Θα γεμίσει με χρώμα η ζωή του Désiré; [ενημέρωση]

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Dream Specialist, Fallen Angel

Θα γεμίσει με χρώμα η ζωή του Désiré; [ενημέρωση]

Ενημέρωση 26/07/2017

Το γλυκό και όμορφο αυτό παιχνίδι έγινε πλέον freeware χάρη στον ιδιαίτερο δημιουργό του που αποφάσισε πως θέλει να μπορούν όλοι να το δουν έστω και τώρα. Μπορείτε, λοιπόν, να το κατεβάσετε ολόκληρο εντελώς δωρέαν σε υπολογιστή, κινητά και ταμπλέτες. Μην το χάσετε!Είδηση 12/11/2014

Όταν η δασκάλα της τάξης ρώτησε τον Désiré γιατί δεν ζωγράφισε τον ήλιο όπως όλοι οι άλλοι μαθητές, αυτός της απάντησε αυθόρμητα: «Είναι πάντα νύχτα στο μυαλό μου.» Αυτός είναι ο Désiré, λοιπόν, ένα αγόρι με 'ιδιαιτερότητα', καθώς πάσχει εκ γενετής από αχρωματοψία. Ο κόσμος στον οποίο ζει είναι ασπρόμαυρος, μοναχικός και βαθιά θλιβερός. Έτσι δυστυχώς είναι και η ζωή του. Ωστόσο πάντα προσπαθεί, έστω και διστακτικά, να προχωράει μπροστά και να μην τον πτοεί ο τρόπος που βλέπει και νιώθει τα πάντα γύρω του.

Στο διάβα του θα έρθουν πολλοί χαρακτήρες και θα αντιμετωπίσει πολλές συμπεριφορές που θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό του κόσμο αλλά και την οπτική του για τα πράγματα. Άραγε είναι το χρώμα στη ζωή του άμεσα συνδεμένο με το χρώμα στον κόσμο που τον περιβάλλει; Είναι το χρώμα ο προορισμός στη ζωή του;

Αυτό είναι και η βασική ιδέα του ομότιτλου με τον προαναφερθέντα ήρωα point and click adventure τίτλου που ετοιμάζει εδώ και τρία χρόνια ο Γάλλος Sylvain Seccia και τον οποίο ευελπιστεί αν όλα πάνε καλά με την καμπάνια του που μόλις ξεκίνησε στο Indiegogo να κυκλοφορήσει εντός του 2015.

Πρόκειται για έναν τίτλο με έντονο συναισθηματισμό καθώς έχει βασιστεί στις προσωπικές εμπειρίες του δημιουργού και έντονα ποιητικό με επιρροές από το λογοτεχνικό έργο τού Celine. Θα αποτελείται από τέσσερα κεφάλαια τα οποία αν και αναμενόμενα θα ‘υπολείπονται’ σε χρώμα, θα μας αγκιστρώσουν με την ιδιαίτερη αισθητική τους, με τον ‘ποιητικό’ ρυθμό ανάπτυξης της ιστορίας, την υπέροχη μουσική επένδυση η θα οποία δεν θα πλαισιώνει απλώς τα τεκταινόμενα αλλά θα διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο και ταυτόχρονα και με το πολύ παραδοσιακό ‘adventουρικό’ gameplay.

Θα καταφέρουμε να κάνουμε τον Désiré να ‘δει χρώμα’ στο τέλος;

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια