Καλώς ήρθατε στους αφιλόξενους δακτυλίους του Lone Echo

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Καλώς ήρθατε στους αφιλόξενους δακτυλίους του Lone Echo

Ο τελευταίος σταθμός στα άκρα του συστήματος είναι οι Κόσμοι των Δακτυλίων, αποτελεί τα σύνορα της ανθρωπότητας στην Ηλιακή αποικία που έχει δημιουργήσει. Εδώ, πάνω στον Τιτάνα, τον Εγκέλαδο και τη Διώνη, βρίσκουμε αποικίες που μεταβάλλουν το περιβάλλον για να γίνει κατοικήσιμο από ανθρώπους. Εδώ, μέσα στους ίδιους τους δακτυλίους του Κρόνου, βρίσκεται κρυμμένο κάτω από στρώματα πάγου το ήλιο-3, η μεγαλύτερη πηγή ενέργειας που γνωρίζει η ανθρωπότητα. Οι εγκαταστάσεις εξόρυξης του πολύτιμου στοιχείου δουλεύουν αδιάκοπα.

Παράλληλα, στο Κρόνος-ΙΙ, η Κυβερνήτης Olivia Rhodes ετοιμάζεται να γράψει άλλη μια σελίδα στην ιστορία της ανθρωπότητας, παραδίδοντας την αποστολή της στον υποκυβερνήτη Jack, ένα άριστα προσαρμόσιμο ανδροειδές τύπου Echo Unit. Το διάστημα, όμως, δεν είναι φιλόξενο και μια αποστολή δεν τελειώνει παρά μόνο όταν οι μπότες σου πατήσουν ξανά σταθερά στο έδαφος. Μια απρόβλεπτη ανωμαλία απειλεί ξαφνικά το σταθμό και όλο το πλήρωμα. Είναι στο (μηχανικό) χέρι μας να τους σώσουμε.

Η Ready At Dawn και τα Oculus Studios παρουσιάζουν το Lone Echo, μια διαστημική VR περιπέτεια αποκλειστικά για Oculus Rift + Touch η οποία υπόσχεται να μας βυθίσει στο δέος του μακρινού διαστήματος, όπου η μηδενική βαρύτητα φαντάζει αλλόκοτη και τα προβλήματα πρέπει να επιλυθούν επί τόπου χωρίς περιστροφές και δισταγμό αν θέλουμε να επιβιώσουμε.

Οι τυχεροί κάτοχοι Oculus Rift + Touch μην ξεχάσετε να πάτε και στην Echo Arena για να παίξετε ένα ανταγωνιστικό multiplayer σε μηδενική βαρύτητα!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια