Games σε τιμή ευκαιρίας!

More
26 Απρ 2012 19:23 #37046 by emmanuel
Replied by emmanuel on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Στα budget bins των Media Markt μπορείτε να βρείτε το "The Abbey" (2008) με μόνον 5 Ευρώ (πρόκειται για την έκδοση της Hell-tech, η οποία υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους). Το παιχνίδι έχει παρουσιαστεί σε review από τον maladroid, στον οποίον άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, όπως δείχνουν τα 4/5 αστεράκια που του έδωσε. Προσωπικά, δεν έτυχε να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι και έτσι δεν έχω προσωπική γνώμη, αλλά με την ευκαιρία της χαμηλής του τιμής το αγόρασα και εγώ και... κάποια στιγμή θα το παίξω και αυτό!

Και μια μικρή παρατήρηση. Στα Media Markt πρόσεξα επίσης ότι πωλείται η collector’s edition των "Tales of Monkey Island" (σε χάρτινο κουτί που μοιάζει με μπαουλάκι και περιέχει χάρτη, νόμισμα και άλλα extras) στην τιμή των 30 Ευρώ, όσο δηλαδή πωλείται η "κανονική" έκδοση στο Πλαίσιο, τα Public και γενικά τα περισσότερα ελληνικά καταστήματα. Δεν πρόκειται για ευκαιρία «τρεχάτε να προλάβετε», αλλά το αναφέρω διότι τη συγκεκριμένη έκδοση δεν την έχω δει σε κανένα άλλο κατάστημα της χώρας μας και ίσως κάποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει (στα περισσότερα on-line καταστήματα του εξωτερικού που τσέκαρα στοιχίζει τα ίδια περίπου χρήματα, 25-30 Ευρώ, ενώ θα επιβαρυνθείτε και με τα έξοδα αποστολής). Προσέξτε επίσης ότι κάποιοι πωλητές στο ebay διαφημίζουν την collector’s edition, ενώ στην πραγματικότητα πωλούν την deluxe έκδοση (από άγνοια, θέλω να πιστεύω), η οποία έρχεται σε απλή DVD θήκη και δεν περιέχει όλα τα όμορφα «καλούδια» της collector’s edition.

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
26 Απρ 2012 21:04 #37052 by Praetorian
Replied by Praetorian on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Το Gemini Rue είναι στα 4€ (-50% προσφορά) για μια μέρα (μέχρι Παρασκευή 27/04 στις 20:00) στο Steam:
store.steampowered.com/app/80310

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 SE και CD VGA beta patch !!!, Indiana Jones 3 και LOOM , Grim Fandango

More
27 Απρ 2012 00:11 #37071 by skoros
Replied by skoros on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!

Emmanuel wrote: Στα budget bins των Media Markt μπορείτε να βρείτε το "The Abbey" (2008) με μόνον 5 Ευρώ (πρόκειται για την έκδοση της Hell-tech, η οποία υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους).

Και το έψαχνα... αλλά το media markt μου πέφτει μακριά... Πιο πολλά θα δωσω για να παω και να ρθω.

More
27 Απρ 2012 01:48 #37076 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
@ Praetorian
thnx! Μόλις το τσίμπησα... :)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
01 Μάι 2012 12:08 #37165 by photiscta

More
03 Μάι 2012 02:25 #37213 by skoros

skoros wrote:

Emmanuel wrote: Στα budget bins των Media Markt μπορείτε να βρείτε το "The Abbey" (2008) με μόνον 5 Ευρώ (πρόκειται για την έκδοση της Hell-tech, η οποία υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους).

Και το έψαχνα... αλλά το media markt μου πέφτει μακριά... Πιο πολλά θα δωσω για να παω και να ρθω.

Τελικά έτυχε να περάσω κοντά απο ένα media markt, αλλά δεν είχε budget bins δυστυχως.

Βρήκα στα ραφια το vampire story 5 ευρώ, όχι όμως το abbey που με ενδιαφέρει.
Ψάχνω την ελληνική έκδοση. Πού μπορώ να τη βρω;

More
17 Μάι 2012 20:16 #37420 by skoros
indie royale bundle, περιλαμβάνει το shivah της wadjet eye.

www.indieroyale.com

More
19 Μάι 2012 19:21 #37431 by skoros
Από 24 Μαίου έως 1 Ιουνίου έκπτωση σε αρκετά παιχνίδια, κάποια από τα οποια εννοείται πως είναι adventure.
www.becausewemay.com/index.html

More
19 Μάι 2012 21:05 #37432 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Ωραία ανακάλυψη skoros. Τα περισσότερα που μ'ενδιαφέρουν τα έχω ήδη αλλά για το Stacking περίμενα μια καλή προσφορά να το χτυπήσω. Χαλβαδιάζω επίσης Binding of Isaac και Vessel (από μη-adventures).

No good deed goes unpunished

More
23 Μάι 2012 21:22 #37449 by maladroid
Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου αυτό το bundle που απευθύνεται αποκλειστικά σε adventurers:

bundle-in-a-box.com/

Αυτή τη στιγμή με $5.50 (= 4.38 ευρώ) παίρνει κανείς Gemini Rue και Shivah που επιβεβαιώνω ότι αξίζουν αυτά τα λεφτά και με το παραπάνω, συν τα Ben There Dan That και Time Jentlemen για τα οποία έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια (έχω παίξει λίγο από το πρώτο και είναι συμπαθητικούλι) καθώς και 3 ακόμα games. Με το δε μίνιμουμ των 3 δολαρίων, παίρνεις 5 ολόκληρα παιχνίδια ένα εκ των οποίων το Gemini Rue.

Νομίζω είναι καλή ευκαιρία.

More
27 Μάι 2012 21:11 #37466 by skoros

maladroid wrote: Σήμερα έπεσε στην αντίληψή μου αυτό το bundle που απευθύνεται αποκλειστικά σε adventurers:

bundle-in-a-box.com/

Αυτή τη στιγμή με $5.50 (= 4.38 ευρώ) παίρνει κανείς Gemini Rue και Shivah που επιβεβαιώνω ότι αξίζουν αυτά τα λεφτά και με το παραπάνω, συν τα Ben There Dan That και Time Jentlemen για τα οποία έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια (έχω παίξει λίγο από το πρώτο και είναι συμπαθητικούλι) καθώς και 3 ακόμα games. Με το δε μίνιμουμ των 3 δολαρίων, παίρνεις 5 ολόκληρα παιχνίδια ένα εκ των οποίων το Gemini Rue.

Νομίζω είναι καλή ευκαιρία.

Είναι ελληνική προσπάθεια... Kyttaro Games
Κάποια χρήματα πάνε εδώ www.toperivolaki.gr/

More
28 Μάι 2012 03:08 #37467 by maladroid
Όπα, ιδέα δεν είχα! Απλά το είδα στο RockPaperShotgun και είπα να αναμεταδώσω χωρίς να κάνω έρευνα εις βάθος.

Πόσο αρρωστημένο που ακόμα και αφού είπες ότι πρόκειται για Έλληνες δεν κατάλαβα το όνομα της εταιρείας και το διάβαζα Κυττάρο Games; Μόνο όταν είδα την εξήγηση που δίνουν οι ίδιοι, ξύπνησα...

:rolleyes:

More
29 Μάι 2012 22:25 #37472 by skoros
Αν και το φορουμ έχει ψιλοατονίσει (πού ειστε ρε παιδιά;) ας γραψω τη σημερινή προσφορά που βρήκα:

Και τα 4 παιχνίδια της σειράς Blackwell στο GOG.com για 10$ (περίπου 8€)
www.gog.com/en/gamecard/blackwell_bundle

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
29 Μάι 2012 23:52 #37473 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Games σε τιμή ευκαιρίας!
Και με αφορμή το kickstarter του Tex Murphy, για 2 μέρες όλα τα παιχνίδια Tex Murphy από το GOG με 50% έκπτωση (5 παιχνίδια προς 17.96$/14.38ΕΥΡΩ σύνολο.)
www.gog.com/en/promo/tex_murphy_week

More
31 Μάι 2012 22:55 #37507 by skoros
τα λόγια είναι περιττά
www.humblebundle.com/