Μια αλλόκοτη cyberpunk ιστορία φαντασμάτων στο Sense 不祥的预感

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, Συντάκτης GameLinguist

Μια αλλόκοτη cyberpunk ιστορία φαντασμάτων στο Sense 不祥的预感

To Sense - 不祥的预感 είναι μια ιστορία Cyberpunk Ghost που μόλις ξεκίνησε την αναζήτηση backers στο Kickstarter! Αναπτύχθηκε από την Suzaku και κυκλοφορεί από το Top Hat Sudios, το Sense είναι ένα δισδιάστατο παιχνίδι εμπνευσμένο από το Tower Clock και το Fatal Frame, και ιστορικά από τα κλασικά sci-fi όπως το Blade Runner, καθώς και από την παραδοσιακή ασιατική λαογραφία.

Το έτος 2083 στο Νέο Χονγκ Κονγκ, η ιστορία ακολουθεί την Mei-Lin Mak, μια νεαρή γυναίκα με cybernetic μάτια, που μπλέκεται στη σφαίρα ενός άλυτου υπερφυσικού μυστηρίου χαμένο στα βάθη των αιώνων. Καθώς κοιτάζει βαθύτερα το μυστήριο, η αντίληψή της για την πραγματικότητα σιγά σιγά καταρρέει γύρω της, αφήνοντάς της να αμφισβητήσει κάθε περιπλοκότητα του περιβάλλοντος της.

Το Sense χρησιμοποιεί ένα χειροποίητο 2.5D στιλ γραφικών για την τέχνη του, το οποίο συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του 3D - όπως η μετατόπιση της προοπτικής - με το περίπλοκο, πολύχρωμο στυλ της δισδιάστατης απεικόνισης. Οι τοποθεσίες είναι πλήρως κινούμενες για να αναδείξουν τις δυνατότητές τους, αφήνοντας τους παίκτες να βυθιστούν στον κόσμο και να παρατηρήσουν τις μικρές λεπτομέρειες που ζωντανεύουν τη Neo Hong-Kong.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια