Έρχεται ο διόλου συμβατικός πρώην κλόουν Dropsy [ενημέρωση]

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Έρχεται ο διόλου συμβατικός πρώην κλόουν Dropsy [ενημέρωση]

Ενημέρωση 29/07/2015

Μετά από τήρηση σιγής ασυρμάτου για καιρό, το Dropsy είναι σχεδόν ολοκληρωμένο και μας ξαφνιάζει με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας τους σε λίγες μόλις εβδομάδες, στις 10 Σεπτεμβρίου. Με ένα υπέροχο, νέο trailer και πλήθος νέων εικόνων, ο πρώην κλόουν δε δυσκολεύεται πάλι καθόλου να μας πείσει πως αυτή η περιπέτεια θα είναι ιδιαίτερη και αντισυμβατική, πολύ ιδιαίτερη και πολύ αντισυμβατική!


Είδηση 24/10/2013

O Jay Tholen σχεδιάζει ένα σουρεαλιστικό point'n'click adventure με έμφαση στην εξερεύνηση. Η ιδέα τόσο για το παιχνίδι όσο και για τον Dropsy, έναν περίεργο και παρεξηγημένο κλόουν του τσίρκου, ξεκίνησε από ένα CYOA (create your own adventure) project του Tholen πριν μερικά χρόνια στο SomethingAwful forum. Έκτοτε, αποφάσισε να φτιάξει ένα πλήρες παιχνίδι, και το τρέχον kickstarter είναι η 3η του campaign (και η πιο οργανωμένη) για το Dropsy. Η πρώτη είχε χαμηλό στόχο, για να αγοράσει άδειες για software και ένα καλό PC για την ανάπτυξη, και η δεύτερη που έτρεξε το καλοκαίρι δυστυχώς απέτυχε.

Ο στόχος είναι πάλι χαμηλός, στα $14,000. O Jay Tholen χρησιμοποιεί (δικό του για την ώρα) pixelated art, ενώ φέρνει μερικές φρέσκες ιδέες για το gameplay. Παραδείγματος χάριν, αναφέρει ότι το κείμενο των διαλόγων θα είναι περιορισμένο, και ο Dropsy θα συνεννοείται (με ανθρώπους και ζώα) με ορισμένα (emot)icons που πολλές φορές μπορεί και να μη βγάζουν νόημα ούτε στον παίκτη, αλλά ούτε στον Dropsy.

Για περισσότερα, επισκεφθείτε το σχετικό thread στο forum μας. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια