Νέο adventure: Shades of Sanity

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Νέο adventure: Shades of Sanity

Έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που περιηγηθήκαμε για πρώτη φορά στο ανατριχιαστικό ψυχιατρείο της Dreamforge. Η ομάδα (Rob Seres και ο Keith Leonard) που είχε σχεδιάσει τότε το αξέχαστο, το τρομαχτικά αξέχαστο, ψυχολογικό θρίλερ Sanitarium αποφάσισε πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δημιουργήσει ένα ακόμη adventure, τον "πνευματικό διάδοχο του Sanitarium" όπως οι ίδιοι δηλώνουν. 

Υπόθεση 

Ο Joseph Springer, ένας σχιζοφρενής ασθενής, παραλείπει τις θεραπευτικές συνεδρίες του και πηγαίνει στη Βιρτζίνια για να αποκαταστήσει την από καιρό αποξενωμένη σχέση του με τη σύζυγό του. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Μάλλον τα πάντα. Καθώς ο Springer πλησιάζει το σπίτι, λιποθυμάει και συνέρχεται σ' ένα...παράξενο περιβάλλον, γεμάτο αντικρουόμενες ενδείξεις και διαταραγμένα οράματα. 

Gameplay - Χαρακτηριστικά

Παρότι έχει χαρακτηριστεί ως puzzle/adventure κι υπόσχεται να είναι μεστό από ιστορία και ατμόσφαιρα, το παιχνίδι θα περιέχει κι ορισμένες action sequences. Ωστόσο, οι δημιουργοί πραγματικά σεβόμενοι τη διαφορετικότητα και τις προτιμήσεις των gamers, αποφάσισε να μας αφήνει να επιλέξουμε το βαθμό δυσκολίας τόσο στους γρίφους όσο και στις σκηνές δράσης, ώστε να προσαρμόσουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. 

Ξεφεύγοντας από τα χνάρια του δημοφιλή προκατόχου του, το Shades of Sanity δεν είναι θα τρίτου προσώπου και γραμμικής εξέλιξης. Αντίθετα, θα είναι πρώτου προσώπου, realtime 3D, με ελευθερία κίνησης του ήρωα οπουδήποτε και οποτεδήποτε θελήσει ο παίχτης. 

Για περισσότερα, περιηγηθείτε στο official website. Κι αν πειστείτε, μπορείτε να προσφέρετε τον οβολό σας στο Kickstarter ώστε να κυκλοφορήσει πράγματι τον Οκτώβριο του προσεχούς έτους όπως ελπίζουν/σχεδιάζουν οι δημιουργοί του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια