Η περιπέτεια του Bertram Fiddle ξεκινά με έναν ακόμη φόνο [ενημέρωση]

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Η περιπέτεια του Bertram Fiddle ξεκινά με έναν ακόμη φόνο [ενημέρωση]

Ενημέρωση 23/08/2017

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα από το αναμενόμενο, κυκλοφορεί τελικά το δεύτερο επεισόδιο των περιπετειών του Bertram Fiddle με την ιδιαίτερη αισθητική και τους έξυπνους γρίφους. Άργησε, μα τα κατάφερε: αύριο αναμένεται στις οθόνες μας!

 


Ενημέρωση 08/08/2016

Το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το δεύτερο επεισόδιο των περιπετειών του Bertram, με τίτλο: A Bleaker Predicklement. Ο Bertram αναγκάστηκε να πιάσει δουλειά στο εργοστάσιο παραγωγής σαπουνιού του Dulsworth, αλλά η ανία της καθημερινότητας σύντομα θα σπάσει με μια υπόθεση μυστηρίου. Μάλιστα, θα βρεθεί και ο ίδιος μπλεγμένος σε αυτήν, καθώς κατηγορείται για ένα φόνο που δε διέπραξε. Η περιπέτειά του αυτή τη φορά δε θα είναι μόνο πιο αστεία, αλλά και σαφώς πιο απαιτητική ως προς τους γρίφους της. Απολαύστε το νέο trailer για να πάρετε μια πρώτη ιδέα τι μας περιμένει!


Ενημέρωση 08/10/2015

Οι περιπέτειες των Bertram and Gavin συνεχίζονται στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, το οποίο μόλις ξεκίνησε την Kickstarter campaign του προκειμένου να ολοκληρωθεί. Η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί όπου έμειναν οι δύο ήρωες στο τέλος του πρώτου επεισοδίου.


Είδηση 26/09/2014

Βρισκόμαστε στο 1884, στο βικτοριανό Λονδίνο. Ο ερευνητής Bertram Fiddle περνάει μια πολύ ανιαρή περίοδο στη ζωή του. Σύντομα, όμως, όλα θα αποκτήσουν ξανά ενδιαφέρον καθώς μια σειρά γεγονότων θα τον εμπλέξει στο μεγαλύτερο και φονικότερο μυστήριο της εποχής του. Με τη βοήθεια του πιστού του υπηρέτη, ο Bertram θα αναζητήσει στα σκοτεινά σοκάκια του Λονδίνου το μυθικό κατά συρροή δολοφόνο Geoff το Φονιά. Θέλει να τον σταματήσει, θέλει να ανακαλύψει και να συνδυάσει όλα τα στοιχεία ώστε να προλάβει το κακό, να σώσει το επόμενο θύμα του.

Εμπνευσμένο από μυθιστορήματα βικτοριανής εποχής, κλασσικά point 'n' click παιχνίδια, ταινίες τρόμου του '70, αλλά και τις σχετικές B-movie επανεκδόσεις, το The Adventures of Bertram Fiddle αφηγείται μια φρικιαστική και μακάβρια ιστορία σε ένα Λονδίνο γεμάτο παράξενους κατοίκους, με ακόμη πιο παράξενες μύτες.

Οι περιπέτειες του Bertram θα παρουσιαστούν σε επεισόδια αρκετών point 'n' click adventures. Το πρώτο, με τίτλο "A Dreadly Business" κυκλοφορεί τον προσεχή Νοέμβριο και υπόσχεται να μας συναρπάσει με το σκοτεινό του χιούμορ, την αγωνία και τη μυστηριώδη ατμόσφαιρά του. Προς το παρόν, απολαύστε πώς ξεκίνησαν όλα...

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια