Keepsake
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
εκτιμώ απεριόριστα την υποστήριξη -ειδικά απέναντι στον Elessar που είχε δεν είχε την είπε πάλι την ταβανόπροκα! Άσε το τι ακούω prive κάθε φορά που γυρνάει εκεί η συζήτηση. Αν τύχει να βρεθούμε καμιά φορά όλοι μαζί, θα καταλάβεις. Μιλάμε για πολύ γέλιο.
Giovanna,
Σίγουρα είναι υπέροχα (για τα δεδομένα τους) παιχνίδια κι ακόμη πιο σίγουρα αξίζει κάποιος να τα παίξει. Αν όμως, και μόνο αν, του αρέσει αυτό που παίζει. Αν κάτι δε σε έλκει δε το παίζεις. Πώς π.χ. βρε Τζιοβάννα δεν έπαιξες το Fahrenheit γιατί δε σου άρεσε ο χειρισμός του? Εε! δες το κάπως έτσι. Και δε συγκρίνω φυσικά το Fahrenheit με τα κλασσικά, μην παρεξηγηθούμε κιόλας. Αλλά είναι κάτι αντίστοιχο. Δε σου αρέσει κάτι, δεν ασχολείσαι μαζί του, ακόμη κι αν όλοι λένε πως είναι πολύ όμορφο τελικά. Το όμορφο όμως παραμένει πάντα υποκειμενικό!
Zagorin,
"Δικαιολογία"? Χαχα! Πολύ καλή επιλογή λέξης, αν και άστοχη. Δεν είναι δικαιολογία να πεις πως κάτι δε σ' αρέσει σε σημείο να μη μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι. Είναι μία αιτιολόγηση, μία πραγματικότητα. Που ΟΚ, δεν είναι αντικειμενική, αλλά ισχύει για ορισμένους.
Αυτό με το DosBox δε το κατάλαβα. Χάνεται το pixelιάσμα?! :shock: Και πώς το κάνεις αυτό?
Airness,
Τα γραφικά έχουν άμεση σχέση με το παιχνίδι. Αν δεν είχαν, απλά δε θα υπήρχαν. Θα διάβαζες ένα κείμενο που θα σου έλεγε τι γίνεται και τι να φαντάζεσαι πως βλέπεις γύρω σου. Τα γραφικά (σε συνδυασμό με τον ήχο) είναι αυτά που σε ένα παιχνίδι σε μεταφέρουν στο κόσμο του. Όντως δεν έχουν σχέση με το πόσο καλή είναι μία ιστορία ή οι γρίφοι του, αλλά έχουν σχέση με το σύνολο και το κατά πόσο τελικά σε έλκει. Κι ειλικρινά τα γραφικά μερικών από τα της παλιάς σχολής φαντάζουν άσχημα πλέον... τουλάχιστον σε ορισμένους, για να μη γενικεύω.
Κι επειδή ξέφυγε τελείως το θέμα... το Keepsake πάντως από πλευράς γραφικών είναι πολύ ελκυστικό. Χεχε...
Nothing happens unless first a dream...
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Zagorin
- Spammer
Tα scaler αυτήν την λογική έχουνε. Να κάνουν π.χ. μια εικόνα 200x300 σε 400χ600 προσπαθώντας να γεμίσουν με κάποιες τεχνικές τα υπόλοιπα Pixels. Δοκίμασε και δες τα γραφικά πως γίνονται.
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Εγώ δεν έχω θυμώσει. Στο Farheineit, απλώς τα πήρα γιατί δυσκολεύτηκα πολύ να το παίξω με ένα απλό πληκτρολόγιο και ποντικι.
Εσύ πιστεύεις ότι θα μπορούσα ποτέ να μην παίξω ένα παιγνίδι που ούτε ακόμα δεν το έχω δει ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει?
Απλώς, αφου ξέρεις πόσο adventuru είμαι.
Μια δοκιμή θα με πείσει. Απλώς ήθελα να εκφράσω κάποιες ανησυχίες μου.
Εγώ εκεί τα δοκιμάζω όλα, και πάντα ζητάω λίγο επιεικια, δεν είναι κακό
:shock:
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Σου έδωσα το παράδειγμα ώστε να κάνεις την αντιστοίχιση συναισθημάτων. Όπως εσύ 'ενοχλείσαι' με π.χ. το χειρισμό κάποιου παιχνιδιού και νοιώθεις πως δε θες να το παίξεις, έτσι κι εγώ ή η Omen 'ενοχλούμαστε' να βλέπουμε γραφικά τόσο παλιά και δε θέλουμε να παίξουμε αυτά τα παιχνίδια.
Παράδειγμα ήταν. Τίποτε παραπάνω!
- aiRness
- Platinum Member
Επίσης δεν χρειάζεται όποτε μου απαντάει κάποιος να γράφει και γιατί μου απάντησε, δεν θα φάω κανέναν
Whenever I smell asphault, I think of Maureen.
- Zagorin
- Spammer
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
Αφού με ξέρεις σε λίγο θα αρχίσω να γκρινιάζω και τέτοια διάφορα.
Αλλά λές να γίνει η έκπληξη Fallen_Angel? :shock:
- neo83_gr
- Schattenjäger
- Zagorin
- Spammer
- panosvlass
- Elite Member
Παιδια επειδη πρεπει να ριξω format στο pc το συντομοτερο δυνατο και δεν εχω χρονο να τελειωσω το παιχνιδι πρεπει να κρατησω τα saves του γιατι απο την αρχη δεν παιζει να το ξαναπαιξω και ειναι κριμα να το παρατησω τωρα που σχεδον τελειωνει.Και ερωτω ποιους φακελους πρεπει να κρατησω?
Αν κρατησω τον φακελο: program files\wicked studios\keepsake\res\save με οτι περιεχει θα ειμαι καλυμενος???
Please μια απαντηση το συντομοτερο!!!
Ευχαριστω..
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
- qrious
- Yahvo
φυσικα και εισαι καλυμενοςpanosvlass wrote: Αν κρατησω τον φακελο: program files\wicked studios\keepsake\res\save με οτι περιεχει θα ειμαι καλυμενος???
Please μια απαντηση το συντομοτερο!!!
Ευχαριστω..
- user_32
- Elite Member
Έχω βάλει και το τελευταίο patch αλλά τίποτα. Αυτό συμβαίνει μονό σε μένα ή έχει συμβεί και σε κανένα άλλον. Το έχω πάρει από τον θείο από την Αμερική να φταίει αυτό ;
Επίσης η sidals team έχει ήδη ξεκινήσει να γράφει ελληνικό walkthrough για αυτό το παιχνίδι δείτε εδώ
- cyber_lingas
- Elite Member
Εξαιρετικά γραφικά δέ λέω, αλλά πολύ φτωχή δουλειά στις (φωνητικές)ερμηνείες...
Eιδικά μετα την εξαιρετική παραγωγή του StillLife(που μόλις τέλειωσα ) μου χτυπάει άσχημα...
Αλλά ελπίζω η συνέχεια να με αποζημιώσει