Νέο adventure: Elementary, My Dear Holmes!

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Elementary, My Dear Holmes!

Για χρόνια, ο Dr John Watson έζησε στη σκιά του διάσημου ντετέκτιβ Sherlock Holmes. Έχοντας πάντα δευτερεύοντα ρόλο, τον συμβούλευε και τον βοηθούσε να εξιχνιάζει τις περίπλοκες υποθέσεις που αναλάμβανε. Τώρα, όμως, η Victory Square Games αποφάσισε να αντιστρέψει τους ρόλους. Πρωταγωνιστής γίνεται πλέον ο Watson, ο οποίος λύνει το δικό του μυστήριο κερδίζοντας όλη την αναγνώριση που του αξίζει.

Βρισκόμαστε στον 20ο αιώνα στην Ευρώπη. Ο Watson προχωρά στην περιπέτεια και ρίχνει φως στο μυστήριο υπό τη συνοδεία ενός δευτερεύοντα χαρακτήρα, ενός "αλαζόνα που εξαπατά τον κόσμο", ενός κάποιου Sherlock Holmes. Στην πορεία, ο Watson θα συναντήσει διάφορους γνωστούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων του επιθεωρητή Lestrade, της Irene Adler, και του καθηγητή Moriarty.

Ο χειρισμός θα είναι "αναλόγως προτιμήσεων". Προτιμάτε το παραδοσιακό point 'n' click interface, ή θέλετε άμεσο έλεγχο του χαρακτήρα; Η οπτική, αν θα είναι σε πρώτο ή τρίτο πρόσωπο, θα εξαρτηθεί από το ύψος του κεφαλαίου που θα συγκεντρωθεί στο Kickstarter. Από τα χρήματα που θα έχει η ομάδα στη διάθεσή της εξαρτώνται και τα γραφικά του παιχνιδιού: 2D ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά με απλό user interface είναι η "χείριστη" πιθανότητα (εάν συγκεντρωθεί το βασικό ποσό μόνο).

Η Victory Square Games ελπίζει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι εντός Σεπτεμβρίου 2014 για PC. Εκδόσεις για Android, Linux, Mac, και iOS θα κυκλοφορήσουν μόνο εφόσον συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα κεφάλαια.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια