Τα adventures εμπνέουν ένα κόμικ που εμπνέει το Hiveswap [ενημέρωση]

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel, GameLinguist

Τα adventures εμπνέουν ένα κόμικ που εμπνέει το Hiveswap [ενημέρωση]

Ενημέρωση 19/9/2017

Είναι πλέον διαθέσιμο το πρώτο Act του Hiveswap τόσο στο ψηφιακό κατάστημα του Steam όσο και του Humble Store.


Ενημέρωση 1/9/2017

H ομάδα του Hiveswap, πιστοί στις υποσχέσεις, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την πρώτη πράξη της περιπέτειας σε δύο εβδομάδες. Με αφορμή την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 14 Σεπτεμβρίου, ανάρτησαν το launch trailer για να μας βάλουν στο κλίμα και να μας ευχαριστήσουν για την υποστήριξη και την υπομονή.

 


Ενημέρωση 19/4/2017

Κυκλοφόρησε το trailer του παιχνιδιού και η πρώτη πράξη είναι σχεδόν έτοιμη. Οι δημιουργοί υπόσχονται ένα παιχνίδι που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών του. Ωστόσο κάποια πράγματα χρειάζονται περισσότερο χρόνο για την άριστη λειτουργία του και σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν το χρόνο για να τελειοποιήσουν την συγκεκριμένη περιπέτεια. Σύντομα θα ανακοινωνήσουν την ημερομηνία κυκλοφορίας.


Ενημέρωση 19/12/2016

Το Hiveswap έχει μπει δυνατά στην διεκδίκηση να πάρει το "πράσινο φως" στο Steam Greenlight μιας και ο χρόνος κυκλοφορίας για την πρώτη πράξη πλησιάζει σε λιγότερο από ένα μήνα! Στην αντίστοιχη σελίδα θα βρείτε νέες πληροφορίες και κυρίως νέες εικόνες από παιχνίδι και ένα μουσικό κομμάτι (Broom Temperature) από τους The Grubbels. H επανάσταση δεν θα περιμένει για πολύ!


Ενημέρωση 20/2/2016

Το Homestuck είναι ένα πολύ ιδιαίτερο webcomic του Andrew Hussie, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού που τη ρουφά ένα βιντεοπαιχνίδι στον πλασματικό κόσμο του (κυριολεκτικά) ενώ παράλληλα ενθαρρύνει και αποζητά τη διαδραστικότητα με τον αναγνώστη. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι το σατυρικό του ύφος προς... τα παραδοσιακά point 'n' click adventure games!

Τον Oκτώβριο του 2012 ο σχεδιαστής ξεκίνησε ένα kickstarter campaign, ώστε να δημιουργήσει τελικά ένα adventure βασισμένο στο κόμικ που πλέον είχε αναπτυχθεί πολύ, θεώρησε πως ήταν το πιο φυσικό βήμα για τη συνέχεια. Και τόσο οι φίλοι του κόμικ όσο και του genre συμφώνησαν μαζί του, τον στήριξαν και με το παραπάνω, και τελικά του έδωσαν 2,4 εκατομμύρια δολάρια για να πραγματοποιήσει το όραμά του.
 
Μετά από δύο χρόνια δουλειάς, η στιγμή της κυκλοφορίας πλησιάζει (το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά επεισόδια αναμένεται σε λίγες εβδομάδες), και όλα δείχνουν πως θα βρεθούμε απέναντι σε ένα πολλά, πολλά υποσχόμενο point 'n' click adventure φαντασίας, το οποίο μάλιστα θα είναι εντελώς ανεξάρτητο από το webcomic και δε θα απαιτεί πρότερη γνώση των ηρώων ή της ιστορίας τους.

Στο Hiveswap παρακολουθούμε την ιστορία της Joey όταν ένα βιντεοπαιχνίδι τη ρουφά στον εξωγήινο κόσμο της Alternia. Εκεί, η Joey συντάσσεται στο πλευρό ορισμένων καυγατζίδων τρολς και ανακαλύπτει το νόημα της φιλίας, της επανάστασης και του ηρωισμού στο πλευρό τους. Μέχρι φυσικά να βρει πώς θα επιστρέψει στο σπίτι της, στο δικό της κόσμο.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια