Η Τεχνητή Νοημοσύνη Clarisse έχει καταβολές στο 2001 Space Odyssey

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017, Συντάκτης Akarasimos

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Clarisse έχει καταβολές στο 2001 Space Odyssey

To Clarisse είναι μία point-and-click περιπέτεια που προσφέρει ισχυρή αφηγηματική εμπειρία επικεντρώνοντας την προσοχή στην έρευνα και στις συναισθηματικές αντιδράσεις του παίκτη. Θα αναλάβετε το ρόλο μιας τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Clarisse, που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει και να υποστηρίξει ένα σημαντικό γιατρό στις έρευνες του. Η ΑΙ λειτουργεί σε μια προηγμένη επιστημονική εγκατάσταση και θα μάθετε μέσα από διαφορετικούς μηχανισμούς και την εμπειρία της αφήγηση που σας δίνουν την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πείραμα, τον δρ Matt και για την ίδια την ΑΙ.

Το στυλ του παιχνιδιού είναι σαν ένα σημείο 2D & κάντε κλικ στο παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να φέρει στον παίκτη την αίσθηση του αισθήματος όπως μια τεχνητή νοημοσύνη. Θα μάθετε σε εξέλιξη και θα αισθανθείτε σαν AI ότι Είναι που μαθαίνοντας πράγματα για τον κόσμο που το περιβάλλει.

Η ιστορία εξελίσσεται χρησιμοποιώντας διαφορετικά στοιχεία, όπως η αλληλεπίδραση με αντικείμενα και τα αφηγηματικά στοιχεία στους διαλόγους που θα σας δώσουν πρόσβαση σε κάποιες νέες πληροφορίες και επιλέξιμες ενέργειες. Επίσης το Clarisse διαθέτει αρκετούς γρίφους που είναι κυρίως μηχανικοί. Οι κύριες αναφορές του παιχνιδιού είναι επηρεασμένες από το Papers Please, όσον αφορά το ντοκιμαντερίστικο ύφος του, το Don’t touch anything για τους μηχανισμούς των γρίφων και φυστικά το 2001: a space odyssey για τη συνολική διάθεση και την αίσθηση του παιχνιδιού.

 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια