Keepsake

More
24 Μάι 2006 10:33 #8893 by qrious
Replied by qrious on topic Keepsake
η north american version εχει αλλες βελτιωμενες φωνες.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
25 Μάι 2006 23:47 #8913 by athos
Replied by athos on topic Keepsake
Παιδιά όπως είχε δηλώσει και η giovanna το παιχνίδι είναι αριστούργηυμα.Τι να πρωτοπεί κανείς?Τους φοβερούς και λογικότατους γρίφους?Για το καταπληκτικό του σενάριο?Για τα γραφικότατα τοπία του που μοιάζουν να βγήκαν από κάποιο μυθιστόρημα του tolkien?Από όποια μεριά και να δεις το παιχνίδι αυτό είναι άψογο.Αφού να φανταστείτε όσες μέρες ασχολήθηκα μαζί του είχα χάσει τον ύπνο μου και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να παίξω το παιχνίδι.Δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο εκτός από αυτό.Για μένα είναι ίσο ή μπορεί και καλύτερο από το syberia.Απλά άψογο.

• giovanna
  • giovanna's Avatar Topic Author
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
26 Μάι 2006 02:46 #8919 by giovanna
Replied by giovanna on topic Keepsake
@athos. Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Χαίρομαι που σου άρεσε το παιγνίδι και εγώ το λάτρεψα, ήτανε ένα παιγνίδι που όταν τελείωσε, πραγματικά έβαλα τα κλάματα :cry:

More
26 Μάι 2006 03:32 #8921 by athos
Ναι κ εμένα μου ήρθε να βάλω τα κλάματα αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκα...Το ίδιο βέβαια δεν ίσχυσε και για την κοπέλα μου(και εκπληκτική βοηθό μου στα adventure games) η οποία σταμάτησε το κλάμα μετά από καμιά ώρα...

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
26 Μάι 2006 04:49 #8928 by giovanna
Είδες για αυτό είμαστε πάντα εδώ, να κλαίμε για χάρη σας!! :?

Αλλά δεν είναι κακό να κλάψεις όταν το αισθάνεσαι. Ξέρεις και οι άντρες κλαίνε κάποιες φορές, και εγώ το βρίσκω ακαταμάχητο. Στο κάτω-κάτω όλοι άνθρωποι είμαστε.

More
26 Μάι 2006 06:54 #8938 by athos
Έχεις δίκιο.Σαφώς και δεν είναι ντροπή να κλαις όταν μέσα σου νιώθεις πως πρέπει να το κάνεις.Ούτως η άλλος αυτό έρχεται από μόνο του.

More
26 Μάι 2006 07:24 #8940 by russian
Replied by russian on topic Keepsake
Το thread, αρχιζει να μου θυμιζει μικρούτσικο ή τα "Παρατραγουδα" της κας Πανια; θα το βρω,που θα μου πάει...

More
26 Μάι 2006 07:30 #8941 by qrious
Replied by qrious on topic Keepsake
lol indeed...

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
27 Μάι 2006 02:58 #8950 by giovanna
Εντάξει μας βγήκε λίγο παραπάνω συναίσθημα αλλά το παιγνίδι το προκάλεσε αυτό.

@russian στα Παρατράγουδα, κλαίνε δεν το ήξερα? 8)

More
27 Μάι 2006 05:03 #8951 by athos
Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκριση ανάμεσα ατα 'παρατράγουδα' και στην πραγματική τέχνη.Μην τρελαθούμε εντελώς.

More
30 Ιουλ 2006 20:16 #10701 by toninio
Replied by toninio on topic Keepsake
Έχει περάσει πράγματι αρκετός καιρός από τότε που βγήκε το παιχνίδι και πολύ φοβάμαι ότι ακόμα και τώρα, στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μου, η Lydia έχει στρογγυλοκαθίσει στον υποθάλαμο και μου ψιθυρίζει λέξεις μαγικές και γλυκόηχα λόγια που με κάνουν να αναπολώ τις υπέροχες στιγμές που έζησα σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω αν ήταν ο κόσμος της μαγείας, το μεσαιωνικό ίδιον των πανέμορφων χώρων, ο καταιγισμός από τους δύσκολους γρίφους ή ο αέρας που φύσαγε σαγηνευτικά δίπλα στα αυτιά μας (θυμάστε;) αλλά όπως έχουν αυτήν την στιγμή τα πράγματα οποιοδήποτε παιχνίδι να βάλω στον υπολογιστή, πάντα γυρίζω πίσω το κεφάλι μου και βλέπω τον υπέροχο κόσμο που με φιλοξένησε κάποτε, μελαγχολώντας που εγκατέλειψα και εγώ την Ακαδημία της Μαγείας αφού υπήρξε τελικά αποκατάσταση της τάξης και όλα βαίνουν πλέον καλώς. Φαντάζομαι ότι στο μέλλον θα έχουμε όλοι μας την ευκαιρία να ξαναπαίξουμε παιχνίδια παρόμοιων ή ανώτερων αξιώσεων και να χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχοντας αυτό το θείο δώρο της όρασης να καταναλώνουμε φαιά ουσία και να διασκεδάζουμε με τους γλυκύτατους ήρωες των παραμυθιών. Μπορεί το keepsake να ανήκει πια στο παρελθόν αλλά είναι από εκείνους τους κόσμους που θα θέλεις να επισκέπτεσαι ξανά και ξανά και ξανά......

• giovanna
  • Adventure's Advocate
  • Adventure's Advocate
More
01 Αυγ 2006 09:33 #10761 by giovanna
Το Keepsake δεν είναι παρελθόν. Οσο καιρός και να περάσει, δεν θα πάψει να είναι ένα απο τα ωραιότερα παιγνίδια του 2006. Ενας ύμνος στην φιλια, αυτή που μερικές φορές ειναι και πιό δυνατή απο την αγάπη, ένα ποιημα.

Οτι και παιγνίδι καινούργιο να έχω παίξει μέχρι τώρα, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό το αριστούργημα. :lol:

More
01 Αυγ 2006 23:26 #10767 by toninio
Σε αγαπώ giovanna.......

More
03 Αυγ 2006 01:03 #10815 by CallMeDr
Replied by CallMeDr on topic Keepsake
Oooh please get a room!!! :lol: :lol: :lol:

Τελειο το keepsake btw εχετε απολυτο δικιο. Ισως το πιο ενδιαφερον παιχνιδι τα τελευταια χμμμ... *μετραει ποσα χρονια περασαν απ'το syberia 2*....

Define normal...

More
03 Αυγ 2006 01:39 #10817 by toninio
Χαίρομαι ιδιαίτερα που συμφωνείτε! Όντως είναι από τα παιχνίδια που μένουν ανεξίτηλα σαν ένα ακριβό, μαύρο μελάνι 8)