Ο Captain Disaster είναι ατρόμητος και πανίβλακας

Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Akarasimos

Ο Captain Disaster είναι ατρόμητος και πανίβλακας

O Captain Disaster αναλαμβάνει μια δουλειά για να παραδώσει ένα πακέτο από το Acturus-1 στον Proboscis Major - χωρίς να γνωρίζει τί πραγματικά μεταφέρει και πως αυτό θα θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο τον γαλαξία! Ακόμα και η παραλαβή του πακέτου από την αρχική του θέση αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση από μόνη της...

Αυτός ο ατρόμητος και συνάμα πανίβλακας καπιτάνιος θα συναντήσει ενδιαφέροντες και περίεργους ανθρώπους, αινιγματικούς τόπους και προβλήματα πανικού και μυστηρίου στο δρόμο για τη σωτηρία του γαλαξία, όταν τελικά θα υνειδητοποιήσει ότι κάτι κακό συμβαίνει. Σύμφωνα με τον δημιουργό αναμένται μπόλικο γέλιο, απορίες και διλήμματα πριν φτάσετε στο συγκλονιστικό συμπέρασμα και μάθετε ποια είναι πραγματικά η "Million Stomping Boots" δουλειά που αναλάβατε!

Ο "Καπετάν Καταστροφή" είναι μια κλασική point-and-click περιπέτειας δράσης με μερικές νέες ανατροπές. Περιλαμβάνει  ρετρό γραφικά ανάλυσης 320x200, πλήρες voice acting, επική μουσική, πολλά παζλ, πολλή περιπέτεια και πολλή κωμωδία. Δημιουργήθηκε με το Adventure Game Studio και έχει ήδη ξεκινήσει το alpha-testing του παιχνιδιού.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια