Νέο adventure: The Path

Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009, Συντάκτης Dream Specialist

Νέο adventure: The Path

Στις 18 Μαρτίου θα διατεθεί προς download το The Path, ένα ανεξάρτητης παραγωγής, σύντομο, τρίτου προσώπου horror game που δημιούργησε η Tale of Tales,το οποίο βασίζεται σε παλιότερες (και σαφώς πιο... σκοτεινές) εκδοχές της Κοκκινοσκουφίτσας, αλλά παρουσιάζεται στη σύγχρονη εποχή. Ακολουθήστε μας στο διαβάστε περισσότερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ιδιόμορφο αυτό adventure.

To The Path προσφέρει μια ατμοσφαιρική εμπειρία εξερεύνησης, ανακάλυψης κι ενδοσκόπησης διαμέσου ενός μοναδικού gameplay, το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να σας βυθίσει βαθιά μέσα στα σκοτεινά μοτίβα του. Κάθε πράξη αλληλεπίδρασης μέσα στο παιχνίδι εκφράζει μια διαφορετική άποψη της αφήγησης. Οι έξι πρωταγωνίστριες διαφέρουν ως προς την ηλικία και το χαρακτήρα με αποτέλεσμα να επιτρέπουν στον παίχτη να ζήσει αυτή την ιστορία με διαφορετικούς τρόπους. Το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας, ωστόσο, βασίζεται στη δική σας ζωηρή φαντασία.

Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί με προσιτότητα ως προς τη σκέψη. Δεν υπάρχουν ρολόγια να σας μετρούν το χρόνο ή τέρατα. Δε θα συναντήσετε δύσκολους γρίφους που θα σταματoύν την πρόοδό σας. Οι περισσότερες ενέργειες μέσα στο παιχνίδι είναι εξ ολοκλήρου προαιρετικές. Ο παίχτης έχει όλη την ελευθερία του κόσμου να εξερευνά και να ζει αυτήν την περιπέτεια. Το The Path είναι ένα αργό παιχνίδι.

Έξι αδερφές ζουν σε ένα διαμέρισμα στην πόλη. Μία προς μία τις στέλνει η μητέρα τους στη γιαγιά τους, η οποία είναι άρρωστη και καθηλωμένη στο κρεββάτι, για ένα θέλημα. Οι εντολές που έχουν δωθεί στις έφηβες λένε πως πρέπει να πάνε στο σπίτι της γιαγιάς τους βαθιά μέσα στο δάσος ακολουθώντας οπωσδήποτε το μονοπάτι! Λύκοι κρύβονται στο δάσος, περιμένοντας μικρά κοριτσάκια να ξεστρατίσουν.

Οι νέες κοπέλες, όμως, δε φημίζονται ιδιαιτέρως για την υπακοή τους... Θα καταφέρουν να αντισταθούν στους πειρασμούς του δάσους? Θα μείνουν μακριά από τους κινδύνους? Θα καταφέρουν να αποτρέψουν την επανάληψη του της ιστορίας του παλιού παραμυθιού?

Μάθετε περισσότερα για τις έξι έφηβες αδερφές και την περιπέτεια που πρόκειται σύντομα να ζήσουν στο official site του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια