Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

More
13 Μάι 2014 08:38 #43530 by ManOfSorrows
Replied by ManOfSorrows on topic Re: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
Χμμμμ εγώ έχω παίξει πάρα πολύ στην 9η μέρα και είμαι κοντά στις 15 ώρες! Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούμε να έχουμε τόση διαφορά... Μήπως άραγε το διαφορετικό path που ακολουθούμε έχει σοβαρή συνέπεια στην δράση; Όσο για την διάρκεια τώρα που το σκέφτομαι, στο trailer υπάρχουν μερικές σκηνές που δεν μου φαίνεται ότι θα δω και πολύ σύντομα. Στην τελική, και 20 ώρες να πιάσει, δεν τον λες μικρό. Απλά δεν χορταίνουμε Tex και μας φαίνεται μικρο.

Tex Murphy is back!

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
13 Μάι 2014 15:02 #43531 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
Βασικά, 20 ώρες το λες τεράστιο - με δεδομένο πως η συντριπτική πλειοψηφία των σημερινών adventures έχουν ταβάνι τις 8-10 ώρες :)

Προσοχή στο τι γράφουμε όμως, ακόμα και το σε ποια μέρα είστε και το αν θεωρείτε ότι είστε κοντά στο φινάλε για μένα είναι spoiler και θέλω να μπαίνει στο spoiler tag :)

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
13 Μάι 2014 15:34 #43533 by fijidreamer
Replied by fijidreamer on topic Re: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
@ Elessar συμφωνω 8)

obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
13 Μάι 2014 16:19 #43535 by Castledoque
Replied by Castledoque on topic Re: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

ManOfSorrows wrote: Χμμμμ εγώ έχω παίξει πάρα πολύ στην 9η μέρα και είμαι κοντά στις 15 ώρες! Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούμε να έχουμε τόση διαφορά... Μήπως άραγε το διαφορετικό path που ακολουθούμε έχει σοβαρή συνέπεια στην δράση;

Μπα δε νομίζω να συμβαίνει αυτό. Λάβε υπόψη ότι έχω κάνει άπειρες άσκοπες βόλτες στην Chandler Avenue για να θαυμάσω τη θέα, ότι, όποτε μου λέει το παιχνίδι να πάω κάπου, περνάω πρώτα από οπουδήποτε αλλού κι ότι ξεσκονίζω όλες τις τοποθεσίες για τα συλλεκτικά κόμικ που μαζεύει ο Tex.

EDIT: Τέλος το παιχνίδι στις 22 ώρες! Κλασικό Tex Murphy όσο δεν πάει, αν και τελικά δε φτάνει στα ύψη Pandora και Overseer. Καλύτερο πάντως από το UAKM, άρα ούτως ή άλλως παιχνιδάρα.

Το φινάλε απλώς άψογο.

Α, και παρά την εμμονή μου με τα κόμικ το τέλειωσα με 3 κόμικ μείον... :evil:

More
13 Μάι 2014 23:26 #43537 by Vassilis_24
Replied by Vassilis_24 on topic Re: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
Μιας και έχω διαβάσει ότι έχει εναλλακτικές επιλογές το παιχνίδι, αν κάποιος παίξει δεύτερη φορά το παιχνίδι, ας μας πει αν αξίζει τον κόπο η εναλλακτική διαδρομή ή αν είναι πάνω κάτω το ίδιο παιχνίδι...

More
14 Μάι 2014 01:53 #43541 by ManOfSorrows
Σε 16 ώρες το τελείωσα εγώ και βρήκα όλα τα κόμικς! Μου άρεσε πάρα πολύ, είναι ουσιαστικά το Trance part 2 κι ίσως πρέπει να το θεωρούμε ενιαίο με το Overseer γιατί πιθανόν η ιστόρια να υπήρχε από το 1998.

Από το εκτενές 8λεπτο trailer έχω δει κάποια στιγμιότυπα που δεν τα είδα στο παιχνίδι και δεν μπορώ να φανταστώ πως κολλάνε στην όλη δράση. Δεν έχω σκοπό πάντως να παίξω το παιχνίδι άμεσα ξανά γιατί περιμένει μεγάλη ουρά στην ΧΛΑΠ.

Με το καλό και στο επόμενο Tex κι ελπίζω εντός 2-3 ετών!

Χωρίς να έχω δει τα υπόλοιπα paths για να έχω πλήρη εικόνα, θα του έβαζα σίγουρα ένα 85%

Tex Murphy is back!

More
14 Μάι 2014 11:15 #43544 by Elessar
Πάντως νομίζω ότι τα paths
Warning: Spoiler!

Παρακαλώ, δεν θέλω να ξέρω σε πόση ώρα το τελειώσατε - το θεωρώ spoiler :twisted:

More
14 Μάι 2014 11:26 #43545 by ManOfSorrows
Sorry Σταύρο! :( Έχουμε πάντως μεγάλη απόκληση στον χρόνο.

Τα paths είναι πολύ πιο ξεκάθαρα σε σχέση με το Pandora, που δεν μπορούσα να καταλάβω απ'οτι θυμάμαι πότε και τι έκανα για να αλλάξει η πλοκή.

Tex Murphy is back!

More
14 Μάι 2014 11:31 #43546 by Elessar
Καλά με το Pandora όντως δεν έβγαζες άκρη, μόνο σε ένα-δύο σημεία ήταν ξεκάθαρο ότι άλλαζε το path - αναλόγως π.χ αν απατούσες την Chelsee, αν προειδοποιούσες τον Archie Ellis ή αν έκανες 'καλές πράξεις' (όπως το να ταχυδρομήσεις πίσω ένα πορτοφόλι με χρήματα που έβρισκες) κλπ.

Ευτυχώς, είχα πέσει πάνω και στο Κλόουν φινάλε - για μένα το καλύτερο όλων.

More
14 Μάι 2014 11:40 #43547 by ManOfSorrows
Δεν το θυμάμαι! Μάλλον το έχω δει. Ευκαιρία να το ξαναπαίξω για 6η φορά! :lol:

Tex Murphy is back!

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
14 Μάι 2014 13:34 #43551 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Re: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

maladroid wrote: Χλωμό το κόβω να βγει σε retail ο Tex, παρότι έχει publisher. Κρίνοντας από την εξευτελιστική τιμή κυκλοφορίας, δεν μπορώ να φανταστώ τι περιθώριο κέρδους θα έχει το κουτί, απ'τη στιγμή που δεν μπορούν να το κοστολογήσουν πάνω από 20-25 δολάρια (και πολλά βάζω γιατί όοοοταν θα βγει, το digital θα βρίσκεται κάτω από τα $15).

fijidreamer wrote: Συμφωνω με τον maladroid.
Δεν θα βγει μαλλον ποτε :?
Παντως μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου, σε καταλαβαινω απολυτα μια και εγω ειμαι υπερ των παλιων καλων retail αλλα ο κοσμος προχωρα και δυστυχως ή ευτυχως πρεπει και πολλες φορες τελικα καλο ειναι να ακολουθουμε....
Με το μυαλο σε αυτο, το γεγονος οτι το γουσταρεις (εισαι ετοιμος βρε παιδι μου) και με το σχεδον δεδομενο οτι δεν θα βγει retail ....ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ στον πατσα! ΟΡΜΑ![/size]

Πρέπει να παραδεχτώ ότι στο persuasion είστε πολύ καλοί... Ή μήπως είμαι και εγώ τραβάτε με κι ας κλαίω... Με βλέπω τελικά να σπάω "τις επι(εμ)μονές" μου! :) To βλέπω για ένα όμορφο self-after-wedding δώρο...

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
14 Μάι 2014 17:19 #43552 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Re: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

akarasimos wrote: To βλέπω για ένα όμορφο self-after-wedding δώρο...

Να τα μας!!! :D :D
Ένα κάστρο ακόμα, πέφτει... :mrgreen:

Με το καλό!

Όσο για το Tex, αγορασέ το βρε φίλε, έστω και digital, αξίζει και όταν με το καλό ποτέ βγει retail θα παρακαλέσουμε τα έταιρα ήμισυ να μας σώσουν λεφτά να το αγοράσουμε... :lol: :lol: :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
14 Μάι 2014 20:08 #43555 by Castledoque
Το απαράδεκτο (τον τελευταίο καιρό) adventuregamers έδειξε επιτέλους κάποια στοιχειώδη λογική και έβαλε καλό βαθμό στο Tesla Effect.

4 στα 5.

Βέβιαα με βάση με την ελαστικότητα που δείχνει στην βαθμολογία του, ειδικά σε παιχνίδια που θεωρεί πως "ανανεώνουν" το είδος (αν και το Tesla ευτυχώς δεν ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία), θα περίμενα να του βάλει τουλάχιστον 4,5. Όπως και νά'χει είναι καλή διαφήμιση για ένα πραγματικά εξαιρετικό adventure παιχνίδι, που επιδιώκει και (ως ένα σημείο) καταφέρνει να έχει μια (σχετικά) μοντέρνα εμφάνιση και να μην βολευτεί στην περιθωριακή γοητεία της ρετρο εμφάνισης.

Μακάρι να πουλήσει το παιχνίδι και να δούμε κι άλλο Tex στο μέλλον με ακόμα καλύτερο τεχνικό τομέα.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
14 Μάι 2014 23:39 #43557 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Re: Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure

Constantine_R wrote:

akarasimos wrote: To βλέπω για ένα όμορφο self-after-wedding δώρο...

Να τα μας!!! :D :D
Ένα κάστρο ακόμα, πέφτει... :mrgreen:

Με το καλό!

Όσο για το Tex, αγορασέ το βρε φίλε, έστω και digital, αξίζει και όταν με το καλό ποτέ βγει retail θα παρακαλέσουμε τα έταιρα ήμισυ να μας σώσουν λεφτά να το αγοράσουμε... :lol: :lol: :lol:

Να 'σαι καλά! Έχω κλάψει στα γέλια με την τελευταία ατάκα! :D

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

• Castledoque
  • Castledoque's Avatar
  • Adventure Draic Kin
  • Adventure Draic Kin
More
16 Μάι 2014 23:25 #43564 by Castledoque
Τι έγινε παιδιά;;;;

Μετά από τόσα χρόνια αναμονής για τον καινούργιο Tex τέλειωσε τόσο γρήγορα η συζήτηση για το Tesla Effect;

Το ανάρτησα και στο fb. Μια πολύ ωραία (και μεγάλη) συνέντευξη του Tex Mu... ε, θέλω να πω Chris Jones.