Jane Jensen επί ΔΥΟ!
- maladroid
- Templar Hunter
Είναι εκεί που ζει ο τρόμος, το τέλος της λογικής και του εγκεφαλικού gaming. Όσοι το επισκέφτηκαν δεν γύρισαν πίσω οι ίδιοι άνθρωποι.
Κι εγώ, σα ρημαγμένο λείψανο του κάποτε ένδοξου mouse-only gaming.. Εγώ είμαι ένας από αυτούς..
.......
....
...
..
Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος
No good deed goes unpunished
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- tsampikos
- Master of Dimensions
- Constantine_R
- Voodoo Priest
maladroid wrote: Εκείνο που πήρε τις καθαρόαιμες Point'n'click φοράδες μας και τις ζευγάρωσε με Action επιβήτορες, βαφτίζοντας τα πουλάρια ADVENTURE GAMES.
Πιο σωστά. Πήρε τα καθαρόαιμα Point'n'click άλογα, τα ζευγάρωσε με Action γαϊδούρια και βγήκαν μουλάρια ADVENTURE GAMES
Απόλυτα.maladroid wrote: Νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρος
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- maladroid
- Templar Hunter
- Elessar
- Team
Όλα αυτά περί "καθαρότητας των adventures" και λοιπά φύκια, πραγματικά μου φέρνουν στο μυαλό καιόμενους σταυρούς και Μοσχάρια του Τέξας ντυμένα με λευκές στολές και κουκούλες
Χαλαρώστε λίγο παρακαλώ, ας μην είμαστε ρατσιστές στο adventure gaming.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- tsampikos
- Master of Dimensions
Καλά δεν τίθεται θέμα ρατσισμού προς Θεού, (καλό και τούτο, ρατσισμός στα genres του gaming), αλλά το κάνουν εκ του πονηρού....Βαφτίζουν Adventures ό,τι γουστάρουν και μετά σφαζόμαστε εμείς μεταξύ μας.Σαφώς και υπάρχει θέμα ορίων, τι είναι adventure και τι δεν είναι.
- Elessar
- Team
Δεν υπάρχει λόγος να σφαζόμαστε
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- Constantine_R
- Voodoo Priest
....και εκεί να δεις σφαξίματα...Elessar wrote: Ντάξει μωρέ, είναι όπως το metal - έχει 666 παρακλάδια....
Ναι μωρέ σιγά τα ωά. Μακάρι ο ρατσισμός του κόσμου να έμενε σε αυτά...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- tsampikos
- Master of Dimensions
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Στο θέμα μας, και γω είμαι δυσαρεστημένος με τα επεισόδια, αλλά, oh well... Αν το παιχνίδι είναι πραγματικά καλό, δεν πειράζει. Προσωπικά, πάντως, θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σειρά πριν αποφασίσω αν θα το αγοράσω (ολόκληρο το παιχνίδι μαζί). Η πιο λογική τακτική με τα episodic games, αρκεί να έχεις υπομονή...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- giovanna
- Adventure's Advocate
Εγώ που πραγματικά νευριάζω να παίζω επεισόδια γιατί έτσι που είμαι ανυπόμονη δεν μπορώ να παίξω 5-6 παιγνίδια για να δώ το τέλος θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα περιμένω, θα περιμένω που θα πάνε κάποια στιγμή θα τα βγάλουνε όλα μαζί.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Nothing happens unless first a dream...
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Οχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχοχο.
Σφαχτείτε ελεύθερα.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη αυτή επιτυχία. Μάλλον δεν έχω λόγια (αρκετά). Τώρα μια ερώτηση. Αν ξαναπιάναμε κάποιες συζητήσεις από αυτές που κάναμε κατά καιρούς (πρόσφατα, αλλά και παλιότερα) η άποψή σου θα ήταν αμιγώς η ίδια; Π.χ. Gray Matter κ FMVs. Κακή ερώτηση, ξέρω, αλλά δεν μπορώ ν' ανιτσταθώ, ξέρεις ...
Ρε φίλε πραγματικά με ψάρωσες ... Ε, δεν μπορεί, σεισμοί εδώ, σεισμοί εκεί, σεισμοί και παραπέρα ...;!;!;! Εκτός αν στην αγγλική έκδοση λέει άλλα ή ίσως λέει τα ίδια κι εσύ τα μετέφρασες αλλιώς Ή, κάτι άλλο πολύ πιθανό, να χρησιμοποιούμε το "προφανώς" με άλλη (τελείως διαφορετική) έννοια. Ποιο λεξικό βλέπεις εσύ;WickedMan wrote: Πολύ ενδιαφέρουσα! Αυτό, βέβαια, που θέλω να τονίσω είναι ότι, προφανώς, σύμφωνα με τη Jane το "The Walking Dead" είναι adventure.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.
Δεν παίρνουμε μέρος στο αιματοκύλισμα στο οποίο μας καλείς
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ