Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Τα γραφικά δε με χαλάνε σε τίποτα, ίσα ίσα μου αρέσουν. Η ενσωμάτωση των FMV στο gameplay είναι λίγο προβληματική (που εξαφανίζονται όλοι όταν σταματάνε να μιλάνε με τον Tex;), αλλά σε αυτόν τον τομέα ποτέ δεν βρήκε μια ιδανική λύση που να μην κοστίζει κάμποσα ...μυρριάκια η δημιουργική ομάδα.
Επίσης πρέπει να πω πως σκηνοθετικά τα βίντεο προς το παρόν είναι ένα κλικ κάτω από εκείνα του Overseer (αν και σίγουρα καλύτερα από του Pandora), όμως η ιστορία είναι ακόμα εντελώς στην αρχή, οπότε θα δείξει η συνέχεια.
Ο Chris Jones ακόμα το έχει με τον χαρακτήρα. Ο άνθρωπος είναι φυσικό ταλέντο υποκριτικής, κρίμα που δεν έχει παίξει και σε ταινίες. Οι ρυτίδες του τον κάνουν ακόμα πιο πειστικό ως rugged detective in a dystopian future.
Όπως και νά 'χει: Tex is back!!!!
Προτεραιότητά μου: να μάθω τι απέγινε η Chelsea... Path: Somewhere I'll find you.
Οι υπόλοιποι ποιο path ακολουθείτε; (No spoilers please...)
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- ManOfSorrows
- Moderator
Tex Murphy is back!
- Lorgrim
- Elite Member
Οι γρίφοι μέχρι την 4η μέρα που έχω φτάσει είναι εύκολοι και ελπίζω να (είμαι σίγουρος οτι) βελτιωθούν στην πορεία.
Από path είμαι στο Somewhere i'll find you
Τα flashbacks εξαιρετικά (αλλά δείχνουν και πόσο έχει προχωρήσει η Alzheimer...τα μισά θυμάμαι...)
Τελικά είναι ΑΛΗΘΙΝΟ Tex Murphy κι αυτό για μένα τα λέει όλα.
A true adventurer prefers his wounds well salted.
- ManOfSorrows
- Moderator
Έχω περάσει τις 13 ώρες και δεν έχω χρειαστεί walktgrough, κάτι αδιανόητο για το adventuring skill μου. Άρα το παιχνίδι είναι εύκολο ως πολύ εύκολο ή το έχω πάρει πολύ πατριωτικά και είμαι υπερβολικά συγκεντωμένος και οπλισμένος με υπομονή. Το μόνο πιο εύκολο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Dreamfall. Έχω δρόμο μπροστά βέβαια κι ελπίζω να μην δαγκώσω την γλώσσα μου.
100% PURE TEXPERIENCE so far!
Tex Murphy is back!
- maladroid
- Templar Hunter
Επίσης, αν και εξαιρετικός για ερασιτέχνης, βρίσκω ότι ο Jones σ'αυτό το παιχνίδι ερμηνεύει λίγο υπερβολικά και θεατρινίστικα τις "χιουμοριστικές" ατάκες του και αρκετές καταλήγουν να μοιάζουν ακόμα πιο σαχλές απ' ό,τι είναι. Νομίζω ότι η παρουσία μπροστά από την κάμερα τον αγχώνει, γι'αυτό ώρες-ώρες μοιάζει κάπως άγαρμπος/αμήχανος. Εκεί που πραγματικά κάνει άριστη δουλειά, πάντως, είναι στο voice-over. Η άνεση και φυσικά η ανεπανάληπτη χροιά της φωνής του είναι το Α και το Ω της όλης εμπειρίας.
Τα γραφικά άρχισα να τα συνηθίζω, παρά τις εμφανέστατες ατέλειές τους, αλλά το ζήτημα με τα μικροσκοπικά αντικείμενα παραμένει και γίνεται ακόμα πιο έντονο στο
Η μεγαλύτερη δύναμη του παιχνιδιού νομίζω είναι το pacing, ως τώρα δεν έχω βαρεθεί ούτε δευτερόλεπτο και έχω διαρκώς περιέργεια για το τι θα συμβεί μετά. Μέχρι τώρα βαδίζω κι εγώ στο path Somewhere I'll Find You και πιστεύω ότι εκεί θα παραμείνω μέχρι το τέλος.
No good deed goes unpunished
- ManOfSorrows
- Moderator
Σεναριακά κενά δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν και τα συναντάμε στην πλειοψηφία τέτοιου είδους παιχνιδιών. Γενικά πάντως είναι αυτό που λες. Δεν βαριέσαι ποτέ. Έκει που έχω φτάσει υπάρχουν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό όλα τα στοιχεία που μ'έκαναν να αγαπήσω την σειρά. Κατά την γνώμη μου είναι το παιχνίδι που φτάνει πιο κοντά στα επίπεδα του Pandora χωρίς να μπορεί να τα φτάσει όμως.
Tex Murphy is back!
- fijidreamer
- Spammer
Ειμαι ετοιμος να το αρχισω!........ειμαι?
Και αν τελειωσει? 16 χρονια αναμονης ειναι αυτα, και για εναν τυπο κολημενο σαν εμενα με τα Black Dahlia kai Pandora (ναι και Myst ολα) φοβαμαι ειλικρινα να το αρχισω
Και ομως το θελω τοσο πολυ........
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Η Chelsee ακόμα πουθενά...
Ξέρει κανείς πόσες μέρες είναι όλο το παιχνίδι;;;
- maladroid
- Templar Hunter
Για την Chelsee δεν έχεις δίκιο,
Πάντως σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι τόσο μεγάλο σε διάρκεια όσο αφήνανε να εννοηθεί οι δημιουργοί, αν και μάλλον συνυπολογίζουν τις εναλλακτικές διαδρομές, οι οποίες αναρωτιέμαι τελικά πόσο διαφοροποιούν τη δράση.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Κάθε φορά είμαι ένα κλικ από την παραγγελία του από το GOG και με το ζόρι κρατιέμαι...
Να δώσω πόσο θα περιμένω για πιθανή retail έκδοση, αλλιώς θα "πέσει" και αυτό το κάστρο! Ά ρε Tex
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- maladroid
- Templar Hunter
- fijidreamer
- Spammer
Δεν θα βγει μαλλον ποτε
Παντως μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου, σε καταλαβαινω απολυτα μια και εγω ειμαι υπερ των παλιων καλων retail αλλα ο κοσμος προχωρα και δυστυχως ή ευτυχως πρεπει και πολλες φορες τελικα καλο ειναι να ακολουθουμε....
Με το μυαλο σε αυτο, το γεγονος οτι το γουσταρεις (εισαι ετοιμος βρε παιδι μου) και με το σχεδον δεδομενο οτι δεν θα βγει retail ....ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ στον πατσα! ΟΡΜΑ!
ΝΟ SPOILERS ΒΛΕΠΕ ποτε εμφανιζεται η Chelsee και αν...
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Δεμ πρόκειται για spoiler. Το όνομά της ηθοποιού εμφανίζεται φαρδύ πλατύ στα αρχικά credits. Και σχεδόν από την αρχή το παιχνίδι σου δίνει την επιλογή να έχεις ως βασικό κίνητρο της έρευνάς σου να ανακαλύψεις τι απέγινε η Chelsee.fijidreamer wrote: ΝΟ SPOILERS ΒΛΕΠΕ ποτε εμφανιζεται η Chelsee και αν...
Μα αυτό είναι το διασκεδαστικό: ότι με δύο τρία διαφορετικά ενδιάμεσα βίντεο μπορεί να αλλάξει όλη η αίσθηση του παιχνιδιού, ενώ οι υπόλοιπες σκηνές είναι ίδιες.maladroid wrote: μάλλον συνυπολογίζουν τις εναλλακτικές διαδρομές, οι οποίες αναρωτιέμαι τελικά πόσο διαφοροποιούν τη δράση.
- Nuclear
- Moderator
Nuclear - Adventure Advocate Ass-kicker
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Η day 8 ήταν απροκάλυπτη old-school Tex-Murphy-λα!
Το κακό είναι πως μάλλον πλησιάζει το τέλος...