Ήδη ξέρεις ότι θα πεθάνεις στο τέλος του Death of Erin Myers [ενημέρωση]

Τρίτη, 30 Απριλίου 2019, Συντάκτης Fallen Angel

Ήδη ξέρεις ότι θα πεθάνεις στο τέλος του Death of Erin Myers [ενημέρωση]

Ενημέρωση 30/04/2019

Κυκλοφόρησε η πρώτη ιστορία της σειράς, η οποία θα μας αφηγηθεί το θάνατο της Erin Myers μέσα από εννέα σημαντικές στιγμές της ζωής της. Δε θα καταφέρουμε να τη σώσουμε, ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, ίσως όμως μέσα από αυτά τα εννέα κεφάλαια να καταφέρουμε να την καταλάβουμε...


 

Είδηση 25/10/2018

Ο ανεξάρτητος Άγγλος δημιουργός Viperante ανακοίνωσε μια νέα σειρά point 'n'click adventure games, την Short Story Series. Πρόκειται για μια ανθολογία πέντε παραδοσιακών pre-rendered περιπετειών πρώτου προσώπου, η καθεμιά από τις οποίες θα αποτελεί μια ανεξάρτητη και αυτοτελή ιστορία (μυστηρίου, τρόμου ή επιστημονικής φαντασίας), με κοινό άξονα να τις συνδέει όλες το σκοτεινό και μακάβριο χαρακτήρα τους.

Καθεμιά από τις εν λόγω περιπέτειες όχι μόνο θα μας προσφέρει τροφή για σκέψη, σύμφωνα με το δημιουργό, αλλά επιπλέον θα μας βυθίσει σε ένα κόσμο και θα μας συστήσει στους χαρακτήρες του μέσα σε ένα διωράκι. Γιατί τόσο λίγο; Επειδή ο δημιουργός θέλει να ολοκληρώσουμε την περιπέτεια μονοκαθησιά, σα να βλέπαμε μια ταινία. Μόνο που δε θα δούμε ταινία, καθώς το gameplay είναι παραδοσιακό και διαθέτει όλα τα απαραίτητα: εξερεύνηση, διαλόγους, συλλογή και χρήση αντικειμένων, καθώς και puzzles.

Το The Death of Erin Myers αποτελεί το πρώτο από τα πέντε παιχνίδια της σειράς και αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός των ημερών. Σε αυτό, θα υποδυθούμε την αστυνόμο Erin Myers, η οποία ήδη γνωρίζουμε πως θα πεθάνει πριν το τέλος του παιχνιδιού. Το ερώτημα είναι πώς και γιατί πέθανε, όμως. Παίζοντας ορισμένα σημεία κλειδί της ζωής της, θα τη γνωρίσουμε, θα δούμε τι έκανε στην καθημερινότητά της (τόσο τα καλά όσο και τα κακά) και τελικά θα διαπιστώσουμε πώς οδηγήθηκε σε εκείνη τη μοιραία στιγμή.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια