεικνυόμενο. Οι αγορές πάνω από το ελάχιστο "ρίχνουν" την τιμή για τους υπόλοιπους. Το τρέχον ελάχιστο είναι 4,39€ . (κυμαίνεται εκεί γύρω).
Θα κρατήσει 9 μέρες.
www.indieroyale.com/
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- tsampikos
- Master of Dimensions
- GameLinguist
- Adventurous Titan
υπάρχει στο Stockhouse του Πλαισίου οι Συνωμοσίες II στην τιμή 6.43 ευρώ... Όσοι το προλάβουν γιατί το stock είναι περιορισμένο...
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Με xbox controller που έχω εγώ στο PC μου δουλεύει μια χαρά. Μάλιστα δέχεται και τους δύο χειρισμούς ταυτόχρονα, δηλαδή ανταποκρίνεται τόσο σε εντολές από το πληκτρολόγιο όσο και από το controller χωρίς να χρειάζεται κάποια ενδιάμεση αλλαγή ρύθμισης. Για άλλα είδη gamepad δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα (χωρίς βέβαια να είμαι και σίγουρος). Κι η αλήθεια είναι ότι παρ'όλο που προσωπικά μου αρέσει ο χειρισμός με τα WASD πλήκτρα στο συγκεκριμένο παιχνίδι η οδήγηση με το πληκτρολόγιο δεν παλεύεται. Το παιχνίδι πάντως αξίζει, ειδικά από άποψη σεναρίου και ατμόσφαιρας είναι εκπληκτικό.tsampikos wrote: Στο e-shop προσφέρουν το L.A. NOIRE... υπάρχει η δυνατότητα χειρισμού με gamepad για να γλιτώσω από την σαθρή διαδικασία του πληκτρολογίου?
- skoros
- Banned
Tales of Monkey Island Premium Edition
6 €[/size:19de3w7x] :shock:
The Next Big Thing
4 €[/size:19de3w7x]
Sam & Max: The Devil's Playhouse - Collector's Edition
4.63 €[/size:19de3w7x]
Βιαστείτε γιατί κάτι τέτοιες ευκαιρίες συνήθως διαρκούν το πολύ μια μέρα. Όποιος προλάβει...
- manos426f
- Futuristic Fedora
Παρήγγειλα Tales of Monkey island & Sam and Max.....
www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware
- skoros
- Banned
Ακριβώς τα ίδια και γω!manos426f wrote: Παρήγγειλα Tales of Monkey island & Sam and Max.....
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Constantine_R wrote: Skoros σε ευχαριστώ. Τσίμπησα και εγώ το Sam n Max (τ' άλλα τα έχω ).
Αν και είμαι πραγματικά μαλωμένος με τη φιλοσοφία των επεισοδίων στα παιχνίδια, το Tales μόλις μπήκε στην λίστα παραλαβής...
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- emmanuel
- Topic Author
- Spammer
Μαζί με το "Tales of Monkey Island" παρήγγειλα από τον ίδιο πωλητή και το "A New Beginning" με 13,5 Ευρώ, φθηνότερα από οπουδήποτε αλλού στο Internet (στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι έχει κυκλοφορήσει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν το έχω δει σε κανένα κατάστημα). Όσο για το "Sam & Max: The Devil’s Playhouse", παρόλο που η σειρά με έχει πλέον κουράσει (το "Sam & Max Season 1" το ξεκίνησα με πολλή όρεξη, αλλά προς το τέλος το ψιλοβαρέθηκα ενώ το "Season 2" το παράτησα από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο), τελικά το παρήγγειλα κι αυτό, γιατί... δε βαριέσαι, τι ψυχή έχουν 5 Ευρώ (ειδικά σε μια χώρα που πληρώνεις 4 Ευρώ για έναν καφέ)!
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
- tsampikos
- Master of Dimensions
www.midiandesign.com/
Εγώ ήδη έχω αγοράσει τα:
1. Doc Apocalypse
2.Quantumnauts
3.Odissea-An alomst true Story
και μόλις σήμερα το φρέσκο φρέσκο 1st person horror:
4. Oz Orwell and the Crawling Chaos.
Πιστεύω ότι αξίζουν τον κόπο αν αναλογιστεί κανείς και την ελάχιστη τιμή τους.
- skoros
- Banned
Τα παρέλαβα σήμερα αλλά δυστυχώς το ToMI ήταν ανοιγμένο και με δαχτυλιές στο κάτω μέρος του dvd...skoros wrote:
Ακριβώς τα ίδια και γω!manos426f wrote: Παρήγγειλα Tales of Monkey island & Sam and Max.....
Πώς βαριέμαι τα πέρα δώθε....
edit: μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι περιέχει ακριβώς η συσκευασία για να δω μηπως λείπει και τιποτα;
- Castledoque
- Adventure Draic Kin