Jane Jensen επί ΔΥΟ!

More
20 Νοε 2012 00:53 #40311 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Το ξένο, το αλλότριο, το μισητό. Εκείνο που πήρε τις καθαρόαιμες Point'n'click φοράδες μας και τις ζευγάρωσε με Action επιβήτορες, βαφτίζοντας τα πουλάρια ADVENTURE GAMES. Κι ύστερα, για να μας αποτελειώσει, τα στόλισε και με βραβεία, περιφέροντας τους καρπούς αυτής της ανόσιας συνεύρεσης σε κάθε λογής λίστες και αφιερώματα..

Είναι εκεί που ζει ο τρόμος, το τέλος της λογικής και του εγκεφαλικού gaming. Όσοι το επισκέφτηκαν δεν γύρισαν πίσω οι ίδιοι άνθρωποι.
Κι εγώ, σα ρημαγμένο λείψανο του κάποτε ένδοξου mouse-only gaming.. Εγώ είμαι ένας από αυτούς..
.......
....
...
..

Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος 8)

No good deed goes unpunished

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
20 Νοε 2012 00:58 #40312 by tsampikos
Replied by tsampikos on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Αααααα, εκείνο.... :rolleyes: Μάλιστα! :)

More
20 Νοε 2012 02:17 #40314 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!

maladroid wrote: Εκείνο που πήρε τις καθαρόαιμες Point'n'click φοράδες μας και τις ζευγάρωσε με Action επιβήτορες, βαφτίζοντας τα πουλάρια ADVENTURE GAMES.

:lol:
Πιο σωστά. Πήρε τα καθαρόαιμα Point'n'click άλογα, τα ζευγάρωσε με Action γαϊδούρια και βγήκαν μουλάρια ADVENTURE GAMES :lol:

maladroid wrote: Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος 8)

Απόλυτα.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
20 Νοε 2012 08:34 #40319 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Να σε ρωτήσω κάτι; Ειλικρινής απορία. Έστω μια φορά, μόνο μια φορά τόσα χρόνια, έχεις κάτσει να διαβάσεις τι λένε οι άλλοι κι όχι να κάνεις υποθέσεις για το τι λένε (στην καλύτερη ...) και να λες τα δικά σου ισχυριζόμενος διαρκώς ότι οι άλλοι είναι κολλημένοι; Πες μου αν μόνο μια φορά.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
20 Νοε 2012 08:42 #40320 by maladroid
Replied by maladroid on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Πάντα.

No good deed goes unpunished

More
20 Νοε 2012 09:28 #40321 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Πάντως, χωρίς πλάκα.
Όλα αυτά περί "καθαρότητας των adventures" και λοιπά φύκια, πραγματικά μου φέρνουν στο μυαλό καιόμενους σταυρούς και Μοσχάρια του Τέξας ντυμένα με λευκές στολές και κουκούλες :lol:
Χαλαρώστε λίγο παρακαλώ, ας μην είμαστε ρατσιστές στο adventure gaming.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
20 Νοε 2012 09:45 #40323 by tsampikos
Χαχαχαχαχα :lol:

Καλά δεν τίθεται θέμα ρατσισμού προς Θεού, (καλό και τούτο, ρατσισμός στα genres του gaming), αλλά το κάνουν εκ του πονηρού....Βαφτίζουν Adventures ό,τι γουστάρουν και μετά σφαζόμαστε εμείς μεταξύ μας.Σαφώς και υπάρχει θέμα ορίων, τι είναι adventure και τι δεν είναι.

More
20 Νοε 2012 11:46 #40325 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Ντάξει μωρέ, είναι όπως το metal - έχει 666 παρακλάδια και ο καθένας ακούει/ παίζει ανάλογα με τα προσωπικά του γούστα.
Δεν υπάρχει λόγος να σφαζόμαστε :D

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
20 Νοε 2012 11:50 #40326 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!

Elessar wrote: Ντάξει μωρέ, είναι όπως το metal - έχει 666 παρακλάδια....

....και εκεί να δεις σφαξίματα... :lol:

Ναι μωρέ σιγά τα ωά. Μακάρι ο ρατσισμός του κόσμου να έμενε σε αυτά... :)

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
20 Νοε 2012 11:53 #40327 by tsampikos
666 παρακλάδια? Μην αναφέρουμε τον αριθμόν του θηρίου εδώ μέσα... :x

More
20 Νοε 2012 13:43 #40330 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Μπορείτε να σταματήσετε να διαχέετε το αίμα που έχει πλημμυρίσει μια γωνιά του φόρουμ σε όλο το υπόλοιπο? Που είναι ο μπαμπούλας όταν τον (την) χρειάζεσαι? Θα βλέπει καμιά σειρά. :lol:

Στο θέμα μας, και γω είμαι δυσαρεστημένος με τα επεισόδια, αλλά, oh well... Αν το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό, δεν πειράζει. Προσωπικά, πάντως, θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σειρά πριν αποφασίσω αν θα το αγοράσω (ολόκληρο το παιχνίδι μαζί). Η πιο λογική τακτική με τα episodic games, αρκεί να έχεις υπομονή...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
20 Νοε 2012 18:34 #40337 by giovanna
Replied by giovanna on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Δτστυχώς αυτή η μόδα των επεισοδίων έχει πια εξαπλωθεί παντού είτε παιγνίδια είναι αυτά είτε τηλεοπτικές σειρές.

Εγώ που πραγματικά νευριάζω να παίζω επεισόδια γιατί έτσι που είμαι ανυπόμονη δεν μπορώ να παίξω 5-6 παιγνίδια για να δώ το τέλος θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα περιμένω, θα περιμένω που θα πάνε κάποια στιγμή θα τα βγάλουνε όλα μαζί. :cry:

More
04 Φεβ 2014 19:35 #41984 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Δημοσιεύτηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη της Jane Jensen από τα παιδιά του Ragequit. Αξίζει το χρόνο σας, go read! :)

Nothing happens unless first a dream...

More
04 Φεβ 2014 21:07 #41989 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
Πολύ ενδιαφέρουσα! Αυτό, βέβαια, που θέλω να τονίσω είναι ότι, προφανώς, σύμφωνα με τη Jane το "The Walking Dead" είναι adventure.

Οχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο.

Σφαχτείτε ελεύθερα. :mrgreen:

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
04 Φεβ 2014 21:36 #41990 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Jane Jensen επί ΔΥΟ!
@ manos

Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Μάλλον δεν έχω λόγια (αρκετά). Τώρα μια ερώτηση. Αν ξαναπιάναμε κάποιες συζητήσεις από αυτές που κάναμε κατά καιρούς (πρόσφατα, αλλά και παλιότερα) η άποψή σου θα ήταν αμιγώς η ίδια; Π.χ. Gray Matter κ FMVs. Κακή ερώτηση, ξέρω, αλλά δεν μπορώ ν' ανιτσταθώ, ξέρεις ... :)

WickedMan wrote: Πολύ ενδιαφέρουσα! Αυτό, βέβαια, που θέλω να τονίσω είναι ότι, προφανώς, σύμφωνα με τη Jane το "The Walking Dead" είναι adventure.

Ρε φίλε πραγματικά με ψάρωσες ... Ε, δεν μπορεί, σεισμοί εδώ, σεισμοί εκεί, σεισμοί και παραπέρα ...;!;!;! Εκτός αν στην αγγλική έκδοση λέει άλλα ή ίσως λέει τα ίδια κι εσύ τα μετέφρασες αλλιώς :lol: Ή, κάτι άλλο πολύ πιθανό, να χρησιμοποιούμε το "προφανώς" με άλλη (τελείως διαφορετική) έννοια. Ποιο λεξικό βλέπεις εσύ;

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Δεν παίρνουμε μέρος στο αιματοκύλισμα στο οποίο μας καλείς :mrgreen:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ