Games σε τιμή ευκαιρίας!
- emmanuel
- Topic Author
- Spammer
Και μια μικρή παρατήρηση. Στα Media Markt πρόσεξα επίσης ότι πωλείται η collector’s edition των "Tales of Monkey Island" (σε χάρτινο κουτί που μοιάζει με μπαουλάκι και περιέχει χάρτη, νόμισμα και άλλα extras) στην τιμή των 30 Ευρώ, όσο δηλαδή πωλείται η "κανονική" έκδοση στο Πλαίσιο, τα Public και γενικά τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα. Δεν πρόκειται για ευκαιρία «τρεχάτε να προλάβετε», αλλά το αναφέρω διότι τη συγκεκριμένη έκδοση δεν την έχω δει σε κανένα άλλο κατάστημα της χώρας μας και ίσως κάποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει (στα περισσότερα on-line καταστήματα του εξωτερικού που τσέκαρα στοιχίζει τα ίδια περίπου χρήματα, 25-30 Ευρώ, ενώ θα επιβαρυνθείτε και με τα έξοδα αποστολής). Προσέξτε επίσης ότι κάποιοι πωλητές στο ebay διαφημίζουν την collector’s edition, ενώ στην πραγματικότητα πωλούν την deluxe έκδοση (από άγνοια, θέλω να πιστεύω), η οποία έρχεται σε απλή DVD θήκη και δεν περιέχει όλα τα όμορφα «καλούδια» της collector’s edition.
“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Praetorian
- Walker Survivor
store.steampowered.com/app/80310
• patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango
- skoros
- Banned
Emmanuel wrote: Στα budget bins των Media Markt μπορείτε να βρείτε το "The Abbey" (2008) με μόνον 5 Ευρώ (πρόκειται για την έκδοση της Hell-tech, η οποία υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους).
Και το έψαχνα... αλλά το media markt μου πέφτει μακριά... Πιο πολλά θα δωσω για να παω και να ρθω.
- WickedMan
- Tentacled Overlord
thnx! Μόλις το τσίμπησα...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- photiscta
- Spammer
- skoros
- Banned
skoros wrote:
Emmanuel wrote: Στα budget bins των Media Markt μπορείτε να βρείτε το "The Abbey" (2008) με μόνον 5 Ευρώ (πρόκειται για την έκδοση της Hell-tech, η οποία υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους).
Και το έψαχνα... αλλά το media markt μου πέφτει μακριά... Πιο πολλά θα δωσω για να παω και να ρθω.
Τελικά έτυχε να περάσω κοντά απο ένα media markt, αλλά δεν είχε budget bins δυστυχως.
Βρήκα στα ραφια το vampire story 5 ευρώ, όχι όμως το abbey που με ενδιαφέρει.
Ψάχνω την ελληνική έκδοση. Πού μπορώ να τη βρω;
- skoros
- Banned
- skoros
- Banned
www.becausewemay.com/index.html
- maladroid
- Templar Hunter
No good deed goes unpunished
- maladroid
- Templar Hunter
bundle-in-a-box.com/
Αυτή τη στιγμή με $5.50 (= 4.38 ευρώ) παίρνει κανείς Gemini Rue και Shivah που επιβεβαιώνω ότι αξίζουν αυτά τα λεφτά και με το παραπάνω, συν τα Ben There Dan That και Time Jentlemen για τα οποία έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια (έχω παίξει λίγο από το πρώτο και είναι συμπαθητικούλι) καθώς και 3 ακόμα games. Με το δε μίνιμουμ των 3 δολαρίων, παίρνεις 5 ολόκληρα παιχνίδια ένα εκ των οποίων το Gemini Rue.
Νομίζω είναι καλή ευκαιρία.
- skoros
- Banned
maladroid wrote: Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου αυτό το bundle που απευθύνεται αποκλειστικά σε adventurers:
bundle-in-a-box.com/
Αυτή τη στιγμή με $5.50 (= 4.38 ευρώ) παίρνει κανείς Gemini Rue και Shivah που επιβεβαιώνω ότι αξίζουν αυτά τα λεφτά και με το παραπάνω, συν τα Ben There Dan That και Time Jentlemen για τα οποία έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια (έχω παίξει λίγο από το πρώτο και είναι συμπαθητικούλι) καθώς και 3 ακόμα games. Με το δε μίνιμουμ των 3 δολαρίων, παίρνεις 5 ολόκληρα παιχνίδια ένα εκ των οποίων το Gemini Rue.
Νομίζω είναι καλή ευκαιρία.
Είναι ελληνική προσπάθεια... Kyttaro Games
Κάποια χρήματα πάνε εδώ www.toperivolaki.gr/
- maladroid
- Templar Hunter
Πόσο αρρωστημένο που ακόμα και αφού είπες ότι πρόκειται για Έλληνες δεν κατάλαβα το όνομα της εταιρείας και το διάβαζα Κυττάρο Games; Μόνο όταν είδα την εξήγηση που δίνουν οι ίδιοι, ξύπνησα...
- skoros
- Banned
Και τα 4 παιχνίδια της σειράς Blackwell στο GOG.com για 10$ (περίπου 8€)
www.gog.com/en/gamecard/blackwell_bundle
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
www.gog.com/en/promo/tex_murphy_week
- skoros
- Banned