Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure
- ManOfSorrows
- Moderator
Tex Murphy is back!
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Topic Author
- Team
Προσοχή στο τι γράφουμε όμως, ακόμα και το σε ποια μέρα είστε και το αν θεωρείτε ότι είστε κοντά στο φινάλε για μένα είναι spoiler και θέλω να μπαίνει στο spoiler tag
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- fijidreamer
- Spammer
obductiongame.com/ from the Creators of Myst and Riven
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Μπα δε νομίζω να συμβαίνει αυτό. Λάβε υπόψη ότι έχω κάνει άπειρες άσκοπες βόλτες στην Chandler Avenue για να θαυμάσω τη θέα, ότι, όποτε μου λέει το παιχνίδι να πάω κάπου, περνάω πρώτα από οπουδήποτε αλλού κι ότι ξεσκονίζω όλες τις τοποθεσίες για τα συλλεκτικά κόμικ που μαζεύει ο Tex.ManOfSorrows wrote: Χμμμμ εγώ έχω παίξει πάρα πολύ στην 9η μέρα και είμαι κοντά στις 15 ώρες! Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούμε να έχουμε τόση διαφορά... Μήπως άραγε το διαφορετικό path που ακολουθούμε έχει σοβαρή συνέπεια στην δράση;
EDIT: Τέλος το παιχνίδι στις 22 ώρες! Κλασικό Tex Murphy όσο δεν πάει, αν και τελικά δε φτάνει στα ύψη Pandora και Overseer. Καλύτερο πάντως από το UAKM, άρα ούτως ή άλλως παιχνιδάρα.
Το φινάλε απλώς άψογο.
Α, και παρά την εμμονή μου με τα κόμικ το τέλειωσα με 3 κόμικ μείον...
- Vassilis_24
- Elite Member
- ManOfSorrows
- Moderator
Από το εκτενές 8λεπτο trailer έχω δει κάποια στιγμιότυπα που δεν τα είδα στο παιχνίδι και δεν μπορώ να φανταστώ πως κολλάνε στην όλη δράση. Δεν έχω σκοπό πάντως να παίξω το παιχνίδι άμεσα ξανά γιατί περιμένει μεγάλη ουρά στην ΧΛΑΠ.
Με το καλό και στο επόμενο Tex κι ελπίζω εντός 2-3 ετών!
Χωρίς να έχω δει τα υπόλοιπα paths για να έχω πλήρη εικόνα, θα του έβαζα σίγουρα ένα 85%
Tex Murphy is back!
- Elessar
- Topic Author
- Team
Παρακαλώ, δεν θέλω να ξέρω σε πόση ώρα το τελειώσατε - το θεωρώ spoiler
- ManOfSorrows
- Moderator
Τα paths είναι πολύ πιο ξεκάθαρα σε σχέση με το Pandora, που δεν μπορούσα να καταλάβω απ'οτι θυμάμαι πότε και τι έκανα για να αλλάξει η πλοκή.
Tex Murphy is back!
- Elessar
- Topic Author
- Team
Ευτυχώς, είχα πέσει πάνω και στο Κλόουν φινάλε - για μένα το καλύτερο όλων.
- ManOfSorrows
- Moderator
Tex Murphy is back!
- GameLinguist
- Adventurous Titan
maladroid wrote: Χλωμό το κόβω να βγει σε retail ο Tex, παρότι έχει publisher. Κρίνοντας από την εξευτελιστική τιμή κυκλοφορίας, δεν μπορώ να φανταστώ τι περιθώριο κέρδους θα έχει το κουτί, απ'τη στιγμή που δεν μπορούν να το κοστολογήσουν πάνω από 20-25 δολάρια (και πολλά βάζω γιατί όοοοταν θα βγει, το digital θα βρίσκεται κάτω από τα $15).
fijidreamer wrote: Συμφωνω με τον maladroid.
Δεν θα βγει μαλλον ποτε
Παντως μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου, σε καταλαβαινω απολυτα μια και εγω ειμαι υπερ των παλιων καλων retail αλλα ο κοσμος προχωρα και δυστυχως ή ευτυχως πρεπει και πολλες φορες τελικα καλο ειναι να ακολουθουμε....
Με το μυαλο σε αυτο, το γεγονος οτι το γουσταρεις (εισαι ετοιμος βρε παιδι μου) και με το σχεδον δεδομενο οτι δεν θα βγει retail ....ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ στον πατσα! ΟΡΜΑ![/size]
Πρέπει να παραδεχτώ ότι στο persuasion είστε πολύ καλοί... Ή μήπως είμαι και εγώ τραβάτε με κι ας κλαίω... Με βλέπω τελικά να σπάω "τις επι(εμ)μονές" μου! To βλέπω για ένα όμορφο self-after-wedding δώρο...
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Constantine_R
- Voodoo Priest
akarasimos wrote: To βλέπω για ένα όμορφο self-after-wedding δώρο...
Να τα μας!!!
Ένα κάστρο ακόμα, πέφτει...
Με το καλό!
Όσο για το Tex, αγορασέ το βρε φίλε, έστω και digital, αξίζει και όταν με το καλό ποτέ βγει retail θα παρακαλέσουμε τα έταιρα ήμισυ να μας σώσουν λεφτά να το αγοράσουμε...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
4 στα 5.
Βέβιαα με βάση με την ελαστικότητα που δείχνει στην βαθμολογία του, ειδικά σε παιχνίδια που θεωρεί πως "ανανεώνουν" το είδος (αν και το Tesla ευτυχώς δεν ανήκει στην συγκεκριμένη κατηγορία), θα περίμενα να του βάλει τουλάχιστον 4,5. Όπως και νά'χει είναι καλή διαφήμιση για ένα πραγματικά εξαιρετικό adventure παιχνίδι, που επιδιώκει και (ως ένα σημείο) καταφέρνει να έχει μια (σχετικά) μοντέρνα εμφάνιση και να μην βολευτεί στην περιθωριακή γοητεία της ρετρο εμφάνισης.
Μακάρι να πουλήσει το παιχνίδι και να δούμε κι άλλο Tex στο μέλλον με ακόμα καλύτερο τεχνικό τομέα.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Constantine_R wrote:
akarasimos wrote: To βλέπω για ένα όμορφο self-after-wedding δώρο...
Να τα μας!!!
Ένα κάστρο ακόμα, πέφτει...
Με το καλό!
Όσο για το Tex, αγορασέ το βρε φίλε, έστω και digital, αξίζει και όταν με το καλό ποτέ βγει retail θα παρακαλέσουμε τα έταιρα ήμισυ να μας σώσουν λεφτά να το αγοράσουμε...
Να 'σαι καλά! Έχω κλάψει στα γέλια με την τελευταία ατάκα!
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- Castledoque
- Adventure Draic Kin