Νέο adventure: The Last Chariots of the Gods
H Iceberg Interactive (εκδότρια επίσης εταιρεία των γνωστών Darkness Within) πρόκειται να κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του έτους το πρώτο adventure της εταιρείας ανάπτυξης Homegrown games. Ο τίτλος αυτού είναι ομώνυμος με το μυθιστόρημα του Αυστριακού Erich von Daniken στο οποίο βασίζεται: The Last Chariots of the Gods. Πρόκειται για ένα adventure που υπόσχεται πολλά ως προς την πρωτοτυπία και το επίπεδο σχεδιασμού του gameplay του, ενώ παράλληλα διαθέτει μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία. Για να μάθετε λεπτομέρειες για την υπόθεση και τα χαρακτηριστικά τού τίτλου, διαβάστε περισσότερα στο σχετικό σύνδεσμο.
Υπόθεση
Το "The Last Chariots of the Gods" είναι ένα εθιστικό adventure που θα σας μεταφέρει μέσα σε ένα σκοτεινό κόσμο αρχαίων μύθων και σύγχρονων συνομωσιών. Θα αναλάβετε το ρόλο του φοιτητή αρχαιολογίας Marcus Bauer, στον οποίο ανατίθεται από τον αποθανών θείο του πατέρα του να αποδείξει πως οι παράξενες θεωρίες του ότι οι "Vimanas" που περιγράφονται στη Σανσκριτική της αρχαίας Ινδίας ήταν στην πραγματικότητα διαστημόπλοια που προέρχονταν από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό. Αν και είναι σκεπτικιστής, ο Marcus σύντομα ανακαλύπτει πως οι αρχαίοι μύθοι κρύβουν περισσότερα από όσα θα ήθελε να ξέρει, πόσο μάλλον να παραδεχτεί, η αρχαιολογία. Ακολουθώντας τόσο ενδείξεις όσο και φήμες, σύντομα θα αποκαλύψει μυστικά που είχαν κρατηθεί κρυμμένα από την ανθρωπότητα - μυστικά που θα έφερναν τα πάνω κάτω σε όλα όσα νομίζουμε πως γνωρίζουμε. Όσο ξεδιπλώνει το νήμα της αλήθειας τόσο τον πλησιάζουν εκείνοι που θέλουν να παραμείνει μυστική. Ο ήρωάς μας αρχίζει να αισθάνεται πως κάποιος, ή κάτι, δρα εναντίον του - ένα συναίσθημα που μεταμορφώνεται σε φόβο και απόγνωση καθώς ανακαλύπτει πως ίσως να μην είμαστε μόνοι μας, ίσως να μην υπήρξαμε ποτέ μόνοι μας.
Χαρακτηριστικά
- Εμπνευσμένο από το πολυσυζητημένο μυθιστόρημα "Chariots of the Gods" του Αυστριακού Erich von Daniken
- Περισσότερες από 40 εξωτικές τοποθεσίες, καθώς και περισσότεροι από 30 ενδιαφέροντες χαρακτήρες για να αλληλεπιδράσετε
- Συγκλονιστικό και πρωτότυπο σενάριο, θα αναλάβετε το ρόλο του αρχαιολόγου Marcus Bauer σε μια περιπέτεια όπου ο Indiana Jones συναντά τον Erich von Daniken
- Πανέμορφα γραφικά με εικόνες τελευταίας τεχνολογίας, με rendering & εφέ φωτισμού, καθώς και χρήση vRay τεχνολογίας
- Πρωτότυπος χειρισμός του περιβάλλοντος (Innovative Environment Manipulation - IEM): το εν λόγω χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να αλλοιώσετε με λογικά μέσα ολόκληρο το περιβάλλον (ώρα της ημέρας, φωτισμό, υγρασία, άνεμο) μιας σκηνής προκειμένου να λύσετε συγκεκριμένους γρίφους
- Εναλλαγή οπτικής: επιλέξτε οπτική 1ου προσώπου ή την κλασσική οπτική του 3ου προσώπου αναλόγως της σκηνής
- Το διαισθητικό interface δημιουργεί ένα εθιστικό και καθηλωτικό gameplay
- Η εξελιγμένη ΑΙ των NPCs διασφαλίζει πως οι χαρακτήρες θα ενεργούν και θα αντιδρούν με ρεαλιστικό τρόπο
- Δυναμική μουσική επένδυση από το γνωστό μουσικοσυνθέτη Kai Rosenkranz
Λίγα λόγια για τη Homegrown games (εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου)
Η Homegrown Games σχεδιάζει, με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, παιχνίδια στη λογική των "garage developers" που κυριάρχησαν την πρώτη δεκαετία του computer gaming. Ομάδες φτιαγμένες από μέλη της κοινότητας, fans και Μod-developers εργάζονται μαζί με βετεράνους της βιομηχανίας πάνω σε εξαιρετικά παιχνίδια με μία κάπως καλλιτεχνική προσέγγιση. Επιπρόσθετα του "The Last Chariot of the Gods", η Homegrown Games εργάζεται στο επίσημο sequel του Painkiller, το "Resurrection", καθώς και σε μια διασκευή του "Rise of R'lyeh" του H.P. Lovecraft.
Πηγή: Adventures Planet