Νέο adventure: Tales from the Minus Lab

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013, Συντάκτης Fallen Angel

Νέο adventure: Tales from the Minus Lab

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη που έχετε να συρρικνώνεστε και να μεγαλώνετε κατά βούληση όσο εξερευνάτε αχαρτογράφητες περιοχές σε κόσμους κρυμμένους μέσα σε ένα μόνο δωμάτιο. Το Tales from the Minus Lab είναι ένα adventure πρώτου προσώπου όπου οι αναλογίες και τα μεγέθη διαρκώς μεταβάλλονται.

Υπόθεση

Υποδύεστε την Abigail Swift, την κόρη του εφευρέτη Isaac. Ο αδελφός σας Benjamin πρόσφατα κληρονόμησε το παλιό εργαστήριο του πατέρα σας, κι ανακάλυψε κατά τύχη μια μυστηριώδη συσκευή συρρίκνωσης. Τώρα, βρίσκεται κάπου κάπου στο εργαστήριο, συρρικνωμένος, και χαμένος. Η Abigail πρέπει να αυτοσυρρικνωθεί για να τον βρει. Είναι έτοιμη, όμως, για μια τέτοια περιπέτεια;

Gameplay 

Το Tales from the Minus lab είναι ένα ανοιχτό adventure όπου μπορείτε να κινείστε ελεύθερα όπου θέλετε, και μάλιστα σε ό,τι μέγεθος θέλετε μιας και μπορείτε κατά βούληση να συρρικνώνεστε στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού ή και να επανέρχεστε στο κανονικό ανθρώπινο μέγεθός σας. Παρότι το παιχνίδι εξελίσσεται ολόκληρο μέσα σε ένα μόνο δωμάτιο, το εργαστήριο του Isaac, η δυνατότητα συρρίκνωσης δίνει νέες διαστάσεις στο χώρο. Έτσι, λοιπόν, έχετε την ελευθερία να ανακαλύψετε τους φανταστικούς κόσμους που κρύβονται πίσω από τον ορατό στο ανθρώπινο μάτι κόσμο του εργαστηρίου.

Η εξερεύνηση και οι γρίφοι φυσικής που υπάρχουν διάσπαρτοι στον περιβάλλοντα χώρο κυριαρχούν στο παιχνίδι και δίνουν μεγάλη έμφαση στη διάσταση που θα έχει η Abigail ανά πάσα στιγμή. Στο ανθρώπινο μέγεθος, μπορούμε να πάρουμε και να χειραγωγήσουμε τα αντικείμενα στο περιβάλλον, ενώ στο μέγεθος μυρμηγκιού μπορούμε να βουτήξουμε μέσα στα αντικείμενα και να τα εξερευνήσουμε από άλλη σκοπιά. Για παράδειγμα, μερικοί γρίφοι απαιτούν να μεγαλώσουμε αρκετά ώστε να μπορούμε να περιστρέψουμε ολόκληρο το επίπεδο όπου βρισκόμασταν προκειμένου να ανοίξει μια νέα πορεία στο μικρότερο μέγεθος. Σε άλλους γρίφους πρέπει να εκμεταλλευτούμε το βάρος μας (το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με το μέγεθός μας) για να τους ξεπεράσουμε. Σε άλλους θα βρεθούμε αντιμέτωποι με εχθρούς και κινδύνους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με το μέγεθός μας, ενώ σε άλλους θα εκμεταλλευτούμε την επιφανειακή τάση (η οποία επιτρέπει στους παίκτες σε πολύ μικρά μεγέθη να περπατήσουν πάνω στα υγρά).

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια