Ψυχροπολεμικά καταφύγια και παράνοια στο All That Remains

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Ψυχροπολεμικά καταφύγια και παράνοια στο All That Remains

Υποδυόμαστε τον Campbell Price, και είμαστε πολύ μπερδεμένοι. Βλέπετε, ξυπνάμε κάπου, ή μήπως συνερχόμαστε; Και πού είμαστε; Δείχνει να είναι το παλιό υπόγειο καταφύγιο που είχε ο πατέρας μας. Χθες βράδυ το ρίξαμε λίγο έξω, αλλά όχι και τόσο πολύ, όχι να μην έχουμε ιδέα πώς βρεθήκαμε εδώ πέρα!

Ακούμε μια οικεία φωνή στο γουόκι-τόκι, είναι η αδερφή μας που μας ενημερώνει πως βρισκόμαστε στο καταφύγιο για τη δική μας ασφάλεια. Κι εκείνη βρίσκεται κλειδωμένη κάπου αλλού για τη δική της ασφάλεια. Εμείς, όμως, καταλαβαίνουμε πως δεν είναι και πως πρέπει να τη βρούμε έγκαιρα για να προλάβουμε το κακό. Για να τα καταφέρουμε, όμως, θα πρέπει πρώτα να βρούμε τρόπο να δραπετεύσουμε από το υπόγειο καταφύγιο όπου βρισκόμαστε.

Το πρώτο μέρος του All That Remains είναι ήδη διαθέσιμο για iOS και Android για κάτι λιγότερο από 1€. Πρόκειται για point 'n' click adventure πρώτου προσώπου, το οποίο εξελίσσεται σε ένα υπόγειο καταφύγιο του ψυχρού πολέμου. Σας ακούγεται ελκυστική λίγη δροσιά εν τω μέσω καύσωνα; Σίγουρα. Προσοχή, όμως, καθώς τα πράγματα δεν είναι ρόδινα εκεί κάτω κι αυτό δεν είναι άσκηση, ο συναγερμός είναι αληθινός!

«Ο Duncan Price είναι παρανοϊκός», έλεγαν. «Είναι ο τρελός του χωριού», χαριτολογούσαν. Πολλά έλεγαν γι' αυτόν. Πλέον δε λένε τίποτα. Πλέον είναι όλοι τους νεκροί.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια