Μία Myst-like περιπέτεια στην επιστήμη που θα γίνει Odyssey [ενημέρωση]

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017, Συντάκτης GameLinguist, Fallen Angel

Μία Myst-like περιπέτεια στην επιστήμη που θα γίνει Odyssey [ενημέρωση]

Ενημέρωση 22/08/2017

Παρότι το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη εδώ και τρεις περίπου μήνες, η HeR Interactive ανακοίνωσε τώρα πως θα αναλάβει την έκδοση και διανομή του παιχνιδιού. Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν αλλάζει τίποτα στο παιχνίδι αυτώ καθ' εαυτώ και σίγουρα δε θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά μας η Nancy που αποτελεί το σήμα κατετεθέν της εν λόγω εταιρείας.

 


Ενημέρωση 01/03/2017

Κυκλοφόρησαν τα τρία πρώτα κεφάλαια του παιχνιδιού σε Early Access, με 25% έκπτωση. Ξεκινάμε από τους αρχαίους Έλληνες και με μπόλικο -όχι αλήθεια, μπόλικο!- διάβασμα προχωράμε στην ιστορία της επιστήμης κατεθυνόμενοι προς το παρόν. Κατάλληλο για παιδιά 11+, το Odyssey σάς προσκαλεί να το παίξετε με τα (αγγλομαθή) παιδιά σας.


Είδηση 09/11/2016

To Odyssey είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που επικεντρώνεται στην επιστημονική λογική και επιχειρηματολογία, στην αστρονομία και τη μηχανική από τους αρχαίους Έλληνες έως τον Νεύτωνα. Το παιχνίδι συνδυάζει την ιστορία της επιστήμης με μια συναρπαστική διαδρομή κατά μήκος των εξωτικών αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνων νησιών Wretched Islands όπου ταξιδεύουμε για να διασώσουμε την Kai, ένα 13χρονο κορίτσι και την οικογένειά της. Ενώ θα επιλύσουμε διάφορα παζλ και γρίφους προκειμένου να περιηγηθούμε σε όλα τα νησιά, μπορούμε επίσης να ξεκινήσουμε ένα πνευματικό ταξίδι και να ανακατασκευάσουμε τις δημιουργικές ιδέες και τα επιχειρήματα μερικών από τους μεγαλύτερους επιστήμονες και φιλοσόφους του κόσμου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μία περιπέτεια εξερευνητής πρώτου προσώπου με εμφανή τα σημεία επιρροής από τη σειρά του Myst. Έτσι, λοιπόν, θα εξερευνήσουμε το περιβάλλον του νησιού, θα ανακαλύψουμε μια σειρά από αποσπάσματα ημερολογίου της Kai και θα αντιμετωπίσουμε μπόλικους γρίφους που θα εμποδίζουν την πρόσβαση στην επόμενη περιοχή. Οι γρίφοι είναι τοποθετημένοι σε ακολουθία που αντικατοπτρίζει τη χρονολογική εξέλιξη των ιδεών στην αστρονομία και τη μηχανική. Κατ' αυτό τον τρόπο, ο παίχτης θα πρέπει να μάθει την ιστορία της αστρονομίας και της μηχανικής σε μια συστηματική ακολουθία, καθώς θα πλοηγείται για να εντοπίσει και να διασώσει την Kai και την οικογένειά της.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια