Τρόμος στο Βορρά στο Arkhangel: The House of the Seven Stars

Κυριακή, 13 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Τρόμος στο Βορρά στο Arkhangel: The House of the Seven Stars

Έπειτα από τραγικά δυστυχώς συμβάντα, ο Michael, η Lily και η Gabrielle μετακομίζουν στην ψυχρή κωμόπολη της Haven, στα όρια του πολιτισμού προς το Βορρά. Εκεί, προσπαθούν να συνέλθουν, να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να στήσουν το νέο σπιτικό τους στην ήρεμη αυτή περιοχή, όταν ανακαλύπτουν πως εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο ήρεμα και γαλήνια όσο αρχικά δείχνουν. Από την πρώτη ημέρα ο Michael βασανίζεται από επαναλαμβανόμενους εφιάλτες: σκοτεινά, παγερά νερά κρύβουν από κάτω τους ένα άγνωστο, αρχαίο κακό. Οι εφιάλτες αρχίζουν να φαντάζουν προφητικοί, το κακό δείχνει να καραδοκεί.

Το Arkhangel: The House of the Seven Stars είναι μια τρίτου προσώπου 3D point 'n' click περιπέτεια που θα μας βυθίσει σε έναν κόσμο τρόμου γεμάτο προκλήσεις. Παίζοντας διαρκώς δύο διαφορετικούς χαρακτήρες, θα πρέπει να εξερευνήσουμε τον παγωμένο αυτό κόσμο, να αναζητήσουμε απαντήσεις και να αποκαλύψουμε μυστικά, να λύσουμε γρίφους, μα και να αλληλεπιδράσουμε με πλήθος χαρακτήρων προκειμένου να ξεδιπλώσουμε την πλούσια και πολυεπίπεδή ιστορία του.

Οι φίλοι των επιτραπέζιων ας συνεχίσουν την ενημέρωσή τους για το παιχνίδι εδώ, όπου τους περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη στο The Great Nameless.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια