Νέο Adventure: Limbus

Κυριακή, 05 Δεκεμβρίου 2010, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο Adventure: Limbus

Ο Marco Hüllen, ο lead designer και γραφίστας του ξεχωριστού Whispered World, ανακοίνωσε πως εργάζεται ήδη στην ανάπτυξη ενός νέου adventure. Από τις λίγες πληροφορίες που συλλέγουμε από το Διαδίκτυο (blog και συνεντεύξεις), ο Hüllen κάνει λόγο για ένα "χομπίστικο project". Αυτό, δυστυχώς, σημαίνει πως θα αργήσουμε αρκετά να δούμε τελικά το παιχνίδι. Ωστόσο, όσα μαθαίνουμε έως τώρα ακούγονται ενδιαφέρονται και πολλά υποσχόμενα.

Το Limbus εξελίσσεται σε ένα φανταστικό μέλλον όπου το χάος κυριαρχεί στον κόσμο εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που οι άνθρωποι άρχισαν ξαφνικά να θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι δε φοβούνται πλέον το θάνατο, ζούνε τη ζωή τους με ελαφρά τη καρδία και με ελάχιστη ηθική. Η εγκληματικότητα είναι σε έξαρση, οι πόλεμοι μαίνονται, και τίποτε δεν μπορεί πλέον να εμποδίσει την παράνοια του ανθρώπινου γένους. Κάποια στιγμή, όμως, έρχονται στο προσκήνιο οι "Triplets", πλάσματα τα οποία δεν είναι σε θέση να θυμούνται τις προηγούμενες ζωές τους. Σκοπός τους είναι να δώσουν τέλος στην παραφροσύνη του κόσμου.

Ο παίχτης αναλαμβάνει το ρόλο των "Triplets" (της Aurora, του Nicodemo και του Orlando) με τους οποίους θα πρέπει να επιστρέψει στη βίλα όπου πέρασαν την παιδική τους ηλικία, προκειμένου να αποκαλυφθεί το μυστήριο που καλύπτει τόσο τη δική τους ζωή όσο κι ολόκληρης της ανθρωπότητας. Οι τρεις ήρωες, όμως, θα συναντήσουν εμπόδια στο δρόμο τους, καθώς διώκονται ανηλεώς από μια μυστική σέκτα, η οποία μάλιστα θα αποκαλυφθεί πως σχετίζεται κάπως με το μυστήριο της ύπαρξής τους.

Σε αυτή την περιπέτεια οι "Triplets" θα επισκεφθούν μέρη πέρα από κάθε φαντασία, όπως η πόλη των παιδιών και η πόλη των ηλικιωμένων. Θα συναντήσουν πολλές τρελλές προσωπικότητες, όπως το παιδί Linus που άνοιξε ένα μουσείο σχετικά με τις προηγούμενές του ζωές, και πλάσματα "Nox" που ζούνε στη βίλα των τριών.

 

Πηγή: Adventure's Planet

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια