Keepsake
- neo83_gr
- Schattenjäger
Less
More
05 Αυγ 2006 09:51 #10916
by neo83_gr
Replied by neo83_gr on topic Keepsake
Μπραβο, ημουν ετοιμος να το βαλω μιας και δεν ειχα τιποτα να κανω αλλα για μια ακομη φορα το μετανοιωνω. Ο τσουρινας ποσο του εβαλε; Αυτο το "δυναμη της φιλίας" μου κανει κατι σε μικρο πονυ. Αν αυτη η Lydia ειχε τιποτα αλλα κινητρα για να βρει τη φιλη της ...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- CallMeDr
- Moderator
Less
More
05 Αυγ 2006 12:21 #10921
by CallMeDr
Ναι ηθελε πισω το dildo που της ειχε δανεισει
Define normal...
Replied by CallMeDr on topic Keepsake
Αν αυτη η Lydia ειχε τιποτα αλλα κινητρα για να βρει τη φιλη της
Ναι ηθελε πισω το dildo που της ειχε δανεισει
Define normal...
- Visitor
05 Αυγ 2006 20:25 #10931
by
Replied by on topic Keepsake
@CallMeDr
Το σχόλιο μοναδικό!
@neo83_gr
Ο Τσουρινάκης το εκθείασε το παιχνίδι και μάλιστα ήταν και η πρόταση του μήνα από την σύνταξη του περιοδικού.
Το σχόλιο μοναδικό!
@neo83_gr
Ο Τσουρινάκης το εκθείασε το παιχνίδι και μάλιστα ήταν και η πρόταση του μήνα από την σύνταξη του περιοδικού.
- toninio
- Elite Member
Less
More
08 Αυγ 2006 02:05 #10986
by toninio
Replied by toninio on topic Keepsake
Κάθε παιχνίδι έχει και φίλους και εχθρούς. το Keepsake έχει περισσότερους από τους πρώτους κι εγώ ανήκω σε αυτούς. Το μόνο που θα άλλαζα είναι το ατελείωτο περπάτημα και οι πολλοί μηχανικοί γρίφοι (και αντίστοιχα θα έβαζα γρίφους που θα έχουν περισσότερη σχέση με το σενάριο).
Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι σου κρατάει μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον και όσοι το έπαιξαν και τους άρεσε θα το θυμούνται για καιρό.
Και κάτι που δεν διάβασα από κανέναν. Δεν σας έκανε εντύπωση η μουσική του παιχνιδιού; Νομίζω ότι είναι από τις ωραιότερες μουσικές στα adventure games. Εντάξει δεν έχω παίξει και πάρα πολλά, αλλά νομίζω ότι του Keepsake είναι εξαιρετική. Το αναφέρω γιατί θεωρώ τη μουσική ένα βασικότατο στοιχείο ενός adventure game. Αντιγράψτε το φάκελο music σε ένα Cd ή κάπου στο σκληρό και ακούστε την μετά ξεχωριστά(ιδιαίτερα τα κομμάτια Academy, pendant orchestral, library και elvandar's dream).
Το θέμα είναι ότι το παιχνίδι σου κρατάει μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον και όσοι το έπαιξαν και τους άρεσε θα το θυμούνται για καιρό.
Και κάτι που δεν διάβασα από κανέναν. Δεν σας έκανε εντύπωση η μουσική του παιχνιδιού; Νομίζω ότι είναι από τις ωραιότερες μουσικές στα adventure games. Εντάξει δεν έχω παίξει και πάρα πολλά, αλλά νομίζω ότι του Keepsake είναι εξαιρετική. Το αναφέρω γιατί θεωρώ τη μουσική ένα βασικότατο στοιχείο ενός adventure game. Αντιγράψτε το φάκελο music σε ένα Cd ή κάπου στο σκληρό και ακούστε την μετά ξεχωριστά(ιδιαίτερα τα κομμάτια Academy, pendant orchestral, library και elvandar's dream).
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Less
More
08 Αυγ 2006 08:14 #10991
by giovanna
Replied by giovanna on topic Keepsake
@toninio
Και μια που ανέφερες για μουσικη παιγνιδιών το Dreamfall είναι υποψήφιο για μουσική Video στο MTV awards
Και μια που ανέφερες για μουσικη παιγνιδιών το Dreamfall είναι υποψήφιο για μουσική Video στο MTV awards
- toninio
- Elite Member
Less
More
08 Αυγ 2006 08:29 #10992
by toninio
To Dreamfall το προμηθεύτηκα και το έχω. Το είχα εγκαταστήσει και το έπαιξα για λίγο, απλά μου φάνηκε σαν δίδυμο αδερφάκι του Fahrenheit, οπότε αποφάσισα να παίξω κάτι σε πιο γνήσια adventure μορφή, όπως το Paradise, που θα το ξεκινήσω σήμερα.
Καλά όμως που μου είπες για τη μουσική του, θα το έχω υπόψη μου. Έχω αδυναμία στα adventures με καλή μουσική, thanx....
Καλά όμως που μου είπες για τη μουσική του, θα το έχω υπόψη μου. Έχω αδυναμία στα adventures με καλή μουσική, thanx....
- Visitor
09 Αυγ 2006 04:57 #11000
by
Replied by on topic Keepsake
@toninio
Μόλις έκανα αντιγραφή τα αρχεία της μουσικής του παιχνιδιού και τα ακούω.... Έχεις δίκιο. Τώρα που ξανακούω την μουσική αισθάνομαι πολύ καλύτερα! Νά΄σαι καλά που μας την ξαναθύμησες!
Μόλις έκανα αντιγραφή τα αρχεία της μουσικής του παιχνιδιού και τα ακούω.... Έχεις δίκιο. Τώρα που ξανακούω την μουσική αισθάνομαι πολύ καλύτερα! Νά΄σαι καλά που μας την ξαναθύμησες!
- toninio
- Elite Member
Less
More
10 Αυγ 2006 00:05 #11014
by toninio
Να'σαι καλα. Ήταν από τα πρώτα στοιχεία που μου έκαναν εντύπωση στο παιχνίδι, την πρόσεξα αμέσως. Νομίζω θα αρέσει και σε άλλους...