Games σε τιμή ευκαιρίας!

More
11 Ιουν 2012 23:43 #37721 by skoros
Replied by skoros on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
www.telltalegames.com/store/walking-everything

Με 45$ το πακέτο περιλαμβάνει:

The Walking Dead
Sam & Max Save the World
Sam & Max Beyond Time and Space
Sam & Max The Devil's Playhouse
Back To The Future The Game
Jurassic Park The Game
Law & Order Legacies
Hector Badge Of Carnage
Puzzle Agent 1
Puzzle Agent 2
Strong Bad's Cool Game For Attractive People

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
13 Ιουν 2012 19:19 #37791 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
@skoros

Τα αγόρασες? 8)

More
13 Ιουν 2012 23:22 #37795 by skoros
@Giovanna

Όχι, δε τα αγόρασα. Τα περισσότερα δε με ενδιαφέρουν και τα 45$ μου φαίνονται πολλά για τα λίγα που θέλω.
Γενικώς εδω πέρα βάζω ότι πεφτει στην αντιληψη μου σχετικά με προσφορές, είτε τις αγοράσω είτε όχι.

Επίσης αυτό τον καιρό έχω γύρω στα 10+ παιχνίδια που έχω αγοράσει και εκρεμμούν να τα παίξω, οποτε για το επόμενο διαστημα θα αγοράζω μόνο αν βρω κάτι σε σουπερ ευκαιρία.

More
14 Ιουν 2012 18:52 #37814 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
@skoros

Κατάλαβα, σε ευχαριστώ 8)

More
26 Ιουν 2012 16:13 #37984 by Themistoklis
Replied by Themistoklis on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Στο Play.Com :

Evil Days of Luckless John με 3.50 ευρω

The Next Big Thing με 4.05 ευρω

Jules Verne: Collector's Edition (Mysterious Island και Journey to the Centre of the Earth) με 4.50 ευρω

Undercover : Operation Winter Sun (με 3.20 , Used ομως. Το βρηκα καινουριο με 4.80 και το τσιμπησα! :lol: )

Kαλες αγορες. Να υπενθυμισω οτι το play.com ΔΕΝ χρεωνει μεταφορικα - δηλαδη οι παραπανω τιμες ειναι ΤΕΛΙΚΕΣ.

Feather of fowl and bone of fish / Molded together in this dish / Give me wisdom to understand / Creatures of air, sea and land

More
27 Ιουν 2012 16:22 #38003 by skoros
Το GOG.com συνεργάζεται πλέον και με την Telltale Games.
Tales of Monkey Island (14$)
Sam & Max Season 1 (12$)
Sam & Max Season 2 (12$)
Οι τιμές είναι -60% μέχρι τις 3 Ιουλίου, μετά εκτοξεύονται και κατα τη γνώμη μου ειναι πολλά λεφτά για ψηφιακές εκδόσεις.

Επίσης αύριο θα είναι σε έκπτωση τα παιχνίδια Syberia & The Longest Journey (πάλι στο GOG, 4$ και 6$).

More
27 Ιουν 2012 20:10 #38010 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Ακόμη ένας άσχετος στο χώρο ... Παντελώς όμως. Για ένα λόγο που μόνο με διαστροφές μπορώ να συνδέσω, κάποιοι επιμένουν να βάζουν τα TLJ και Syberia στις ίδιες προτάσεις, ενώ κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας των τίτλων σε ίδιο server. Ντροπή πια. Σεβασμός μηδέν ...

Όχι, Σκώρε, δεν το λέω για σένα. Για το gog το λέω ... Δεν μπορούσαν να τα βγάλουν σε χωριστές προσφορές;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
27 Ιουν 2012 21:34 #38012 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Μου φαίνεται αν συνεχίσει να επεκτείνει τις δουλειές της η gog σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξει όνομα....

More
27 Ιουν 2012 22:57 #38013 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

skoros wrote: Το GOG.com συνεργάζεται πλέον και με την Telltale Games.
Tales of Monkey Island (14$)
Sam & Max Season 1 (12$)
Sam & Max Season 2 (12$)

Κατα τη γνώμη μου είναι καλή η κίνηση για την TellTale, να δώσει αυτές τις σειρές (και λογικά και άλλες παρακάτω) ως DRM free και flat price (αν και όντως η κανονική τιμή καταλόγου, -και όχι αυτή με την -60% έκπτωση- είναι πολύ τσιμπημένη).

Η εμπορική αποτυχία του Jurrasic Park (και τα σχετικά σκάνδαλα που την τριγύρισαν) πρέπει να έπληξε πολύ την TellTale, η οποία φαίνεται να έχει κάνει μια αρκετά πιο φιλότιμη προσπάθεια με το The Walking Dead (αλλά πάλι, αυτό το genre τελευταία έχει ταλαιπωρηθεί τόοοοσο πολύ, που αμφιβάλλω ότι έχει πια μεγάλο κοινό, πόσω μάλλον όταν αυτό είναι υποσύνολο των adventure gamers).

Ίσως αυτή η κίνηση να βελτιώσει το profile της. Η τρίτη season του Sam'n'max είναι η μόνη που αγόρασα απευθείας από το κατάστημα της TellTale - τα υπόλοιπα όλα στο Steam- και αυτό το πήγαινε έλα στο site τους για να κατεβάσω το κάθε επεισόδιο και έπειτα να κάνω login στο site πριν παίξω για πρώτη φορά ... με ξίνισαν αρκετά.

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
28 Ιουν 2012 00:13 #38016 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Συμφωνώ και εγώ, πολύ καλή κίνηση για την Telltale και το GOG. Η κανονική τιμή πώλησης είναι όντως υπερβολική τόσο για το Monkey Island όσο και για τα Sam n Max. Ειδικά τα Sam n Max μπορείς να τα βρεις πολύ φθηνότερα (τη season 1 την είχε δώσει και το PC Master).

crocark wrote: Ακόμη ένας άσχετος στο χώρο ...

Ε όχι και άσχετος... :wink:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
28 Ιουν 2012 00:53 #38019 by skoros
Το GOG βαδίζει σε πολυ καλά βήματα. Προτιμώ να αγοράζω από εκεί λίγο ακριβότερα παρά απο το $te@m.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

crocark wrote: Δεν μπορούσαν να τα βγάλουν σε χωριστές προσφορές;

Τι εννοείς χωριστές προσφορές; Διαφορετική ημέρα;

tsampikos wrote: Μου φαίνεται αν συνεχίσει να επεκτείνει τις δουλειές της η gog σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξει όνομα....

Ναι, τώρα με το Monkey Island ευκαιρία να το κάνει grog.com

@Praetorian
Καιρό είχες να φανείς

More
28 Ιουν 2012 01:11 #38020 by Constantine_R

skoros wrote: Το GOG βαδίζει σε πολυ καλά βήματα. Προτιμώ να αγοράζω από εκεί λίγο ακριβότερα παρά απο το $te@m.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι.

Ε-ν-ν-ο-ε-ί-τ-α-ι... :D

skoros wrote: Ναι, τώρα με το Monkey Island ευκαιρία να το κάνει grog.com

:lol: :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
28 Ιουν 2012 13:38 #38025 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

tsampikos wrote: Μου φαίνεται αν συνεχίσει να επεκτείνει τις δουλειές της η gog σύντομα θα χρειαστεί να αλλάξει όνομα....

Χωρίς να θέλω να χαλάσω το (πετυχημένο) καλαμπούρι του Σκώρου, να διευκρινήσω ότι το ακρωνύμιο GOG (επίσημα) δεν αντιστοιχεί πλέον σε Good Old Games, αφού η προέλευσή του αποσιωπείται μεθοδικά το τελευταίο χρόνο or so από την εταιρεία και απουσιάζει από όλα τα press releases, logos κτλ. Ουσιαστικά έχει μετονομαστεί σε σκέτο GOG εφόσον ο κόσμος έτσι το έχει γνωρίσει αλλά ο κατάλογός τους έχει εμπλουτιστεί με μπόλικα παιχνίδια που ούτε κατά διάννοια ανήκουν στην κατηγορία "old". Win-win situation για όλους (εκτός από την αγγλική γλώσσα που απέκτησε άλλη μια λέξη άνευ νοήματος και δε ξέρει τι να την κάνει).

No good deed goes unpunished

More
29 Ιουν 2012 01:50 #38040 by Constantine_R

maladroid wrote: εκτός από την αγγλική γλώσσα που απέκτησε άλλη μια λέξη άνευ νοήματος και δε ξέρει τι να την κάνει.

Α μη το λες...
Υπάρχει ο βιβλικός γίγαντας Γωγ.... :D :D
en.wikipedia.org/wiki/Gog_and_Magog

Ορίστε μέχρι και super-villain στο Spiderman υπήρξε :lol: :lol:
en.wikipedia.org/wiki/Gog_(Marvel_Comics)

More
29 Ιουν 2012 14:03 #38047 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

skoros wrote: @Praetorian
Καιρό είχες να φανείς

offtopic
Ναι τελικα με *πρόφτασε* η δουλειά και τους δύο-τρεις τελευταίους μήνες ήταν πολύ πιεσμένα τα πράγματα. Περιμένω προς Αυγουστο να χαλαρώσω λίγο και να πιάσω ξανά και τη μετάφραση των MI(s):SE.
/offtopic

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango