Στο Awkward Steve Duology το FMV συναντά το... αλλόκοτο

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Στο Awkward Steve Duology το FMV συναντά το... αλλόκοτο

Ένας κόσμος γεμάτος αγνώστους γύρω-τριγύρω καλεί έναν άντρα να αντιμετωπίσει τους φόβους του και να αλληλεπιδράσει μαζί τους, φυσιολογικά και όμορφα. Θα τα καταφέρει; Μόνο εμείς μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση.

Στο πρώτο από τα δύο αυτοτελή κεφάλαια του παιχνιδιού, πρέπει να βοηθήσουμε τον Awkward Steve να πείσει τον εαυτό του πως μπορεί να πάει να απαντήσει στην πόρτα, όπου χτυπά το κουδούνι ένας... ένας άγνωστος! Για να τον πείσουμε, θα πρέπει να μειώσουμε το άγχος του που έχει χτυπήσει κόκκινα. Πώς; μεταξύ άλλων, θα τον βάλουμε να κρυφτεί σε «ασφαλείς γωνιές» του σπιτιού και να χαϊδέψει λαγουδάκια (κανονικά, τετράποδα), ώστε να βρει το απαραίτητο θάρρος και να ανοίξει στον άγνωστο που μπήκε απρόσκλητος στη ζωή του ξαφνικά. Στο δεύτερο κεφάλαιο, ο Awkward Steve βρίσκεται παγιδευμένος στο μπάνιο ενώ ο συγκάτοικός του κάνει ένα ξέφρενο πάρτι με δεκάδες αγνώστους. Η πρόσκληση ήταν σαφής: «Φέρτε όποιον ξέρετε και δεν ξέρετε, όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα». Ο Awkward Steve θα μείνει συνέχεια κλεισμένος στο μπάνιο, ή μήπως...;

Τα διαθέσιμα endings και στα δύο κεφάλαια είναι πολλαπλά κι εξαρτώνται από τις κινήσεις μας. Ορισμένα είναι αναμενόμενα, ενώ άλλα κατατάσσονται με άνεση στη σφαίρα του αλλόκοτου. Όπως, άλλωστε, κι ολόκληρη η προσπάθεια του Awkward Steve Duology, για την οποία ο ίδιος ο δημιουργός ομολογεί πως «είναι ό,τι πιο αλλόκοτο έχω φτιάξει ποτέ». Αν θέλετε μπόλικο FMV και αλλόκοτο gameplay, ίσως εδώ να βρείτε αυτό που ψάχνατε.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια