Κοσμικός τρόμος και Ε.Φ. απόγνωση στο Moons of Madness

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Κοσμικός τρόμος και Ε.Φ. απόγνωση στο Moons of Madness

O αστροναύτης Shane Newehart βρίσκεται στον Trailblazer Alpha στον πλανήτη Άρη, πρόκειται για τον πρώτο επανδρωμένο ερευνητικό σταθμό που δημιούργησε η ανθρωπότητα στον Κόκκινο Πλανήτη. Υπερφυσικά γεγονότα και προσωπικοί δαίμονες υφαίνουν ένα πέπλο που κρύβει καλά τη γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και εφιάλτη, μεταξύ λογικής και τρέλας. Ο πλανήτης είναι καθ' όλα ρεαλιστικός και οι αναμνήσεις του αστροναύτη φαντάζουν αληθινές... μα κάτι, κάτι δεν πάει καλά.

Το πανέμορφο Moons of Madness θα μας βυθίσει σε έναν ανατριχιαστικό και απόλυτα λαβκραφτικό κόσμο, γεμάτο σκληροπυρηνική επιστημονική φαντασία και έντονο ψυχολογικό τρόμο. Η ιστορία βρίσκεται ασφαλώς στο επίκεντρο και παρουσιάζεται με έναν πρωτότυπο και αρμοστά παρανοϊκό τρόπο: μέσα από τα «Zone Outs». Το κάθε zone-out αντιπροσωπεύει ένα κράμα από διαφορετικά γεγονότα από το παρελθόν του Shane, στιγμιότυπα από το μέλλον του, καθώς και πληροφορίες που θα έπρεπε να είναι αδύνατον να γνωρίζει ο ήρωάς μας. Ο συγκεκριμένος μηχανισμός αφήγησης διασφαλίζει πως ακόμη και ο παίχτης δε θα ξέρει με σιγουριά τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και τι δεν είναι παρά μια παραίσθηση.

Ετοιμαστείτε να ταραχτείτε και να θυμάστε τι είπε ο πατέρας του κοσμικού -και απόλυτου- τρόμου: «The process of delving into the black abyss is to me the keenest form of fascination».

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια