Το Secret Files 2: Puritas Cordis κυκλοφορεί σε iOS

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Το Secret Files 2: Puritas Cordis κυκλοφορεί σε iOS

Ενημέρωση 22/9/2017

Μόλις κυκλοφόρησε το Secret File 2: Puritas Cordis σε iOS συσκευές και πλέον μπορείτε να το προμηθευτείτε από το επίσημο app store της Apple έναντι 5,49 EUR / $4,99 / GBP 4,99. Επίσης το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και μέσω του Play store για Android συσκευές. Για την προώθηση είναι έτοιμο και το trailer για τις συσκευές iOS.


Ενημέρωση 27/6/2017

Η Nina και ο Max που αγαπήθηκαν από μερικούς adventurers όσο μισήθηκαν από άλλους, επιστρέφουν στη δεύτερη περιπέτειά τους σε οθόνες αφής και iOS κινητά / τάμπλετς. Η νέα αυτή έκδοση διαθέτει αναβαθμισμένα γραφικά υψηλής ανάλυσης, βελτιωμένους γρίφους, νέα voice-overs και animations. Διατηρεί απαράλλαχτη την ιστορία και τους χαρακτήρες της, όμως:

Ηφαίστεια εκρήγνυνται, σεισμοί σείουν το έδαφος και τσουνάμι παρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους. Ο κόσμος στέκεται στο χείλος της ολοκληρωτικής καταστροφής μετά από χρόνια οικολογικής καταστροφής και αδιαφορίας του ανθρώπινου είδους για τον πλανήτη, ή μήπως πρόκειται για τυχαία συμβάντα και δυστυχείς συγκυρίες; Οι δύο ήρωές μας ανακαλύπτουν πως όλα αυτά έχουν προβλεφθεί από έναν προφήτη του Μεσαίωνα. Είναι δυνατόν; Αναζητώντας απαντήσεις, μα κυρίως λύσεις, η Nina και ο Max θα ταξιδέψουν ανά τον κόσμο, ξεκινώντας έτσι έναν αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο που κυλά απειλητικά ενάντια στον κόσμο. Έγγραφα κρυμμένα στο Παρίσι, αρχαίοι ναοί στην Ινδονησία, η απόκρυφη οργάνωση Puritas Cordis και το σκοτεινό της μυστικό... όλα παίζουν ρόλο σε αυτή την περιπέτεια.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια