Keepsake

More
31 Μαρ 2006 22:42 #7835 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Keepsake
Αν κάποιος για οποιοδήποτε λόγο δε θέλει-μπορεί να κατεβάσει το patch, μπορεί να συμβουλευτεί τους χάρτες από τις παρακάτω δύο screenshots του παιχνιδιού για τα κάτω και άνω τμήματα της σχολής αντίστοιχα: lower και upper .

Nothing happens unless first a dream...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
01 Απρ 2006 06:51 #7836 by giovanna
Replied by giovanna on topic Keepsake
Τελικά κατέβασα το patch, και ναι είναι αλήθεια, πέρασε τους χάρτες. Κρίμα. μετά απο τόσα που πέρασα για να τελειώσω το ισόγειο. Εχω φτάσει κοντά στο τέλος, αλλά να είναι καλά όλα μας βοηθάνε να το τελειώσουμε αναίμακτα θα έλεγα.. Την επόμενη φορά ας προσέχουνε, μερικές λεπτομέρειες που κάνουνε το παιγνίδι να είναι υπέροχο!! :(

More
29 Απρ 2006 01:09 #8104 by panosvlass
Replied by panosvlass on topic Keepsake
Υπεροχο παιχνιδι.Πριν 2 μερες το εβαλα και με εχει συνεπαρει αρκετα.

Ενα κολλημα ομως: Αφου φυτεψα τον σπορο και πηγα επανω στο μπαλκονι να παρω το φρουτο μπηκα μεσα στον χωρο του WinterOwl's.Εκει εχει κατι εγγραφα επανω σε ενα τραπεζι σαν τα αλλα που ειχε στην αλλη βιβλιοθηκη.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τα παρω.Απ'οποια πλευρα και οπτικη αν πλησιασω δεν μπορω να τα επιλεξω.
Μηπως απλα δεν μπορω να τα παρω η εχει φαει καποιο κολλημα??
Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο προβλημα??

Το patch παντως ειναι σωτηριο με τους χαρτες γιατι εχει πολυ περπατημα το παιχνιδι!!!!!

More
29 Απρ 2006 01:16 #8106 by Elessar
Replied by Elessar on topic Keepsake
Έχεις δίκιο σε αυτό, στο παιχνίδι υπάρχουν ελάχιστα hotspots.

Δεν είναι δυνατόν κάποια στιγμή να φτάνεις στο δωμάτιο της Celeste και ενώ υπάρχουν άπειρα σημεία μεγάλου ενδιαφέροντος (ντουλάπια, σεντούκια, βιβλία) να μην υπάρχει ούτε ένα ενεργό Hotspot. Είναι, αν μη τι άλλο, παράλογο!

Δηλαδή, ψάχνεις διακαώς να βρεις την φίλη σου, βρίσκεις επιτέλους το δωμάτιο της και η ηρωίδα δεν θέλει ούτε καν να ρίξει μία ματιά μπας και βρει κανένα στοιχείο; Έπρεπε να είχε προσεχτεί περισσότερο το θέμα με τα hotspots στο παιχνίδι.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
29 Απρ 2006 01:31 #8110 by Fallen Angel
Δε θυμάμαι να σου πω την αλήθεια για το συγκεκριμένο δωμάτιο, αλλά γενικά άλλα έγγραφα είναι ενεργά και τα παίρνεις κι άλλα είναι ανενεργά και δε μπορείς ούτε να τα πλησιάσεις. Αν δε σε αφήνει να τα πάρεις, θα είναι από τα δεύτερα.

Με επιφύλαξη στο λέω όμως γιατί ειλικρινά δε θυμάμαι πού είναι ποια.

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
29 Απρ 2006 02:31 #8111 by giovanna
@panosvlass Απλώς δεν τα παίρνεις. Μην προσπαθείς άδικα. Εαν είναι κάτι να πάρεις τότε μόνο σε αφήνει το παιγνίδι να το πάρεις.

Απότι κατάλαβα έχεις περάσει και το patch. Πες μου πως τα πας γιατί εγώ μόλις τό πέρασα κόλλησα στην κουζίνα στο pantry και δεν μπορούσα προχωρήσω με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να το ξαναρχίσω απο την αρχή και χωρίς το patch, για να το τελειώσω.

Καλή επιτυχία :?

More
29 Απρ 2006 19:59 #8122 by panosvlass
Αν και ακομα δεν εχω φτασει στην κουζινα, ειμαι στο σημειο που πρεπει να περασω τις 3 δοκιμασιες, πιστευω οτι με το patch το παιχνιδι ειναι λιγο πιο ευκολο γιατι ειναι χασιμο με ολες αυτες τις σκαλες, τους διαδρομους τα δωματια κτλ.Γενικα παντως εχει πολυ περπατημα βρε παιδακι μου!!

Τι εννοεις οτι εβαλες το patch και κολλησες?

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
30 Απρ 2006 03:04 #8123 by giovanna
Εννοώ ότι είχα φτάσει σχεδόν στο τέλος και μόλις πέρασα το patch και ήμουνα μέσα στο πλανητάριο, το παιγνίδι μόλις πλησιάζα για να λύσω τον γρίφο, μαύριζε η οθόνη και με πέταγε στο desk top.

Επειδή πίστεψα, λανθασμένα, βέβαια ότι έφταιγε το σωσμένο παιγνίδι μου σε εκείνο το σημείο που το είχα παίξει χωρίς patch, το έσβυσα το ξαναφόρτωσα πάλι μαζί με το patch, αλλά πάλhι μόλις έφτασα στο pantry που βρίσκεται πιό μπροστά απο το προηγούμενο σημείο, το παιγνίδι είχε την ίδια συμπεριφορά.

Το ξανάσβυσα και το φόρτωσα χωρίς το patch, και εχοντας απλώς τυπώσει τους χάρτες, κατάφερα να το τελειώσω χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ελπίζω εσύ να είσαι πιό τυχερός.

Παντως περιμένω νέα σου, γιατί σαν και εμένα πολλοί χρήστες είχανε τα ίδια προβλήματα στα συγκεκριμένα σημεία μετά που περάσανε το patch. :shock:

More
30 Απρ 2006 21:50 #8130 by panosvlass
Απο περιεργια και μονο κοιταξα μια λυση του παιχνιδιου που βρηκα στο νετ και λεει οτι τα εγγραφα αυτα τα παιρνεις και τα διαβαζεις!!!!!!!!!! Με λιγα λογια το patch με ..........!!!
Υποθετω πως πρεπει να το ξανα περασω χωρις το patch και να ξαναπαιξω μεχρι εκει :shock: :shock: :shock: :shock:

Αντε να βρω την ορεξη να το ξανακανω ολο αυτο!!!
Η μηπως να συνεχισω το παιχνιδι ετσι απλα και αν δεν χρειαστει εχει καλως αλλιως αν χρειαζεται πχ για να απαντησεις καμια ερωτηση των trials τοτε ξανακοιταω την λυση(δεν χαθηκε και ο κοσμος,ετσι κι αλλιως δικαιολογουμαι!!!!)

More
30 Απρ 2006 22:14 #8131 by Elessar
Replied by Elessar on topic Keepsake
Πάντως εγώ με το patch 1.5 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και έχω περάσει και τα τρία trials. Είναι σίγουρο πως παίρνεις αυτά τα έγγραφα?

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
01 Μάι 2006 11:46 #8145 by onecolourblack
Replied by onecolourblack on topic Keepsake
Το παιχνίδι είναι αναμφισβήτητα κορυφαίο , αλλά έχει AΠΕΙΡΟ τρέξιμο και σπαζοκεφάλιασμα για το πού θα πας μετά , τι πρέπει να κάνεις κτλ...
Οι κατασκευαστές πρέπει να ήταν μαστουρωμένοι , απο τη στιγμή που δε βάλανε στη v1.0 χάρτη.
Πάντως αξίζει τα λεφτά του.

p.s. Ας στραγκαλίσει κάποιος τον Mustavio ,δεν είναι φωνή αυτή :P

More
01 Μάι 2006 12:31 #8147 by Elf
Replied by Elf on topic Keepsake
Προσπαθώ να το τελειώσω...ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικά..Γρίφοι άσχετοι με το παιχνίδι όντως..Μερικοί ανούσιοι και χωρίς να επιζητούν ιδιαίτερες ικανότητες σε κάποιο πεδίο γνώσεων.Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν άνθρωποι που το τερμάτισαν χωρίς χάρτη..ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;;
Και μόνο για τα γραφικά , αξίζει...
Good Luck!

Leave my loneliness unbroken...

More
01 Μάι 2006 16:36 #8149 by Fallen Angel

onecolourblack wrote: p.s. Ας στραγκαλίσει κάποιος τον Mustavio ,δεν είναι φωνή αυτή :P

Χαχα! Αυτή η φωνή ακόμη κουδουνίζει-στριγγλίζει μέσα στ' αυτιά μου στο άκουσμα της λέξης Mustavio. Και παρότι έχει κατακριθεί από πολλούς εντονότατα, ειλικρινά -και μετά από πολύ σκέψη 'My dear customer'- δε θα ήθελα να την είχαν αλλάξει τελικά. Είχε πλάκα στο κάτω κάτω. :wink:

More
02 Μάι 2006 22:06 #8167 by panagios
Replied by panagios on topic Keepsake
ειναι λιγακι pustavio (sic) η φωνή . :)

More
06 Μάι 2006 11:03 #8332 by toninio
Replied by toninio on topic Keepsake
Προσωπικά είχα καιρό να παίξω τέτοιο πανέμορφο adventure. Η ατμόσφαιρα και το μεγαλείο της Σχολής είναι απίστευτα. Ο κόσμος του γενικά συναρπαστικός και ιδιαίτερος. Μακάρι να βρούμε στο μέλλον τέτοιους ήρωες!