Νέο adventure: Geek's Lair

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Geek's Lair

Τα τρελλά αδέλφια Osolin (οι Maj και Ziga), έκαναν μια ακόμη θεότρελλη σκέψη, καθώς σκεφτόντουσαν το adventure που ήθελαν να φτιάξουν. Συνειδητοποίησαν ότι έχουμε παίξει αρκετούς μάγους, πειρατές, ντετέκτιβ και ήρωες, κι έτσι αποφάσισαν να χαρίσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι τους σε έναν αμετανόητο geek της καθημερινότητας!

Το Geek's Lair: The Crazy Scientist εξιστορεί τις περιπέτειες του Peter Frog, ενός συνηθισμένου σπασίκλα που, όλως τυχαίως, ανακαλύπτει πληροφορίες για έναν τρομερά επικίνδυνο ιό.

Ο ήρωάς μας, όπως είναι φυσικό, μπλέκει χωρίς να το θέλει και έτσι σύντομα οι αρχές τον κυνηγούν για εγκλήματα που δεν διέπραξε ποτέ. Ο Frog θα πρέπει όχι απλά να αποδείξει ότι δεν έχει κάνει τίποτα κακό, αλλά (γιατί όχι) να σώσει και τον κόσμο. Γενικά, το Geek's Lair πατάει πάνω στις παλιές φόρμουλες των παραδοσιακών point & click του είδους και δε διστάζει να καυτηριάσει γνωστούς σταρ του στερεώματος. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι 3D και διέπονται από την τεχνική του cel-shaded και, παρά τον σχετικά μικρό κύκλο ανάπτυξης, είναι καλοσχεδιασμένο και φτιαγμένο με μεράκι και κέφι. Πρόσφατα το παιχνίδι ενισχύθηκε μέσω σελίδας στο Indiegogo, ενώ περιμένουμε την κυκλοφορία του (σε PC, iOS, Android) στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια