Παραδοσιακή περιπέτεια στο Demetrios: the BIG cynical adventure [ενημέρωση]

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, Συντάκτης Fallen Angel

Παραδοσιακή περιπέτεια στο Demetrios: the BIG cynical adventure [ενημέρωση]

Ενημέρωση 20/09/2016

Όταν κάποιος αγαπά το παιχνίδι που έφτιαξε, δεν σταματά να ασχολείται μαζί του ακόμη και μήνες μετά την κυκλοφορία του. Έτσι και ο Breton Fabrice (a.k.a. COWCAT) προχώρησε χθες σε μία σημαντική βελτίωση στο Demetrios και πρόσθεσε την επιλογή «toilet humor» (ναι, ναι, το χιούμορ του καμπινέ). Πλέον οι παίχτες μπορούν να απολαύσουν αυτό το παραδοσιακό point 'n' click adventure χωρίς τα χοντροκομμένα αστεία που περιέχει η πρωτότυπη έκδοση. Αυτό δεν ήταν, άλλωστε, το μόνο σημαντικό παράπονο που δέχτηκε ο δημιουργός ως feedback; Μόλις απόδειξε έμπρακτα (και με αρκετή επιπλέον δουλειά) πως ακούει τι λέμε!

 


Ενημέρωση 18/04/2016

Ένας μήνας έμεινε σχεδόν για να φτάσει η χιουμοριστική και ξεχωριστή αυτή περιπέτεια στις οθόνες μας, καθώς ορίστηκε ημερομηνία κυκλοφορίας στις 31 Μαϊου. Δείτε το πρόσφατο trailer για να ξέρετε τι περιπέτειες σας περιμένουν όταν έρθει το φετινό καλοκαιράκι.


Ενημέρωση 06/10/2015

Ξεκίνησε σήμερα το Kickstarter campaign του παιχνιδιού, το οποίο παράλληλα ζητά και την ψήφο μας για να λάβει το πράσινο φως στο Steam. Για να πειστείτε πως αξίζει τη συνδρομή σας, παίξτε το demo, δείτε το ολοκαίνουριο trailer που κυκλοφόρησε, διαβάστε περισσότερα στο forum μας όπου ο δημιουργός μας κρατά διαρκώς ενημερωμένους και ετοιμαστείτε για κυνικό χιούμορ σε όλο του το μεγαλείο!


Είδηση 03/06/2015

Δε χρειάζεται να έχεις σπουδάσει σχέδιο για να σχεδιάσεις κάτι όμορφο και ξεχωριστό· και δε χρειάζεται να έχεις σπουδάσει game development για να φτιάξεις το δικό σου παιχνίδι. Αν -και μόνο αν!- έχεις πηγαίο ταλέντο όπως ο Breton Fabrice, γνωστός πλέον και ως COWCAT, ο οποίος σχεδιάζει ένα παραδοσιακό point 'n' click adventure, με ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά υψηλής ανάλυσης που θυμίζουν λίγο Disney, αλλά και κυνικό χιούμορ στον αντίποδα γιατί αυτή δεν είναι μια περιπέτεια για παιδάκια.

Το πολλά υποσχόμενο πρώτο advenure game του ταλαντούχου COWCAT μαρτυρά τη φύση και το σκοπό του από τον τίτλο του κιόλας: Demetrios - The BIG cynical adventure. Σε μια περιπέτεια γεμάτη γρίφους και puzzles που υπόσχονται να ενθουσιάσουν τόσο τους λάτρεις του genre όσο και εκείνους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε αυτό, κάθε πιθανός συνδυασμός αντικειμένων αξίζει να γίνει καθώς μερικοί κρύβουν αναπάντεχες εκπλήξεις. Μάλιστα, οι χαρακτήρες αντιδρούν στις (ενίοτε χαζές) δοκιμές μας! Για να είναι όλοι ικανοποιημένοι, ο COWCAT έχει συμπεριλάβει mini-games στο gameplay, καθώς και game-overs όποτε κάνουμε κάτι σαχλό και πολύ λάθος, αλλά και in-game help για τα puzzles που απαιτούν υπομονή και επιμονή.

Σε αυτή την περιπέτεια (5-10 ωρών συνολικά) που θα μας ταξιδέψει από τη Γαλλία στη Γερμανία κι έπειτα σε μια μυστηριώδη αφρικανική χώρα, εμείς θα υποδυθούμε τον Bjorn Thonen, έναν πωλητή αντικών που λήστεψαν χθες βράδυ που επέστρεψε σπίτι του μεθυσμένος. Θέλοντας να βρούμε ποιος μας λήστεψε, ξεκινάμε να ερευνάμε την υπόθεση με τη βοήθεια της Sandra, της εξυπηρετικής γειτόνισσάς μας. Όπως σε κάθε κλασσικό adventure που σέβεται τον εαυτό του, όμως, πίσω από μια απλή υπόθεση κρύβεται μία πολύ μεγαλύτερη και σκοτεινότερη η οποία εμπλέκει αρχαία μυστικά και παγκόσμιες απειλές.

Υπάρχει ήδη ένα χορταστικό και διασκεδαστικό playable demo για να πάρετε μαι πρώτη γεύση, ενώ τέλος του έτους ο δημιουργός σκοπεύει να ξεκινήσει Kickstarter campaign για να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται για την έκδοση του παιχνιδιού αρχές του 2016. Και παρότι τα κάνει όλα μόνος του (από τον προγραμματισμό και τα γραφικά ως τους γρίφους και τη μουσική), σκοπεύει εκτός από την ψηφιακή (DRM-free) έκδοση, να κυκλοφορήσει και μια DVD-box (περιορισμένης διάθεσης) για να χαμογελάσετε ακόμη πλατύτερα. Το ραντάρ μας θα παρακολουθεί τις κινήσεις του, να είστε βέβαιοι!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια