Ετοιμαστείτε να λύσετε τα Μυστικά των Μυστικών με το Enigma Box [Ενημέρωση]

Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017, Συντάκτης Constantine_R

Ετοιμαστείτε να λύσετε τα Μυστικά των Μυστικών με το Enigma Box [Ενημέρωση]

Ενημέρωση 6/11/17

Το Kickstarter ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες και θα διαρκέσει για τον επόμενο μήνα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.


Η παρακάτω είδηση μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει από τους απανταχού adventures. Το Enigma Box είναι ένα project που υπόσχεται να φέρει τη μεγαλύτερη περιπέτεια όλων των εποχών... στο σαλόνι σας.

Πρόκειται για ένα κουτί (επιτραπέζιο δηλαδή) που μέσα θα είναι γεμάτο γρίφους, στοιχεία, χάρτες και gadgets, έτοιμα να τα αποκρυπτογραφήσετε  στην άνεση του σπιτιού σας και να ξεκλειδώσετε το μυστήριο του “Arcanum Arcanorum”, του “Μυστικού των Μυστικών”.

Η ομάδα του Enigma Box μιλά για πάνω από 6000 λεπτά (100 ώρες!!) απαιτητικών γρίφων και διαδραστικής περιπέτειας, όπου θα χρησιμοποιήσουμε όλη την τελευταία τεχνολογία, όπως εικονική πραγματικότητα, augmented reality, NFC τσιπάκια, 3D printing κ.α. Μάλιστα το περιεχόμενο θα ανανεώνεται δωρεάν μέσω του mail σας με περισσότερες γρίφους και δοκιμασίες.

Τα σχέδια και οι γρίφοι βασίζονται σε πραγματικές ιστορικές ανακαλύψεις, αποκαλύψεις από τις μεγαλύτερες περιπέτειες όλων των εποχών και αρχαιολογικών ανασκαφών. Άσχετα μάλιστα με τον χρόνο που θα το τελειώσετε, θα σας περιμένει ένα επικό VR φινάλε και σπέσιαλ εκδηλώσεις με δώρα και διάφορες εκπλήξεις.

Μαζέψτε λοιπόν την ομάδα σας, μέχρι τέσσερα άτομα (αυτά τα πράγματα δεν τα κάνεις μόνος σου), και ... περιμένετε. Το Enigma Box είναι ακόμα σε πρώιμο σχετικά στάδιο (αν και φαίνεται πολλοί από τους γρίφους να είναι έτοιμοι) και αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ανενεργή ακόμα Kickstarter καμπάνια που μαζεύει feedback. Η τιμή είναι τσουχτερή και τουλάχιστον ελπίζουμε να εκπληρώσει τις προσδοκίες. Μόνο αρνητικό αυτή τη στιγμή φαίνεται, από σχόλια, να είναι τα πολύ τσουχτερά μεταφορικά.

Εννοείται ότι παρακολουθούμε το project με περίσσεια περιέργεια και προσμονή.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα