Αλληλεπιδράστε με φως και σκιές στο Contrast

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Αλληλεπιδράστε με φως και σκιές στο Contrast

Πολλά υποσχόμενο φαίνεται να είναι το πρώτο adventure της indie καναδικής εταιρείας ανάπτυξης Compulsion Games. Πρόκειται για ένα υβριδικό adventure καθότι θα συνδυάζει στοιχεία τόσο από platform όσο και από adventure, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει ένα ιδιαιτέρως πρωτότυπο και καινοτόμο gameplay.

Ο παίχτης θα παρασυρθεί σε δύο διαφορετικές διαστάσεις προκειμένου να επιλύσει τους γρίφους που θα συναντά: τόσο στην πραγματική διάσταση, η οποία είναι τρισδιάστατη, όσο και σε εκείνη των σκιών, η οποία είναι δισδιάστατη. Η ιστορία εξελίσσεται στο Παρίσι του 1920, σε έναν κόσμο που σφύζει παραστάσεις, φώτα και σκιές, μαγεία, ίντριγκες και απάτες. Ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι πως αισθητικά είναι πολύ σαγηνευτικό και η σκηνοθεσία του κάθε άλλο παρά τετριμμένη μπορεί να χαρακτηριστεί.

Η κυκλοφορία του αναμένεται προς το τέλος του έτους για PC, Xbox 360 και Playstation 3 (στις κονσόλες η διάθεση θα γίνει μόνο μέσω του online καταστήματος). Έως τότε, απολαύστε τις πρώτες εικόνες, δείτε το teaser trailer και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια