Οι Guardians of the Galaxy αποκτούν τη δική τους περιπέτεια [ενημέρωση]

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017, Συντάκτης Akarasimos, Fallen Angel

Οι Guardians of the Galaxy αποκτούν τη δική τους περιπέτεια [ενημέρωση]

Ενημέρωση 10/03/2017

Τόσο οι πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν όσο και το teaser trailer, μαρτυρούν πως σύντομα (την άνοιξη) θα δούμε μια από τις ομορφότερες περιπέτειες της TTG. Η ιστορία του παιχνιδιού θα είναι φρέσκια και πρωτότυπη, αλλά οι χαρακτήρες ασφαλώς γνωστοί μιας και οι φίλοι της σειράς θα δουν τους αγαπημένους τους Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket και Groot σε νέες περιπέτειες.

Καθώς μια επική μάχη ξεκινά, οι Φύλακες ανακαλύπτουν ένα αρχαίο αντικείμενο ανείπωτης δύναμης. Όλοι τους θέλουν να το αποκτήσουν, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Το θέλει, όμως, και μια αδίστακτη εχθρός τους που θα έκανε τα πάντα προκειμένου να το αποκτήσει! Ποιος θα το αποκτήσει και σε τι τίμημα, θα το καθορίσουν οι δικέ μας πράξεις και αποφάσεις. Ετοιμαστείτε!


Είδηση 15/11/2016

Μία από τις «συνέπειες» της πρόσφατης απεργίας της SAG-AFTRA ήταν η αποκάλυψη πολλών νέων παιχνιδιών σε ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης και μιας σημαντικής αποκάλυψης για την ταυτότητα ενός πολυαναμενόμενου παιχνιδιού της Marvel. Αλλά ας πιάσουμε το νήμα από την αρχή: τον Απρίλιο του 2015, η Telltale ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού χρησιμοποιώντας την άδεια της Marvel, που θα έκανε ντεμπούτο το 2017. Τώρα λοιπόν, η ταυτότητα του παιχνιδιού αποκαλύφθηκε και καθώς φαίνεται η παραγωγή βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. 

Στην πρόσφατη απεργία από τα μέλη της SAG-AFTRA, ως μέρος μιας τακτικής διαπραγμάτευσης για καλύτερους μισθούς σε ολόκληρη τη βιομηχανία, μια επιτροπή εκπροσώπησης κυκλοφόρησε μια λίστα παιχνιδιών. Ανάμεσα στον κατάλογο είναι ένα παιχνίδι με τίτλο «Guardians of the Galaxy: The Video Game (aka Blue Harvest)», το οποίο αποδίδεται στην O'Farrell Enterprises, LLC. Πρόκειται για την ίδια εταιρεία που αναπτύσσει την τρίτη σεζόν ενός από τα μεγαλύτερα franchises της Telltale, το The Walking Dead. Άρα είναι βέβαιο, η Tellatale ετοιμάζει τους Φύλακες για να μας συναρπάσει το προεχές έτος! Σύντομα θα δούμε κατά πόσο πέτυχαν διάνα στην επιλογή του συγκεκριμένου κόμικ για τη μεταφορά του στις οθόνες μας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια