Games σε τιμή ευκαιρίας!
- maladroid
- Templar Hunter
Διευκρινίζω ότι, εκτός του Amnesia ίσως, τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ΔΕΝ είναι adventures με την παραδοσιακή έννοια. Είναι όμως όλα τους ένα κι ένα. Μπορώ να εγγυηθώ για τα:
Psychonauts: από τα καλύτερα/ευρηματικότερα παιχνίδια ever και η έκδοση του Steam έχει "πειραχτεί" πρόσφατα ώστε η τελευταία πίστα να μην ταλαιπωρεί τον παίκτη
Limbo: σκοτεινό, μελαγχολικό, όσο πρέπει δύσκολα puzzles, μια γοητευτική και ενίοτε ανατριχιαστική κατάδυση στους φόβους της παιδικής ηλικίας
Amnesia: γνήσια τρομακτικό, ειδικά στο πρώτο μισό όπου δε ξέρεις τι σου γίνεται και από που θα το βρεις, κατάμαυρη υπόθεση με κάποιες δόσεις κλισέ, puzzles και gameplay που κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο
Bastion: απλό, διασκεδαστικό, συγκινητικό, με θαυμάσιο soundtrack και από τις πιο συγκλονιστικές φωνές αφηγητή που έχω ακούσει - από τα indie διαμάντια που θεωρώ ότι θα πρέπει να παίξει κάθε gamer (Giovanna, εσύ όχι, θέλει αρκετό κλίκι-κλίκι στις μάχες)
Να σημειωθεί ότι για το Bastion πρέπει να πληρώσει κανείς κάτι παραπάνω (αναλόγως του εκάστοτε μέσου όρου όπως διαμορφώνεται από τους αγοραστές ανά πάσα στιγμή). Επίσης, μαζί με τα παιχνίδια, παίρνετε και τα Soundtracks (έχω ακούσει και του Sword & Sworcery χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι, είναι ωραιότατο).
Τελευταία διευκρίνηση: ΔΕΝ είναι απαραίτητο να βάλετε Steam για να τα παίξετε, μπορείτε να τα κατεβάσετε απευθείας στον σκληρό σας αλλά παρέχεται και κωδικός Steam activation για ευκολία σε όποιον θέλει.
Άντε, ακόμα εδώ είστε;
EDIT: Με πρόλαβε ο skoros
Δεύτερο EDIT: Η φωνή του αφηγητή απ΄το Bastion "ντύνει" και το (φανταστικό) trailer για το ίδιο το Bundle.
No good deed goes unpunished
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- photiscta
- Spammer
Broken Sword: Director's Cut HD 0.79€
itunes.apple.com/app/broken-sword-direct...-hd/id371669042?mt=8
HECTOR: Badge Of Carnage Ep1 ΔΩΡΕΑΝ
itunes.apple.com/app/hector-badge-of-car...ep1/id351646413?mt=8
- skoros
- Banned
Ενδιαφέρεται κανεις για κάποιο απο τα παιχνίδια του πακέτου για να του το στείλω; Δωρεάν εννοείται.
Δεν περιλαμβάνει τα μπόνους παιχνίδια.
- Visitor
Πρόσφατα πήρα το the journey down ep1 που χάρισε η Maria Sif απ' το facebook, γι' αυτό νιώθω λίγο άσχημα να πάρω κι αυτό αν είναι κι άλλος που ενδιαφέρεται
Άτιμη ηθική
- skoros
- Banned
Αν υπάρξει θα δούμε τι θα κάνουμε...
- emmanuel
- Topic Author
- Spammer
skoros, προτείνω να παίξεις τον κωδικό κορώνα-γράμματα! Κορώνα πάει σ' εμένα, γράμματα στον VicTIm!
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
- Visitor
Να ρωτησω και κατι με την ευκαιρια... Πώς τους βρίσκετε αυτούς τους κωδικούς; Ειστε μέλη καπου, σας τους δίνουν δώρο...;;;;
- Visitor
- skoros
- Banned
Gwydion wrote: Να ρωτησω και κατι με την ευκαιρια... Πώς τους βρίσκετε αυτούς τους κωδικούς; Ειστε μέλη καπου, σας τους δίνουν δώρο...;;;;
Πουθενά δεν είμαι γραμμένος. Δεν τους έχω πάρει δώρο από κάπου.
Το ίδιο το site τα κάνει "δώρο", 1 $ ανά πακετο = δώρο
- emmanuel
- Topic Author
- Spammer
Ειδικά όσον αφορά στο “Gemini Rue”, είχα σκεφτεί να το παραγγείλω από το play.com, όπου στοιχίζει 20,5 Ευρώ, αλλά τελικά μετάνιωσα. Πείτε με τσιγκούνη, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό να δώσω ένα εικοσάευρο για indie παιχνίδι διάρκειας 7-8 ωρών (τουλάχιστον σύμφωνα με τα reviews που διάβασα), όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να βρει κανείς στη χώρα μας εξαιρετικά adventures όπως τo “Black Mirror ΙΙΙ”, το “Book of Unwritten Tales” ή το “Gray Matter”. Πάντως, από τη λίγη ώρα που έπαιξα το “Gemini Rue” μου άφησε καλές εντυπώσεις και ανυπομονώ να έρθει το σαββατοκύριακο για να ασχοληθώ μαζί του περισσότερο.
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Μην ανησυχείς στο ίδιο μήκος κύματος είμαστε, οπότε δυο οι τσιγκούνηδεςEmmanuel wrote: Ειδικά όσον αφορά στο “Gemini Rue”, είχα σκεφτεί να το παραγγείλω από το play.com, όπου στοιχίζει 20,5 Ευρώ, αλλά τελικά μετάνιωσα. Πείτε με τσιγκούνη, αλλά μου φάνηκε υπερβολικό να δώσω ένα εικοσάευρο για indie παιχνίδι διάρκειας 7-8 ωρών (τουλάχιστον σύμφωνα με τα reviews που διάβασα), όταν με τα ίδια χρήματα μπορεί να βρει κανείς στη χώρα μας εξαιρετικά adventures όπως τo “Black Mirror ΙΙΙ”, το “Book of Unwritten Tales” ή το “Gray Matter”. Πάντως, από τη λίγη ώρα που έπαιξα το “Gemini Rue” μου άφησε καλές εντυπώσεις και ανυπομονώ να έρθει το σαββατοκύριακο για να ασχοληθώ μαζί του περισσότερο.
Το πακέτο το αγόρασα και εγώ και θα ασχοληθώ μαζί του οσονούπω. Μάλλον θα ξεκινήσω με το Gemini Rue ...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- skoros
- Banned
Πακέτο με ισπανικά παιχνίδια, πληρώνετε όσο θέλετε. Περιέχει 2 adventure games. Το γνωστό Runaway και το Mortadelo y Filemon.
Το τελευταίο φαίνεται ενδιαφέρον αλλά είναι βεβαια στα ισπανικά... οπότε μόνο αν ο φίλος ShinjiGR έχει ποτέ ορεξη να ασχοληθεί με τη μετάφρασή του θα το παίξω.
- giovanna
- Adventure's Advocate
Οταν το απαικτήσεις στα Αγγλικά εγώ περιμένω να μου το στείλεις Mucho gracie.
- emmanuel
- Topic Author
- Spammer
Να διευκρινίσω ότι όσοι έχετε αγοράσει ήδη το HIB V, δεν χρειάζεται να πληρώσετε έξτρα για τα τρία νέα παιχνίδια, καθώς έχουν ήδη προστεθεί στη download list μαζί με τους υπόλοιπους τίτλους του πακέτου (λογικά θα έχετε ήδη λάβει ενημερωτικό e-mail που σας πληροφορεί ότι μπορείτε να κατεβάσετε τα τρία νέα παιχνίδια).
Πιστεύω ότι μέχρι στιγμής πρόκειται για την καλύτερη συλλογή indie παιχνιδιών που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, όσον αφορά στην ποικιλία και στην ποιότητα των προσφερόμενων τίτλων! Το αγόρασα μέχρι και εγώ που μέχρι πρόσφατα ήμουν από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της άποψης "μωρέ δεν πληρώνω δεκάρα τσακιστή για downloadable games", "να κόψουν τον λαιμό τους να το βγάλουν σε retail", "αέρα κοπανιστό θα αγοράσω;" κτλ.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Όσο αφορά τα retail, έχω και εγώ την ίδια άποψη πάνω-κάτω. Αν το σκεφτείς όμως δεν αγόρασες αέρα κοπανιστό αυτή τη φορά . Να αγόραζες κάτι από το steam να συμφωνήσω 100% αλλά σε αυτή τη περίπτωση ουσιαστικά έχεις το παιχνίδι (το setup του) και το κάνεις ό,τι θέλεις. Άσε που είναι και DRM-Free (αν θυμάμαι καλά). Θα μου πεις από την άλλη ότι δεν μπορείς να το βάλεις στο ράφι... εδώ δε διαφωνώ...Emmanuel wrote: "αέρα κοπανιστό θα αγοράσω;" κτλ.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”