Εκεί που το νερό το γεύεσαι σαν κρασί [ενημέρωση]

Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Constantine_R, Themistoklis

Εκεί που το νερό το γεύεσαι σαν κρασί [ενημέρωση]

Ενημέρωση 01/03/2018

Το παιχνίδι κυκλοφορεί πλέον στο Steam και στο GOG, με έκπτωση 15% ως τις 7 Μαρτίου. Τα νέα screenshots και trailers του παιχνιδιού αφήνουν υποσχέσεις για ένα πολύ όμορφο narrative παιχνίδι. Αξίζει να αναφερθεί πως ένας εκ των χαρακτήρων του παιχνιδιού, ο "Wolf" φέρει τη φωνή του γνωστού τραγουδιστή Sting!


Το Where the Water Tastes Like Wine αποτελεί πρώτη δουλειά της Dim Bulb Games και πρόκειται για ένα παιχνίδι για τα ταξίδια, το να μοιράζεσαι ιστορίες και το να επιβιώνεις από το προδιαγεγραμμένο σου πεπρωμένο. Μέσα από το παιχνίδι θα ταξιδέψουμε απ’ άκρη σ’ άκρη στην Αμερική όπου θα συναντήσουμε διάφορους ανθρώπους για να μας διηγηθούν τις ιστορίες τους είτε παραδοσιακές του τόπου τους, είτε προσωπικές.

Ο εικαστικός τομέας του Where the Water Tastes Like Wine μοιάζει μοναδικός. Οι πραγματικά υπέροχες εικόνες του Kellan Jett συνδυάζονται με τον τρισδιάστατο χάρτη της Αμερικής που και θα περιπλανηθούμε και, αν κρίνουμε από το trailer, η μουσική είναι εξίσου εξαιρετική. Τις ιστορίες επιμελήθηκαν μια πλειάδα συγγραφέων, καθένας με το προσωπικό του ύφος, ενώ έχουμε λίγες λεπτομέρειες έχουμε για το gameplay.

Προετοιμαστείτε λοιπόν για ένα ταξίδι στο αμερικάνικο φολκλόρ γεμάτο νοσταλγία. Το παιχνίδι αναμένεται εντός του έτους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια